Η καρδιά του Άρη στην Γουμένισσα!

Η καρδιά του Άρη στην Γουμένισσα!

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η ενημερωτική εκδήλωση της Λέσχης Φίλων Άρη που πραγματοποιήθηκε στη Γουμένισσα.

Μέσα σε μια αίθουσα κατάμεστη από φίλους του Άρη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Λέσχης, στην οποία ο φορέας παρουσίασε τον τρόπο λειτουργίας του, το μοντέλο διοίκησης του Άρη αλλά και τις 22 προτάσεις του αναφορικά με τη βία στον Ελληνικό Αθλητισμό.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν αρκετοί φίλοι της ομάδας, καθώς επίσης και τοπικές αρχές οι οποίες θέλησαν να χαιρετήσουν τον Φορέα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση, είναι ο ίδιος χώρος που είχε φιλοξενήσει πριν από 14 χρόνια το πρώτο πανελλήνιο συνέδριο του Super 3.

Το «παρών» από πλευράς διοίκησης έδωσε ο Θεμιστοκλής Μπεκιάρης, ενώ τη Λέσχη εκπροσώπησαν ο πρόεδρος, Γιάννης Γρανούζης, ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης, Γιώργος Μποτζώρης, καθώς και ο Υπεύθυνος Οικονομικών Κυριάκος Χαμουζάς.

Μετά τη λήξη της εκδήλωσης ο Γιάννης Γρανούζης, μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσέλευση του κόσμου, σημειώνοντας ότι η προσπάθεια ενημέρωσης του κόσμου θα συνεχιστεί καθώς έχουν προγραμματιστεί κι άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «ΑΡΗΣ FM»:

Η Γουμένισσσα είναι μια «κίτρινη» πόλη. Αυτό αποδεικνύεται από την κατάμεστη αίθουσα, τις εγγραφές και τις ανανεώσεις που έγιναν αλλά και από τους τοπικούς παράγοντες της περιοχής που ήταν εδώ. Σκοπός μας είναι να ενημερώνουμε τον κόσμο και να κάνουμε εγγραφές. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία του κόσμου σήμερα. Ελπίζουμε ότι όλοι κατάλαβαν τι ακριβώς γίνεται και να συμμετέχουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Ο κόσμος «διψάει» για ενημέρωση και αυτός είναι ο σκοπός μας. Θα ταξιδέψουμε σε διάφορες πόλεις μέσα στον Ιούνιο για να κάνουμε εκδηλώσεις. Μάλιστα, πολύ σύντομα θα είμαστε στην Καστοριά. Είναι απαραίτητο ο κόσμος να ακούει για το μοντέλο της Λέσχης».

Για την τακτική γενική συνέλευση της Λέσχης που είναι προγραμματισμένη για τις 22 Ιουνίου είπε: «Εκεί ο κόσμος θα ακούσει τον απολογισμό της χρονιάς, για τις επαφές, τις κινήσεις, και τον αριθμό των μελών. Όλες οι ενέργειες που θα γίνουν στην Τακτική Γενική Συνέλευση, θα είναι δημοκρατικές και κόσμιες».

Θέμης Μπεκιάρης: «Η ΠΑΕ στηρίζει τη Λέσχη»

Ο Θέμης Μπεκιάρης, πραγματοποίησε δηλώσεις εκ μέρους της ΠΑΕ τονίζοντας: «Ήταν μια πολύ ωραία εκδήλωση σε μια γεμάτη αίθουσα. Η Γουμένισσα διαθέτει ένα από τους μεγαλύτερους συνδέσμους του Super 3, ο οποίος είχε και την ανάλογη συμμετοχή.

Έγινε ανάλυση από την πρώτη μέρα λειτουργίας της Λέσχης και αναφέρθηκαν όλες της οι διαδικασίες με τον πιο απλό και αντικειμενικό τρόπο, για να μπορεί να καταλάβει ο καθένας τι έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Η ΠΑΕ Άρης είναι πάντα κοντά σε τέτοιες εκδηλώσεις από τη στιγμή που εκλέγεται από τον κόσμο και συμπορεύεται μαζί του».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Γουμένισσα είναι η πρώτη πόλη στην οποία στεγάστηκε παράρτημα του Super 3 εκτός της Θεσσαλονίκης.

Αποστολή Γουμένισσα: Δημήτρης Πιπερίδης



Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved