Βέντσελ: «Ήρθα να βοηθήσω»

Βέντσελ: «Ήρθα να βοηθήσω»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Τόμας Βέντσελ, παρουσίασαν πριν από λίγο οι ιθύνοντες της Κέρκυρας.

Πραγματοποιήθηκε, πριν από λίγο, στα γραφεία της Κέρκυρας, η παρουσίαση του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας, που ακούει στο όνομα Τόμας Βέντσελ.

Ο 34χρονος αμυντικός, που υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια, στις πρώτες του δηλώσεις, φάνηκε αρκετά διαβασμένος, για τον επόμενο «σταθμό» της καριέρας του.

«Αποφάσισα να έρθω στην Κέρκυρα να αγωνιστώ αυτήν  περίοδο, γιατί με πλησίασαν οι άνθρωποι της ομάδας με πολύ ωραίο τρόπο», τόνισε αρχικά ο πρώην -πλέον- παίκτης της Ομόνοιας και συνέχισε: «Μίλησα με τον προπονητή της ομάδας και μου έδειξε ό,τι με χρειάζεται και υπολογίζει σε εμένα.

Επίσης, μίλησα και με τον Δημήτρη Γραμμόζη, τον οποίο είχα συμπαίκτη, τόσο στην Γερμανία, όσο και στην Κύπρο. Μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια με την ομάδα της Κέρκυρας και μου μετέφερε το πώς λειτουργεί η Κέρκυρα και ότι το κλίμα της ομάδας, είναι άψογο.

Έτσι, με παρότρυνε και αυτός για να πάρω την απόφαση να φορέσω την φανέλα της Κέρκυρας».

Όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Βέντσελ είπε: «Παρακολουθούσα το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ξέρω αρκετά για αυτό και πιστεύω πως δεν έχει πολύ μεγάλες διαφορές με το αντίστοιχο της Κύπρου».

Για τον προσωπικό του στόχο, στη νέα πρόκληση της καριέρας του: «Θέλω να συμβάλω με την παρουσία μου στη νέα ομάδα της Κέρκυρας, για να υλοποιήσουμε όλους τους στόχους μας».

«Θα μας βοηθήσει ο Βέντσελ»

Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του ΑΟΚ, Αλέξανδρος Τσαποκυριάκος, τόνισε για τη νέα προσθήκη στο ρόστερ του συλλόγου.

«Ξεκινήσαμε σήμερα την υλοποίηση της πρώτης μεταγραφής για την ομάδα μας, αποκτώντας έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή.

Έχει πλούσια εμπειρία, έχοντας αγωνιστεί στη Μπουντεσλίγκα και σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Κύπρου, όπως είναι η Ομόνοια», ανέφερε ο Τσαποκυριάκος και κατέληξε: «Θεωρώ πως θα μας βοηθήσει με την παρουσία του, στη νέα περίοδο που έρχεται».

Κέρκυρα: Γιώργος Θεοδώρου



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved