«Να παίξω στον ΠΑΟΚ»

«Να παίξω στον ΠΑΟΚ»

Να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να αγωνιστεί στη πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ θέλει ο Παναγιώτης Κουρδάκης.

Ο νεαρός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Κουρδάκης, αγωνίστηκε τη σεζόν 2010-11 ως δανεικός στην Αναγέννηση Επανωμής ενώ στο τέλος Ιουνίου λήγει το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο. Μιλώντας λοιπόν στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ ανανεώνοντας τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ: «Είμαι ακόμη παίκτης του ΠΑΟΚ, το συμβόλαιο μου όμως τελειώνει τώρα τον Ιούνιο και θα μιλήσω πρώτα με τον ΠΑΟΚ. Είχα πάντως ήδη μία συνομιλία με τον Παντελή Κωνσταντινίδη και μπορώ να πω ότι τα βρήκαμε, απομένει όμως να πέσουν και οι υπογραφές για να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ. Ήρθα στην ομάδα από το Διδυμότειχο όταν ήμουν 14 χρονών και έπαιξα στη 2η ομάδα για χρόνια με Αθανασιάδη, Τσουκαλά, Γεωργίου κτλ, ήταν όμορφα χρόνια ενώ είχαμε πάρει και πρωτάθλημα τότε. Από εκείνη την εποχή όλοι εμείς ονειρευόμασταν το πότε θα παίξουμε στην πρώτη ομάδα, αυτό πάει να γίνει ένα βήμα τώρα και μακάρι να ολοκληρωθεί, τα δύσκολα όμως θα αρχίσουν αμέσως μετά γιατί δεν είναι εύκολο να παίξεις στον ΠΑΟΚ».

Για την «στενή παρακολούθηση» από τον Θοδωρή Ζαγοράκη: «Πράγματι φέτος ο κ. Ζαγοράκης ήρθε αρκετές φορές στο γήπεδο, όπως και ο κ. Σαράφης που κατάγεται άλλωστε από την Επανωμή, δεν έτυχε να κάνουμε κάποια επαφή, δεν μιλήσαμε καθόλου αυτό το διάστημα».

Για τον δανεισμό του σε άλλες ομάδες: «Αγωνίστηκα στην Θέρμη, στα Γρεβενά και φέτος στην Επανωμή, μπορώ να πω ότι σίγουρα σε βοηθάει να παίζεις δανεικός. Μπορεί να είναι κατώτερο το επίπεδο αλλά υπάρχει ανταγωνισμός, κίνητρο και υπάρχει και πίεση, τα νιώθεις αυτά αν παίζεις στην πρώτη ομάδα όπου και να είσαι. Στην ουσία ψήνεσαι και καταλαβαίνεις πως πας μπροστά, βελτιώνεσαι, δεν πρέπει όμως παραμελούνται τα παιδιά που πάνε κάπου δανεικοί και ευτυχώς στον ΠΑΟΚ δε γίνεται κάτι τέτοιο, αν και είναι πολλά τα παιδιά που φεύγουν δανεικοί και πολλές φορές είναι και δύσκολο να παρακολουθούνται όλοι».

Για τη δική του επιθυμία αναφορικά με την καριέρα του: «Σίγουρα θέλω να επιστρέψω και περιμένω να αντεπεξέλθω σε αυτούς που πιστεύουν σε μένα και να βοηθήσω στο μέγιστο την ομάδα, Πολλά πράγματα παίζουν ρόλο για να παίξεις στην πρώτη ομάδα, το πιο σημαντικό είναι να είσαι ώριμος στο μυαλό αλλά και η τύχη πολλές φορές στο ποδόσφαιρο παίζει σημαντικό ρόλο. Αυτή την στιγμή θέλω να αρπάξω την ευκαιρία και να παίξω ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved