Τσιρίλο: «Θέλω να παραμείνω»

Τσιρίλο: «Θέλω να παραμείνω»

Την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του με την φανέλα του ΠΑΟΚ, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μπρούνο Τσιρίλο.

Ο Ιταλός αμυντικός, μιλώντας στην εφημερίδα «Εξέδρα» τόνισε πως έχει δεθεί συναισθηματικά με τον «Δικέφαλο του Βορρά», υπογραμμίζοντας: «Λατρεύω τον κόσμο του ΠΑΟΚ και όπως είναι λογικό η επιθυμία μου να είναι να παραμείνω».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην «Εξέδρα»:

«Μέχρι τώρα δεν ξέρω τι να πω, γιατί όλα είναι ανοικτά και κανείς ποτέ δεν μπορεί να ξέρει τη συνέχεια. Όταν τελείωσε το πρωτάθλημα έκανα ένα ραντεβού με τον Φεντερίκο Παστορέλο. Μπορώ να πω ότι πλέον είναι στο χέρι του ΠΑΟΚ να με κρατήσει και την επόμενη σεζόν στην Τούμπα. Εγώ αγαπάω την ομάδα, λατρεύω τον κόσμο και είναι λογικό η επιθυμία μου να είναι να παραμείνω. Ακόμα, όμως, δεν μπορώ να πω με σιγουριά για το τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Το μέλλον μου το βλέπω θετικό και είμαι έτοιμος να συνεχίσω να τα δίνω όλα για την ομάδα που αγωνίζομαι. Περιμένω κι εγώ να δω πως θα εξελιχθεί το θέμα μου με τον ΠΑΟΚ και μπορώ να πω ότι νιώθω εξίσου δυνατός, όπως όταν ξεκινούσα την καριέρα μου, να βοηθήσω την ομάδα».

Για τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε: «Είμαι χαρούμενος γιατί ο ΠΑΟΚ πέρυσι πήγε πολύ καλά και κάναμε και τον κόσμο μας ευτυχισμένο. Ναι, πέρασα καλά και θέλω να συνεχίσω να περνάω καλά. Η αλήθεια είναι ότι ήταν ένας μαραθώνιος ο περσινός χρόνος, με τις κακές και τις καλές στιγμές, όμως ήταν πολύ καλή η παρουσία μας στο γήπεδο. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και μάλλον είναι θετικό. Τα τελευταία δύο χρόνια είχαμε δύο σεζόν πολύ καλές και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο κατά καιρούς. Θέλω να συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα κορυφής και μπορεί πάντα να γίνεται καλύτερος. Είναι πολύ μεγάλη ομάδα και ελπίζω να είμαστε καλύτερα στο μέλλον».

Για το κλίμα στην ομάδας: «Στα αποδυτήρια είμαστε μία οικογένεια. Οι παίκτες μεταξύ μας είμαστε πολύ δεμένοι. Το βλέπετε και στο πώς πανηγυρίζουμε στα γκολ. Μία γροθιά με δύναμη, όλοι μας για το σύλλογο. Με τη βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος είναι για μας αυτό που λέμε «συμπαίκτης» μας. Παίρνουμε απίστευτη δύναμη. Όποιος δεν ζήσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας, τον κόσμο και το πάθος που βγάζει, δεν μπορεί να καταλάβει τι δύναμη μας δίνει ο υπέροχος κόσμος μας. Αυτό είναι κάτι που το νιώθουμε όλοι μας. Αγαπάω τον κόσμο του ΠΑΟΚ και νιώθω ότι κι αυτοί με έχουν αγαπήσει. Το μέλλον θέλω να σκέφτομαι ότι θα μας βρει μαζί και θα συνεχιστεί αυτή η αγάπη μου με τον κόσμο της ομάδας».

Για τους οπαδούς: «Σίγουρα έχω αγωνιστεί σε ομάδες κορυφής και είχα τη χαρά να ζήσω υπέροχους φιλαθλους. Στην Ιταλία οι τιφόζι είναι το σήμα κατατεθέν, θα έλεγε κανείς, για μια ομάδα. Βοηθούν πολύ, πάντα σε φίλαθλα πλαίσια, έτσι όπως πρέπει να συμπεριφέρονται οι φίλοι μας κι αυτό δίνει ξεχωριστή δύναμη στους ποδοσφαιριστές».

Για τις πρόσφατες δηλώσεις του Λίνο: «Βεβαίως. Έχουμε στην ομάδα πολύ καλούς και νέους παίκτες. Μια μέρα μπορεί να φτάσουν ψηλά. Γενικότερα στην Ελλάδα έχω εντοπίσει καλούς νεαρούς που αν τους βοηθήσουν μπορούν να γίνουν παίκτες πρώτης γραμμής».

Για την οικονομική κρίση: «Λυπάμαι πολύ για αυτό που γίνεται, κυρίως με τη βία στα γήπεδα, και ελπίζω γενικότερα να αλλάξει η κατάσταση. Θα σου πω ότι στην Ελλάδα είστε καλοί άνθρωποι και ελπίζω όλα να αλλάξουν. Ξέρω ότι η χώρα περνάει μία οικονομική κρίση, αλλά είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα τα καταφέρετε, γιατί αυτός ο λαός έχει δύναμη».



Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
Κύπελλο βόλεϊ ανδρών: Απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων για το Final 4
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved