Ενεργοποιούνται μετά τις πωλήσεις

Ενεργοποιούνται μετά τις πωλήσεις

Έτοιμος να κινηθεί για την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών είναι ο Παναθηναϊκός που περιμένει να ολοκληρωθούν οι πωλήσεις των Σισέ και Μπουμσόνγκ για να… δράσει.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να βάλουν… μπρος τη διαδικασία απόκτησης παικτών στο φετινό καλοκαιρινό «παζάρι», αμέσως μόλις μπουν στα ταμεία τα πρώτα χρήματα από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών. Όπως είναι γνωστό, αυτά αναμένονται να έρθουν από την παραχώρηση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ στην Βόλφσμπουργκ – το θέμα ίσως τελειώσει και επίσημα την Τετάρτη (22/06) – και του Τζιμπρίλ Σισέ στην Λάτσιο.

Αν και για τον σούπερ σταρ της ομάδας δεν είναι εύκολη η απόφαση να πουν το «ναι» στο «τριφύλλι», φαίνεται ότι οι Ιταλοί είναι αποφασισμένοι να τον κάνουν δικό τους και οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και του αρχηγού του Παναθηναϊκού με τους «λατσιάλι» συνεχίζονται και οι τελικές εξελίξεις θα υπάρξουν ως το τέλος της εβδομάδας.

Όσο για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» που φέρονται να είναι προς πώληση, από τον Παναθηναϊκό είναι σαφείς για το τι ισχύει. Παίκτες όπως οι Λέτο, Τζόρβας και Νίνης δεν έχουν… βγει στο σφυρί, όμως αν έρθει στα γραφεία της ΠΑΕ μια ικανοποιητική πρόταση αυτή θα συζητηθεί και αναλόγως με το μέγεθός της θα υπάρξουν οι εξελίξεις.

Για την ώρα αναμένεται να παραχωρηθούν οι Σισέ και Μπουμσόνγκ και ο Παναθηναϊκός θα μπορεί αμέσως μετά να αναπληρώσει τα κενά που θα δημιουργηθούν στο ρόστερ του, με τις αποχωρήσεις των δύο Γάλλων. Ήδη για το κέντρο της άμυνας ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Παουλάο, που μένει ελεύθερος από την Μπράγκα και δεν αποκλείεται να του γίνει επίσημη πρόταση αμέσως μόλις παραχωρηθεί ο Μπουμσόνγκ.

Όσο για την γραμμή «κρούσης», ο Πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού» έχει ζητήσει την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών αν πουληθεί ο Σισέ, με τον Μπρούνο Γκάμα να έχει το προβάδισμα να είναι ο ένας εκ των δύο. Ο Πορτογάλος άσος έχει τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Φερέιρα και μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης, ενώ είναι ελεύθερος πλέον μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Μπράγκα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι στον Παναθηναϊκό θα περιμένουν τις εξελίξεις στην υπόθεση του Μαρσέλο Μάτος για να δουν το κατά πόσο θα κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού χαφ. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει αίσιο τέλος με επιστροφή του Βραζιλιάνου, το «τριφύλλι» θα κινηθεί για την περίπτωση του Ανδρές Μαντρίντ, που είναι στη λίστα του Φερέιρα και είναι σχετικά εύκολο να αποκτηθεί.



Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved