«Περιμένουμε αποδείξεις»

«Περιμένουμε αποδείξεις»

Πράξεις κι όχι λόγια θέλουν οι ιθύνοντες του Ηρακλή από τους υποψήφιους επενδυτές.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Κωνσταντίνος Γωγάκος, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4» αναφερόμενος κυρίως στην υπόθεση με τους υποψήφιους επενδυτές. Τονίζοντας λοιπόν πως χρειάζονται πράξεις κι όχι λόγια ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τους ενδιαφερόμενους επενδυτές: «Όπως γνωρίζετε έχει γίνει ήδη η πρόσκληση για την γενική συνέλευση του ερασιτέχνη την ερχόμενη Δευτέρα, όπου πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι φυσικά το θέμα της ΠΑΕ Ηρακλής. Έχουν προκύψει τελευταία αρκετοί ενδιαφερόμενοι για την ομάδα και δεν θέλουμε να μείνουν όλα στα λόγια. Κάναμε επαφές και τώρα περιμένουμε την έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος τους μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, όπως αναφέρει και η ανακοίνωση που εκδόθηκε».

Για τη Γενική Συνέλευση του Ηρακλή: «Καλό θα ήταν να προσέλθουν μέχρι την Δευτέρα και να τακτοποιηθούν οικονομικά ώστε να έχουν δικαίωμα ψήφου στην γενική συνέλευση. Καλώ επίσης τους φίλους του Ηρακλή να γίνουν μέλη στον ερασιτέχνη για να λάβουν μέρος κανονικά στην γενική συνέλευση και να λάβουμε όλοι μαζί τις αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας. Θέλουμε την μαζική συμμετοχή όλων στην γενική συνέλευση, πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις και όσο πιο πολλοί είμαστε τόσο καλύτερα θα είναι. Σίγουρα στην ημερήσια διάταξη της γενικής συνέλευσης θα υπάρχουν και άλλα θέματα, όπως η αναπτυξιακή εταιρεία, τα γήπεδα κτλ αλλά με όσα συμβαίνουν τελευταία στην ΠΑΕ είναι λογικό να έχουν πάει λίγο πίσω».

Για την επικοινωνία του με τους ενδιαφερόμενους: «Έχουμε συζητήσει και ακούσαμε πολλά είναι η αλήθεια, πρέπει όμως να διασφαλίσουμε ότι είναι πραγματικό το ενδιαφέρον που υπάρχει. Ο Ηρακλής είναι ένα μεγάλο όνομα και όσοι ενδιαφέρονται πρέπει να το κάνουν με πράξεις και όχι με λόγια. Αυτή την στιγμή οριστική συμφωνία δεν υπάρχει με κάνενα και η προθεσμία για όλους είναι μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας ενώ λίγο αργότερα το απόγευμα, ο κόσμος θα λάβει την τελική απόφαση. Στόχος μας είναι να μείνει ο Ηρακλής στην Superleague, εκεί που ανήκει, εκεί που κέρδισε με την παρουσία του στα γήπεδα την παραμονή του. Οι επαφές από την πλευρά μας έχουν ολοκληρωθεί και οφείλουν όσοι ενδιαφέρονται να αποδείξουν έμπρακτα».

Για τις απαιτήσεις που υπάρχουν προς τους υποψήφιους επενδυτές: «Θα θέλαμε μια εγγυητική επιστολή καθώς επίσης και ένα πλάνο ανάπτυξης και βιωσιμότητας της ομάδας. Όσοι θέλουν να αναλάβουν τον Ηρακλή θα πρέπει να δείξουν ποιο είναι το πρόγραμμα τους για την ομάδα καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει και μέχρι τις 30 Ιουνίου πρέπει να τελειώσει το θέμα αυτό, δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο».



Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
Παναθηναϊκός AKTOR: Επικό βίντεο από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ - «Ποιος; Εσύ!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved