Γωγάκος: «Ό,τι πει ο κόσμος»

Γωγάκος: «Ό,τι πει ο κόσμος»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Κωνσταντίνος Γωγάκος, υποστήριξε πως το αν θα εμπλακεί ο Μάκης Ψωμιάδης στον «Γηραιό» είναι απόφαση του κόσμου.

Ο κ. Γωγάκος μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και υποστήριξε πως αυτή τη στιγμή η μοναδική λύση που υπάρχει στο προσκήνιο είναι αυτή του ιδιοκτήτη της Καβάλας, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι δεν τίθεται ηθικό θέμα από τη στιγμή που η διοίκηση βάζει πάνω από όλα το συμφέρον του συλλόγου.

«Από τη στιγμή που δεν υπάρχει άλλη πρόταση για να δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα να παίξει στην Super League, θα συμφωνήσω με αυτή την άποψη», ήταν τα πρώτα λόγια του κ. Γωγάκου που στη συνέχεια, αναφορικά με την πιθανή διάλυση της Καβάλας, σχολίασε: «Δε θα το θέσω ως «ο θάνατός σου η ζωή μου». Εφόσον το επιτρέπουν οι κανονισμοί, τότε είναι και νόμιμο και ηθικό».

Για τις αντιδράσεις του κόσμου, τόνισε: «Ο κόσμος του Ηρακλή θέλει αυτό που κερδίσαμε αγωνιστικά μέσα στα γήπεδα, να συνεχίσουμε να το έχουμε. Πρέπει η ομάδα να παίζει στην Super League. Θα είναι καλύτερο να πέσουμε στην Δ’ Εθνική; Αν υπάρχει ηθικό κόστος, αυτό θα το κρίνει ο κόσμος. Το συμφέρον του συλλόγου είναι να παίξει στην Super League. Αυτό που λέμε είναι ότι πρέπει να βάλουμε πάνω από όλα τα συμφέρον του συλλόγου, το συμφέρον του Ηρακλή».

Σε ερώτηση, για το αν ο Μάκης Ψωμιάδης στο μέλλον κάνει μια ανάλογη κίνηση χρησιμοποιώντας το ΑΦΜ του Ηρακλή, όπως θέλει τώρα να κάνει με αυτό της Καβάλας, απάντησε: «Υπάρχουν όλα τα ενδεχόμενα, είναι βέβαια μια ακραία περίπτωση. Εμείς κάνουμε τη γενική συνέλευση, για να αποφασίσει ο κόσμος για το μέλλον του Ηρακλή. Θα πάρει θέση ο κόσμος και θα αποφασίσει, δεν είναι δικός μου ο σύλλογος, πρέπει να ακούσουμε και τον κόσμο».

Όσο για το γιατί θα αποφασίσει η διοίκηση του Ερασιτέχνη για την ΠΑΕ, τόνισε: «Η διοικούσα επιτροπή που ορίστηκε προέρχεται από τον Ερασιτέχνη. Πρέπει να πάρει θέση και ο μεγαλομέτοχος και να πει την άποψή του για το θέμα. Νομικά υπάρχει διέξοδος να γίνει κάτι και χωρίς την υπογραφή του κ. Ρέμου, δεν είναι ώρα να το αναλύσουμε, αλλά νομίζω ότι θα βοηθήσει ο μεγαλομέτοχος και θα γίνει η διαδικασία. Αυτό που θέλουμε είναι να πει τη θέση του, αν και έχει δηλώσει ότι θα στηρίξει όποια απόφαση πάρει ο κόσμος του Ηρακλή».

Ενώ τέλος, πρόσθεσε: «Αυτό θα έπρεπε να το σκεφτούν αυτοί που δε σεβάστηκαν την ιστορία του Ηρακλή, ξέρουμε τη δύσκολη κατάσταση που υπάρχει και για αυτό είμαστε εδώ, να κουβαλήσουμε αυτό το σταυρό μέχρι τέλους ό,τι και να γίνει».



Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved