«Καμία ανησυχία για τον Βιεϊρίνια»

«Καμία ανησυχία για τον Βιεϊρίνια»

Για το θέμα του Αντελίνο Βιεϊρίνια, μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας.

Δεν ανησυχεί ο ΠΑΟΚ, ότι θα χάσει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, λόγω της υπόθεσης «Άντι Γουέμπστερ», σύμφωνα με δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας του συλλόγου, Λευτέρη Δούκα.

Παράλληλα, ο Δούκας τόνισε πως ο Ολυμπιακός χτύπησε την… πόρτα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, για την απόκτηση του παίκτη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΠΑΟΚ, στον Sentragoal 103,3:

Για τις πωλήσεις παικτών του ΠΑΟΚ: «Αν θυμάστε και τις δηλώσεις του προέδρου, Θοδωρή Ζαγοράκη όταν ανέλαβε τον ΠΑΟΚ, είχε τονίσει πως «Τα πάντα πωλούνται και τα πάντα αγοράζονται».

Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας. Κάθε παίκτης του ΠΑΟΚ έχει την τιμή του και κάθε εκτός του ΠΑΟΚ σήμερα ή αύριο μπορεί να απασχολήσει την ομάδα μας. Το να συγκεκριμενοποιούμε τις περιπτώσεις είναι άκαιρο».

Για την ενδεχόμενη πώληση του Βιεϊρίνια: «Πρέπει να σας πω ότι συζήτηση για την πώληση του Βιεϊρίνια έχει γίνει και το χειμώνα. Η μεταγραφολογία για πώληση ή απόκτηση παίκτη από τον ΠΑΟΚ είναι παντός καιρού.

Αν δεν γινόταν τόσος ντόρος για τον Βιεϊρίνια, άραγε για ποιον παίκτη στην Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει; Τέτοιες περιπτώσεις παικτών στη χώρα μας είναι ο Βιεϊρίνια και ένας – δυο ακόμη. Για το νόμο «Γουέμπστερ» δεν υπάρχει δεδικασμένο.

Καταρχήν, για να μιλήσουμε με όρους ποδοσφαιρικούς ο Βιεϊρίνια δεν είναι ο μοναδικός εμπορεύσιμος παίκτης του ΠΑΟΚ. Όπως μπορεί να υπάρξουν υποψήφιοι επενδυτές για την ΠΑΕ, έτσι και η πώληση του Βιεϊρίνια είναι ένα άλλο ενδεχόμενο».

Για τον αν ανησυχούν για την υπόθεση «Γουέμπστερ»: «Ανησύχησαν πιο πολύ οι δημοσιογράφοι από έλλειψη θεμάτων . Για να είμαστε ξεκάθαροι, όμως, δεν ξέρουμε αν ο Βιεϊρίνια και ο κάθε Βιεϊρίνια, έχει ξεκινήσει διαδικασίες για να σπάσει  ένα συμβόλαιο. Ο παίκτης έχει ρήτρα 15 εκ. ευρώ, ενώ είναι παράδειγμα προς μίμηση, για κάθε ποδοσφαιριστή.  Ωστόσο, το χέρι μου στο Ευαγγέλιο δεν βάζω για κανέναν».

Η υπόθεση «Γουέμπστερ», πάντως, είναι ίδια με την υπόθεση του Σικαμπάλα, να σας πάω και στο παρελθόν. Πάντως, είναι δύο εντελώς  διαφορετικές περιπτώσεις».

Για τους υποψήφιους επενδυτές: «Έχουν προκηρυχθεί δύο αυξήσεις Μετοχικού Κεφαλαίου, αλλά οι Άραβες δεν εμφανίστηκαν για να επενδύσουν.

Μιλάμε αυτή στιγμή βάσει ενδεχομένων. Παρομοίως, υπάρχει και το ενδεχόμενο να πουληθεί ο Βιεϊρίνια ή και κάποιος άλλος παίκτης ή ακόμη και έρθουν άλλοι επενδυτές και να ρεφάρουν με κάποια επένδυση.

Για το αν πωλείται ο Βιεϊρίνια σε ομάδα της Ελλάδας: «Υπάρχει ομάδα από την Ελλάδα που να δίνει στον ΠΑΟΚ 12-13 εκ. ευρώ για τον Βιεϊρίνια;».

Για το αν έχει χτυπήσει την… πόρτα του ΠΑΟΚ, για τον Βιεϊρίνια, ο Ολυμπιακός: «Βεβαίως και έχει κάνει κρούση ο Ολυμπιακός. Δεν είναι, άλλωστε, μυστικό. Πήρε, όμως, την ανάλογη απάντηση».

Για το προ λίγο καιρού ενδιαφέρον της Ντιεπρ: «Αυτά λίγο - πολύ μεταβάλλονται. Ο Βιεϊρίνια θα προτιμούσε ένα πιο καλό και προβεβλημένο πρωτάθλημα σε σχέση με το ουκρανικό.

Όλα όμως είναι ανοιχτά, όλα συζητούνται και δεν υπάρχει οριστική απάντηση του Βιεϊρίνια. Ίσως, αν αργότερα τον συμφέρει μια πρόταση από τη Ρωσία η την Ουκρανία να καταλήξει εκεί».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα: « Καλό είναι να βλέπουμε, Σισε, Σκόκο και Βιεϊρίνια, αλλά καλύτερο είναι να βλέπουμε καλές ομάδες».

Για την υπόθεση του Ζήση Βρύζα: «Βρίσκεται στο σημείο που γνωρίζεται όλοι. Ο Ζήσης έχει δεχτεί συγκεκριμένη πρόταση  από τον Ζαγοράκη.

Πρέπει, ωστόσο, να αποδεχτείτε όλοι, πως επειδή ο Βρύζας βρίσκεται στην Εθνική, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ δεν ήθελε να πιέσει τις καταστάσεις.

Δεν μπορώ να ξέρω, όμως, αν θα γυρίσει ή όχι ο Βρύζας. Όταν βρισκόταν κοντά στον Παναθηναϊκό, η πρόταση του ΠΑΟΚ έγινε πιο πιεστική. Η πρώτη προσέγγιση, πάντως, έγινε πριν 2,5 μήνες».



Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Σαρωτική η Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Μπασκόνια - Αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα playoffs
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Τσέλσι: Η black list της διοίκησης - Στην έξοδο 11 παίκτες
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Στέφανος Τσιτσιπάς: Ήττα στο διπλό της Βαρκελώνης - Την Τετάρτη αντιμετωπίζει τον Όφνερ
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved