«Θέλει προσπάθεια για τη νίκη»

«Θέλει προσπάθεια για τη νίκη»

Για το ξεκίνημα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου, αλλά και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας, μίλησε ο Γιάννης Ζαραδούκας.

Συνέντευξη στον Sentra 103,3 παραχώρησε ο Γιάννης Ζαραδούκας  και αναφέρθηκε στην έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού Βόλου.

Παράλληλα, ο έμπειρος αμυντικός μίλησε για το ματς του Europa League , ενώ  έκανε αναφορά και στο νέο προπονητή της ομάδας, τον Χάβι Γκράθια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζαραδούκα:

Για  τον λίγο χρόνο που είχε για διακοπές: «Έτσι και αλλιώς κάθε το χρόνο 1η Ιουλίου έχεις ξεκινήσει προετοιμασία οπότε δεν είναι κάτι διαφορετικό».

Για το πως είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό Βόλου και τι προετοιμασία κάνει η ομάδα: «Ξεκινήσαμε, κάναμε την πρώτη προπόνηση και έχουμε μπει πολύ δυναμικά προκειμένου να είμαστε 100% έτοιμοι για να δώσουμε το πρώτο ματς που είναι στις 14 Ιουλίου».

Για τις εντυπώσεις του από τον νέο τεχνικό της ομάδας: «Είναι προπονητής που πάνω απ όλα δουλεύει στην τεχνική και έχει ότι και όλοι οι Ισπανοί προπονητές, θέλει πειθαρχία και να είμαστε ένα σύνολο και όχι ατομικά κάθε παίκτης».

Για το αν ο Γκράθια τους είπε τι θα έχει η προετοιμασία: «Δεν μας είπε κάτι αλλά το έδειξε και χθες και σήμερα το πρωί ότι δεν θα είναι εύκολο το καλοκαίρι γιατί θα έχουμε αρκετό τρέξιμο στην προετοιμασία».

Για το αν είναι μόδα στην Ελλάδα να έρχονται Ισπανοί προπονητές: «Έχουν διαφορετική φιλοσοφία στην εκγύμναση και την τεχνική κατάρτιση των παικτών. Είναι καλό για να αλλάξει και η ελληνική νοοτροπία.

Δεν νομίζω ότι θα έχουμε κάποιο πρόβλημα γιατί βλέπουμε ότι η ομάδα είναι δεμένη. Ο καθένας ξέρει τον άλλον, γνωρίζει δηλαδή και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του συμπαίκτη του. Οι προσθήκες που θα γίνουν απλά θα βοηθήσουν περισσότερο την ομάδα».

Για το αν συμμερίζεται την άποψη, ότι η ομάδα πρέπει να έχει περισσότερο ελληνικό στοιχείο: «Θα ήθελα να υπάρχει περισσότερο ελληνικό στοιχείο. Βέβαια το μόνο καλό είναι ότι στην ομάδα έμαθα πολλές γλώσσες. Από εκεί και πέρα τι να κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Για το τι έχουν συζητήσει στον Βόλο για την Ράντ, που κατά πάσα πιθανότητα θα αντιμετωπίσουν: «Μάθαμε πληροφορίες για την Ραντ. Μας είπε και ο Γιακούποβιτς ότι δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, αλλά σαφώς θα πρέπει να προσπαθήσουμε για να την νικήσουμε».

Για το περσινό πάθημα της Λάρισας στην Ευρώπη και τι πρέπει να προσέξει ο Ολυμπιακός Βόλου: «Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, νομίζω ότι το έχουν δείξει όλα τα παιδιά αυτό. Ξέρουμε πόσο εύκολο είναι από εκεί που είσαι ψηλά να φτάσεις χαμηλά. Πρέπει να προσέξουμε να μην φτάσουμε στον πάτο, αυτό είναι κάτι που δεν το θέλουμε καθόλου».

Για το αν προβληματίζει ότι θα ξεκινήσουν τόσο νωρίς και αν φοβάται στην πορεία του πρωταθλήματος ενδεχόμενη «κοιλιά»:  «Σίγουρα το έχουμε στο μυαλό μας αυτό αλλά πιστεύω ότι είναι όλα υπολογισμένα ώστε η ομάδα να είναι μια χαρά σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη.

Για το αν θα φύγει ο Γιακούποβιτς: «Για να είναι ακόμη εδώ δεν νομίζω ότι θα φύγει, δεν ξέρω κιόλας μην πω και ψέματα».



Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved