«Αρχική συμφωνία με Ψωμιάδη»

«Αρχική συμφωνία με Ψωμιάδη»

Ο Νίκος Αρταβάνης σχολίασε πως υπάρχει αρχική συμφωνία του Μάκη Ψωμιάδη με την πλευρά του Ηρακλή.

Ο πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης του Ηρακλή μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sentra και υποστήριξε πως τα πάντα, αναφορικά με την εμπλοκή του ιδιοκτήτη της Καβάλας, θα ξεκαθαρίσουν στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη που θα γίνει την Δευτέρα (27/06).

Παράλληλα, ο κ. Αρταβάνης υποστήριξε πως ο Ηρακλής κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους την παραμονή του στην Super League και πως δεν μπορεί να είναι πάντα το εξιλαστήριο θύμα στον «βωμό» της κάθαρσης του ελληνικού ποδοσφαίρου πόσο μάλλον όταν αυτή δεν επιτυγχάνεται.

«Υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία και ένα πλάνο που θα συζητηθεί την Δευτέρα στην Γενική Συνέλευση μαζί με οτιδήποτε άλλο προκύψει στην πορεία ως εκείνη την ημέρα», είπε αρχικά ο κ. Αρταβάνης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μπορεί ως εκείνη την ημέρα να έχει πάρει η ΕΠΟ μια απόφαση και να μην ισχύσει η τιμωρία κάτι που θα σημαίνει ότι ο Ηρακλής θα μείνει στην Super League. Από ό,τι έμαθα, μάλιστα, ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα δικαιώθηκαν και θα παίξουν play off. Θα είναι παράλογο το σκηνικό να πέσουμε εμείς με αυστηρότερα κριτήρια και να ανέβουν άλλοι με λιγότερο αυστηρά κριτήρια».

«Μπορούν να δοθούν πολλές λύσεις. Αυτή τη στιγμή που συζητάμε η περίπτωση αυτή είναι μια από τις λύσεις», είπε για το αν ο Μάκης Ψωμιάδης είναι η μόνη λύση και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Ηρακλής αγωνιστικά ανήκει στην Super League. Ο Ηρακλής λοιπόν δικαιούται να μείνει στην κατηγορία. Αμφισβητούμε την απόφαση της ΕΠΟ και λέμε ότι αγωνιστικά η ομάδα πρέπει να παραμείνει».

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν εναλλακτικά πλάνα στον Ηρακλή, σχολίασε: «Τα όποια πλάνα υπάρχουν θα συζητηθούν στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας. Πλάνα υπάρχουν πολλά, ένα είναι να πέσει στην Δ’ Εθνική και να ανέβει σταδιακά, άλλο ένα είναι να πάει στη Football League και να διεκδικήσει άμεση άνοδο. Όλα πλάνα είναι. Θα δούμε τι θα αποφασίσει».

Ενώ για το αν η επαφή με την πλευρά Ψωμιάδη έγινε από τον Αντώνη Ρέμο, απάντησε: «Δεν ήταν ο κ. Ρέμος που έκανε την επαφή με τον κ. Ψωμιάδη».

Για τις ενδεχόμενες αντιδράσεις του κόσμου του Ηρακλή, τόνισε: «Δεν περιμένω ότι όλος ο κόσμος του Ηρακλή θα έχει μια άποψη για το συγκεκριμένο πολυδιάστατο και πολύπλοκο θέμα, όμως θεωρώ ότι ο κόσμος του Ηρακλή θέλει να ισχύσει αυτό που πέτυχε η ομάδα στα γήπεδα. Δε δέχεται ο κόσμος να πέσει η ομάδα στα χαρτιά. Θα το δεχόταν αν άνοιγαν όλοι οι φάκελοι και βλέπαμε τι συμβαίνει με όλες τις ομάδες. Αυτό θα το δεχόταν».

Ενώ, τέλος, σχολίασε: «Ο Ηρακλής δε θα είναι πάντα αυτός που θα εξαγνίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το έχουμε πληρώσει μια φορά και το ποδόσφαιρο δεν εξαγνίστηκε. Δε θα το πληρώσουμε ξανά εμείς. Τα όποια διαδικαστικά θα φανούν ως τη Δευτέρα με τον κόσμο του Ηρακλή παρόντα στην Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη».



Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Παναθηναϊκός AKTOR, Αταμάν: «Να υπερασπιστούμε τη δεύτερη θέση με ομαδικότητα και επιθετική άμυνα»
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Δεν θα υπολόγιζε τίποτα ο Φελίπε Μέλο!
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Τσιτσιπάς και Μπαντόσα συναντήθηκαν και κουβέντιασαν με τον Νεϊμάρ
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
Συγκλονιστικός Γιακουμάκης: «Δέχτηκα άπειρες... ευχές από ανθρώπους που δεν πήραν αγκαλιές κι αγάπη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved