Πρώτη με ευρωπαϊκό αέρα

Πρώτη με ευρωπαϊκό αέρα

Την πρώτη του συγκέντρωση ενόψει της νέας χρονιάς έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου, με την αύρα του Europa League και το Onsports βρέθηκε στο ΕΑΚ Βόλου.

Πάνω από 4.000 φίλοι των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται στο γήπεδο και έχουν δημιουργήσει εκπληκτική ατμόσφαιρα. Η ΠΑΕ έχει μοιράσει καπελάκια με το σήμα της ομάδας και το σήμα του Europa League. Οι οπαδοί έχουν αναρτήσει τα πανό τους, ενώ στα συνθήματα που φωνάζουν, δεν ξεχνούν και τον πατέρα του Αχιλλέα Μπέου.

Τον αγιασμό, όπως κάθε χρόνο, έκανε ο πατήρ Θόδωρος, που είναι γνωστός οπαδός της ομάδας.

Απόντες από την πρώτη ήταν ο Σανκαρέ, ο οποίος έχασε την πτήση του, και οι Μαρούλης, Γκότοβος. Οι υπόλοιποι παίκτες έδωσαν κανονικά το παρών, μαζί με τους δανεικούς, όπως και το νέο μεταγραφικό απόκτημα Στεφάν Νταρμπιόν. Συγκεκριμένα, παρόντες ήταν 24 παίκτες: Γιακούποβιτς, Νταρμπιόν, Τομάς, Σολάκης, Ρόκας, Ανδρίκος, Ναουμίδης, Χολέβας, Αβδελάς, Κοτζαθανάσης, Μπρέσκα, Ντολεζάι, Ρόκα, Μαρτίν, Νάκας, Ζέρης, Ακόστα, Αναστασίου, Σέλεζι, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας, Μόνχε, Ουμπίντες και Αλβαρεζ. Από το τεχνικό τιμ ήταν ο Χάβι Γράθια, ο βοηθός του Χουάν Σόλα, ο προπονητής τερματοφυλάκων, Φίλιππος Μπόλοβίνης. Επίσης, έγινε γνωστό ότι νέος γυμναστής της ομάδας είναι ο Γιώργος Πήδουλας, ο οποίος θα βρεθεί στο Βόλο την Τρίτη (21/6).

Οι οπαδοί, εκτός από την αποθέωση του Αχιλλέα Μπέου, υποδέχτηκαν με συνθήματα τον προπονητή Χάβι Γράθια, όπως και τον νεοαποκτηθέντα Νταρμπιόν, ενώ από τους «παλιούς», οι Σολάκης και Ουμπίντες είχαν την τιμητική τους…

Μπέος: «Δύναμη του Ολυμπιακού Βόλου ο κόσμος του»

Ο Αχιλλέας Μπέος ξεκίνησε την ομιλία του, ευχαριστώντας τον κόσμο, ωστόσο τον διέκοψε το σύνθημα «Μπέο, Μπέο μαζί και στο Μπερναμπέου» και «Πώς θα γίνω καλά με τον Βόλο μέσα στην καρδιά», και εκείνη την ώρα σχολίασε πως «με τόσο κόσμο δεν μπορούμε να πάμε στο Μπερναμπέου. Θέλουμε περισσότερη στήριξη από τον κόσμο».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Λόγω της μέρας και της κατάστασής μου δεν θα πολυλογίσω. Ο Ολυμπιακός Βόλου θα συνεχίσει τον δρόμο που όλοι μαζί χαράξαμε, πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας και των παικτών. Ξεκινάμε όπως και πέρυσι, με τον ίδιο βασικό κορμό. Η ομάδα σίγουρα θα ενισχυθεί, αλλά θα βασιστεί σε αυτή την ομάδα που μας έκανε πέρυσι περήφανους. Η πορεία του Ολυμπιακού Βόλου φέτος θα κριθεί από τη δική σας παρουσία. Ο Ολυμπιακός Βόλου ξεκινάει από τον κόσμο, αντλεί δύναμη από τον κόσμο. Εγώ έχω οράματα και όνειρα, όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε για έναν καλύτερο Ολυμπιακό Βόλου».

Γράθια: «Καλύτερα από πέρυσι»

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Χάβι Γράθια δήλωσε: «Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε εδώ στη πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Ηθελα να στείλω ένα μήνυμα, όπως είπε και ο πρόεδρος, πιστεύω σε αυτή την ομάδα και με τη δουλειά και τη συμπαράσταση του κόσμου ελπίζω η ομάδα να φτάσει πολύ ψηλά».

Για την αντίπαλο στο Europa League, σχολίασε: «Ανεξαρτήτου αντιπάλου θα προετοιμαστούμε για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ξεκινάμε σήμερα την προετοιμασία και σε 3,5 εβδομάδες θα είμαστε έτοιμοι. Το πρωτάθλημα αρχίζει σε εννέα εβδομάδες, αλλά και γι’ αυτό θα παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για το αν θα δώσει η ομάδα φιλικά, επισήμανε: «Θα δώσουμε δύο φιλικά σίγουρα», ενώ για τους στόχους του Ολυμπιακού Βόλου υπογράμμισε: «Η ομάδα θέλω να παρουσιαστεί καλύτερη από πέρυσι. Να παίξει καλύτερα σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Τέλος, για την πρώτη προπόνηση της χρονιάς τόνισε: «Ηθελα πολύ να βρίσκομαι στην πρώτη προπόνηση. Πρώτη φορά βρίσκομαι σε πρώτη ομάδας με τόσο κόσμο και είναι πολύ ωραία».

Ο Λεάντρο Αλβαρεζ από την πλευρά του επισήμανε: «Θέλω να αρχίσουμε τη χρονιά καλά. Να πάμε καλύτερα από πέρυσι. Θέλω το καλύτερο για την ομάδα και τον κόσμο», ενώ σε ερώτηση για τη στήριξη των οπαδών τόνισε: «Θέλουμε να είναι μαζί μας ο κόσμος. Θα προσπαθήσουμε καλύτερο θέαμα, καλά στην Ευρώπη και να έρχεται περισσότερο κόσμο στο γήπεδο».

«Ακόμη έξι μεταγραφές»

Δηλώσεις έκανε στη συνέχεια και ο Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος για τους στόχους του Ολυμπιακού Βόλου επισήμανε: «Θεωρώ όταν δουλεύεις και προσπαθείς, στόχος κάθε χρόνο να κάνεις ένα σκαλοπάτι παραπάνω. Η συγκυρία είναι δύσκολη, όμως ο Ολυμπιακός Βόλου έχει την ευτυχία να διατηρεί τον βασικό του κορμό από την περασμένη σεζόν, ενώ με τις προσθήκες θα παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο».

Για τις μεταγραφές αποκάλυψε: «Εχουμε κάνει συζητήσεις με τον προπονητή για τους μεταγραφικούς στόχους μας. Όπως οι περισσότερες ομάδες, κοιτάμε στην αγορά της Λατινικής Αμερικής για.. ψώνια. Όμως εκεί το πρωτάθλημα τέλειωσε πριν από λίγες μέρες, ενώ κάποιες ομάδες παίζουν ακόμη μπαράζ. Στις επόμενες δέκα ημέρες, θα έχουμε ολοκληρώσει το 90% των κινήσεών μας. Θα αποκτηθούν άλλοι έξι παίκτες, σε θέσεις που έχει εισηγηθεί ο προπονητής. Ο προπονητής έχει τεράστια διάθεση, όρεξη και φιλοδοξία και πιστεύω ότι η ομάδα τη νέα χρονιά θα δείξει καλό πρόσωπο».

Για το Europa League επισήμανε: «Και μόνο η συμμετοχή του Ολυμπιακού Βόλου σε αυτή τη διοργάνωση είναι τιμητική διάκριση. Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν μπορεί να κάνει προβλέψεις, δεν έχει ευρωπαϊκές εμπειρίες. Όμως έχει τις δυνατότητες να περάσει και θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του».

Σε ερώτηση για το αν το Πανθεσσαλικό θα είναι έτοιμο εγκαίρως, ο Μπέος υποστήριξε: «Εχουν ξεκινήσει οι εργασίες βελτίωσης τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στις εξέδρες και τα αποδυτήρια. Ως τις 20 Ιουλίου το Πανθεσσαλικό θα είναι έτοιμο, αν και προβλήματα παρουσιάζονται καθημερινά».
Για το αν θα πωληθεί κάποιος παίκτης, τόνισε: «Αν έρθει η πρόταση, ένας ποδοσφαιριστής που είναι να φύγει θα φύγει. Αλλά δεν θέλουμε να πουλήσουμε περισσότερους από έναν».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved