Δε βιάζεται ο Φερέιρα

Δε βιάζεται ο Φερέιρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δε βιάζεται να προχωρήσει τις υποθέσεις παικτών που αφορούν τον Παναθηναϊκό και προέρχονται από την πατρίδα του, αφού περιμένει να τελειώσει πρώτα το θέμα των αποχωρήσεων από το «τριφύλλι».

Οι πληροφορίες του Onsports από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο 65χρονος τεχνικός «δουλεύει» διάφορες υποθέσεις έτσι ώστε να ενισχύσει το ρόστερ των «πρασίνων», όμως δεν βιάζεται και θέλει να κάνει τις σωστές επιλογές αναλογικά με το τι ανάγκες θα έχουν προκύψει στο «τριφύλλι» από τις αποχωρήσεις που αναμένονται στο προσεχές διάστημα.

Επιθυμία του Πορτογάλου είναι να αποκτηθούν δύο επιθετικοί σε περίπτωση που πουληθεί ο Σισέ, κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει, ενώ σίγουρα θα υπάρξει και προσθήκη κεντρικού μέσου – εκτός της επιστροφής του Μάτος τον οποίο θέλει ο Φερέιρα – αφού κι εκεί έχει διαπιστώσει ο 65χρονος ότι χρειάζεται ενίσχυση το «τριφύλλι».

Η περίπτωση που έχει ξεχωρίσει ο Φερέιρα από το πορτογαλικό πρωτάθλημα, είναι αυτή του Μπρούνο Γκάμα, καθώς ο 24χρονος Πορτογάλος είναι αυτό που θέλει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για την γραμμή «κρούσης». Ο Γκάμα είναι μικρός σε ηλικία, κύριο προσόν του είναι η ταχύτητα – που ο Φερέιρα θεωρεί ότι λείπει από τους «πράσινους» - ενώ μπορεί να δημιουργεί τα γκολ εκτός από το να τα πετυχαίνει αφού αγωνίζεται και στις τρεις θέσεις τις επίθεσης στο 4-3-3 που θέλει να εφαρμόσει ο Πορτογάλος.

Όπως αναφέραμε ωστόσο, ο Φερέιρα δεν βιάζεται και θεωρείται δεδομένο ότι θα πρέπει πρώτα να δει ποια κομμάτια θα φύγουν από το «πράσινο παζλ», ακόμα και μετά την έναρξη της προετοιμασίας, έτσι ώστε σε συνεργασία με τους Γόντικα και Σαμαρά να προχωρήσουν σε προσθήκες στον Παναθηναϊκό. Για την ώρα ο Πορτογάλος κάνει διακοπές στην πατρίδα του αλλά βολιδοσκοπεί και τις περιπτώσεις παικτών που έχει στη λίστα του και θέλει να φέρει στο «τριφύλλι».

Από εκεί και πέρα, στη συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Γόντικας με τον Γιάννη Σαμαρά δεν έγινε συγκεκριμένη κουβέντα για αποχωρήσεις και προσθήκες αλλά μια γενικότερη συζήτηση των δύο ανδρών για τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου και την γενικότερη «πολιτική» που θα ακολουθήσει το «τριφύλλι» αυτό το καλοκαίρι.

Ούτως ή άλλως είναι δεδομένο ότι πρέπει να υπάρξουν πωλήσεις για να γίνουν προσθήκες, με τους Σισέ και Μπουμσόνγκ να είναι αυτοί που μπορούν να φέρουν «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της «πράσινης» ΠΑΕ. Παράλληλα, στην πόρτα της εξόδου είναι οι Γκοβού, Σεϊταρίδης και Πλεσί, ενώ δεδομένα θα γίνουν και περικοπές σε συμβόλαια παικτών που αμείβονται με περισσότερα από 1 εκατ. ευρώ το χρόν, χωρίς να είναι βέβαιο ότι θα τις αποδεκτούν.

Για αυτό το λόγο, ο Φερέιρα περιμένει πριν προχωρήσει σε πιο επίσημες επαφές για τους παίκτες που τον απασχολούν από την πατρίδα του. Ο 65χρονος τεχνικός κρατάει πάντως «ζεστές» τις περιπτώσεις που θέλει να προσεγγίσει και αναμένεται όταν αποφασίσουν στον Παναθηναϊκό να ενισχύσουν την ομάδα, να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στο συγκεκριμένο κομμάτι.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved