«Ο καθένας τις ευθύνες του»

«Ο καθένας τις ευθύνες του»

Είναι η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους τόνισε με δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Μιχάλης Γεράνης.

Η επόμενη μέρα αναφορικά με τα διοικητικά του Ηρακλή, οι ενέργειες των «κυανόλευκων» για την υπόθεση της αδειοδότησης αλλά και η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη είναι τα θέματα τα οποία σχολίασε με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4», ο αντιπρόεδρος του Ηρακλή, Μιχάλης Γεράνης.

Αρχικά λοιπόν τόνισε: «Στον Ηρακλή έγινε το προηγούμενο διάστημα μια επιστράτευση για πολύ συγκεκριμένα θέματα και αυτός είναι ο λόγος που μπήκα στην διοίκηση της ομάδας. Ο Ηρακλής έπρεπε να παρουσιάσει ένα διαφορετικό πρόσωπο σε συγκεκριμένους φορείς και να τρέξουν όλα τα νομικά ζητήματα για την τελική δικαίωση της ομάδας. Όλα αυτά έγιναν και από εδώ και πέρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ αλλά και ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής έχουν αναλάβει να κάνουν πρόσθετες επαφές και συζητήσεις για την επόμενη μέρα της ομάδας. Ήδη κάνουν διάφορες συναντήσεις και το αποτέλεσμα όλων αυτών θα παρουσιαστεί στην γενική συνέλευση του ερασιτέχνη την ερχόμενη Δευτέρα. Οι νομικές ενέργειες έχουν ήδη δρομολογηθεί και ο Ηρακλής έχει αρχίσει πλέον να κοιτά και το αύριο της ομάδας, ξέχωρα από την κατάληξη των νομικών θεμάτων ο Ηρακλής οφείλει να δρομολογήσει και την επόμενη μέρα για την ομάδα. Πάντως την τελική απόφαση για αυτό δεν μπορεί να πάρει μόνη η νυν διοίκηση της ομάδας και έτσι μέχρι την Δευτέρα οι κκ. Αρταβάνης και Γωγάκος θα έχουν ολοκληρώσει τις επαφές με όσους ενδιαφέρονται για την ομάδα και θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των επαφών στην γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, ώστε η οικογένεια του Ηρακλή να λάβει την τελική απόφαση. Φυσικά πολύ σημαντικό ρόλο σε όλα αυτά θα παίξει και ο μεγαλομέτοχος, ο κ. Ρέμος, που έχει τις μετοχές και άρα το τελικό ΟΚ για όλα όσα συμβούν θα πρέπει να το δώσει αυτός. Για την ώρα όλα τα ζητήματα και τις επαφές τις έχουν αναλάβει οι κκ. Αρταβάνης και Γωγάκος».

Όσο για τις αντιδράσεις της ομάδας σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης επεσήμανε: «Όλα αυτά πάντως δεν σημαίνουν ότι απομακρυνόμαστε από τον βασικό μας στόχο που είναι να παίξει η ομάδα στην Superleague την επόμενη περίοδο, αυτός ο αγώνας δεν σταμάτησε και δεν σταματά μέχρι τα τελειώσει κάθε μέσο, νομικό ή μη, που έχει η ομάδα στην διάθεση της. Δεν μπορούμε όμως να μην κοιτάμε και την επόμενη μέρα, όλα πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν στις 27 Ιουνίου στην γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, όπου οι κκ Αρταβάνης και Γωγάκος θα ενημερώσουν τον κόσμο του Ηρακλή για όλες τις επαφές με τους ενδιαφερόμενους αλλά και με τον κ. Ρέμο».

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ανδρέα Παντελή και τους ενδιαφερόμενους για την ομάδα, απάντησε: «Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με τον κ. Παντελή, ούτε με κανένα άλλο που δείχνει ενδιαφέρον για την ομάδα. Είναι πάντως θετικό ότι υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν ενδιαφέρον για τον Ηρακλή, άσχετα με την κατηγορία που θα αγωνίζεται του χρόνου. Είναι η ώρα πάντως για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και κυρίως ο μεγαλομέτοχος, ο κ. Ρέμος, που θα έχει τον τελικό λόγο σε ότι απόφαση παρθεί τελικά. Αν ζούσαμε σε ένα κράτος δικαίου ο Ηρακλής θα αγωνιζόταν στην Superleague του χρόνου, τώρα δεν το γνωρίζουμε ακόμη ενώ οι άλλες ομάδες έχουν ήδη αρχίσει τις κινήσεις για την ενίσχυση τους και ο Ηρακλής έχει μείνει λίγο πίσω στον τομέα αυτό».

Τέλος, σχετικά με τις κινήσεις κατά του Σοφοκλή Πιλάβιου επεσήμανε: «Ο Ηρακλής έχει ήδη προχωρήσεις σε 2 καταγγελίες στο CAS καθώς και σε καταγγελία στην Uefa εναντίον του κ. Πιλάβιου. Επίσης συνεχίζονται οι επαφές με τους ενδιαφερόμενους να αναλάβουν την ομάδα αυτή την στιγμή ενώ τώρα, αφού ολοκληρώθηκε ο ανασχηματισμός στην κυβέρνηση, θα τεθούν πάλι στο προσκήνιο τα θέματα με την αδειοδότηση και τα δελτία ενώ θα δούμε τι θα γίνει και με τον κ. Πιλάβιο και την ΕΠΟ. Ο κ. Πιλάβιος έχει βλάψει τον Ηρακλή και έχει ευθύνη ενώ σίγουρα, όπως έχει ήδη αποφασίσει η διοίκηση της ΠΑΕ, θα γίνουν μηνύσεις και σε φυσικά πρόσωπα που έχουν βλάψει τον Ηρακλή. Τέλος, μέσω ενώσεων-μελών της ΕΠΟ θα γίνει πρόταση και για την αναδιάρθρωση των κατηγοριών στην Ελλάδα, για το θέμα αυτό έχει επίσης γίνει επαφή και προεργασία».



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Επανέρχεται η Γαλατασαράι για τον Ερικσεν
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved