«Θα ζητήσει κανείς συγγνώμη;»

«Θα ζητήσει κανείς συγγνώμη;»

Ο Κώστας Γκόντζος αρθρογραφεί στο Theplayer.gr και αναρωτιέται αν θα ζητήσει κανείς συγγνώμη για τους τόνους λάσπης που εξαπολύθηκαν με αφορμή τον αγώνα Ξάνθη-Παναθηναϊκός το 2008.

Φυσικά και δεν περιμένω από κανένα να… συνεχίσει να… απαιτεί να χυθεί φως στην περιβόητη ιστορία του στοιχηματισμού στο ΞΑΝΘΗ-Παναθηναϊκός το 2008. Προφανώς απαιτούμε να… βγουν όλα στην φόρα, όταν νομίζουμε ότι αυτά τα «όλα» και αυτή η «φόρα» είναι όπως βολεύει και όπως θα θέλαμε. Κι όταν αυτό δεν μας προκύπτει τότε ακολουθούμε την γνωστή τακτική του… στρίβειν δια του αρραβώνος.

Αφού όμως πρώτα εξαπολύσαμε οχετούς λάσπης, αφού πρώτα ξευτιλίσαμε πρόσωπα και πράγματα, αφού πρώτα κάναμε το άσπρο μαύρο και ονομάσαμε ενόχους επί εσχάτης προδοσίας όποιους δεν γουστάραμε.

Αλήθεια, υπάρχει περίπτωση κάποιο από τα σάιτ, ή κάποιος από τους αρθρογράφους αυτών των σάιτ που άφηναν ΕΠΙΤΗΔΕΣ και ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ τους να περνάνε σωρηδόν τα δήθεν αγανακτισμένα μηνύματα από κάτω τους, που ονόμαζαν συγκεκριμένους ανθρώπους και διαπόμπευαν πρόσωπα και καταστάσεις, να ζητήσει συγνώμη τώρα πια;

Υπάρχει περίπτωση να ζητήσουν συγνώμη και οι Βοριάδες και ο Νοτιάδες και όλοι αυτοί που πετάνε μια κουβέντα, ενοχοποιούν κάποιους και μετά στον εισαγγελέα κάνουν κο-κο-κο-κο και λένε δεν ξέρω δεν είδα;

Περιμένω λοιπόν από σήμερα. Περιμένω τώρα που όλοι αυτοί που πήγαν στον εισαγγελέα να… καταγγείλουν πρόσωπα συγκεκριμένα, την έκανα γυριστή και δεν είπαν τίποτε. Περιμένω να δω αν όλοι αυτοί που ούρλιαζαν τόσο καιρό να μάθουμε ονόματα και διευθύνσεις, αν θα συνεχίσουν να το ζητάνε και να το απαιτούν.

Δυστυχώς και το ξέρετε ήδη οι περισσότεροι δεν θα το κάνουν. Δεν θα το κάνουν γιατί πολύ απλά στα παλιά τους τα παπούτσια η ουσία του ζητήματος. Το αν δηλαδή πραγματικά κάποιοι έστησαν τον Παναθηναϊκό και του έκλεψαν το πρωτάθλημα του 2008. Στα παλιά τους τα παπούτσια και ο Παναθηναϊκός και το χαμένο του πρωτάθλημα. Οι τύποι το ευχαριστήθηκαν κιόλας αν δεν συνέβαλαν και ουσιαστικά μάλιστα σ’ αυτό. Κι αν φώναζαν τόσο καιρό, είναι απλά είτε γιατί νόμιζαν πως αυτό θα πέσει πάνω σε συγκεκριμένο πρόσωπο, είτε απλά και μόνο για να κάνουν θόρυβο και να εκθέσουν συγκεκριμένα πρόσωπα.

Γι’ αυτό και τώρα θα κάνουν τουμπεκί. Μέχρι την επόμενη φορά. Που ο Βοργιάς και ο κάθε Βοργιάς θα βγει και πάλι να μας… αποκαλύψει αυτά, που λίγο καιρό αργότερα θα… κάνει πως δεν είδε και δεν άκουσε.

Έλεος λοιπόν πια με τους νταβατζήδες της Παναθηνακοφροσύνης και τους δημόσιους κατήγορους της Παναθηναϊκής αγνότητας.

Κι αν είναι μάγκες, ας εξακολουθήσουν να απαιτούνε και να ζητάνε και από αύριο, να βγουν πραγματικά όλα στη φόρα για το βρώμικο 2008 και να μάθουμε με ονόματα και διευθύνσεις, ποιοι έπαιξαν τέτοιου είδους παιχνίδια στις πλάτες αυτής της ομάδας και του κόσμου της.

Πηγή: ThePlayer.gr



ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο πλην της νίκης» - Όσα είπε ο Μεντιλίμπαρ
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
ΑΕΚ: Τιμωρία μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βίρτους Μπολόνια - Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Ιταλοί ακύρωσαν εισιτήρια Ελλήνων λίγο πριν το τζάμπολ!
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
Βύρωνας: Talk of the town η Μαρίνα Σάττι σε κατάστημα ΟΠΑΠ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved