Επαφές με παίκτες ο Κόουλμαν

Επαφές με παίκτες ο Κόουλμαν

Μπορεί επίσημα να μην υπήρξε κάποια αλλαγή στα μεταγραφικά της ΑΕΛ, όμως οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίζουν πυρετωδώς τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς.

Αφού ο Κρις Κόουλμαν βρίσκεται στην πατρίδα του και αναμένεται να γυρίσει στις αρχές του Ιούλη, αυτός που αναλαμβάνει το ρόλο του αυτό το διάστημα στη θεσσαλική πόλη είναι ο Τίμος Καβακάς, ο νέος του βοηθός ο οποίος καταφθάνει αύριο στην πόλη της Λάρισας. Ο 39χρονος Θεσσαλονικιός πρόκειται να συναντηθεί με αρκετούς από τους παίκτες των «βυσσινί» αλλά και με τον γενικό αρχηγό της ΑΕΛ, τον Μίμη Τσακμακίδη που είναι νέος και αυτός στα καθήκοντά του.

Η αναζήτηση νέων ποδοσφαιριστών συνεχίζεται και από πλευράς Κόουλμαν και Καβακά-Μπονόβα, με τον πρώτο να στοχεύει στην αγορά του εξωτερικού και με τους δεύτερους στην εγχώρια. Ο Ουαλός τεχνικός περιμένει παράλληλα και την εξέλιξη με τα θέματα παραμονής Νταμπίζα-Βενετίδη, παίκτες με μεγάλη εμπειρία που μπορούν ποικιλοτρόπως να βοηθήσουν τον σύλλογο. Άλλωστε ο Κρις Κόουλμαν στην συνάντηση που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα πριν κάμποσες ημέρες του εξήγησε πως τον χρειάζεται κυρίως για τα αποδυτήρια, δηλαδή λόγω της πολύχρονης παρουσίας του στο ποδοσφαιρικό στερέωμα αλλά και την πυγμής που διαθέτει θα μπορούσε να επιβάλει την τάξη και να επιφέρει την ισορροπία μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

Ο πρόεδρος τώρα Κώστας Πηλαδάκης γνωρίζει πολύ καλά πως ακόμα και αν δεν υπάρξει τελική συμφωνία με τους αρχηγούς της ομάδας, ο 42χονος τεχνικός δεν θα απογοητευτεί και ιδιαίτερα καθώς πιστεύει πως αν ξοδέψουν περισσότερα χρήματα μπορούν να φέρουν νέους παίκτες με περισσότερες συμμετοχές από 15 που προορίζει τους γηραιότερους.

Αναφορικά τώρα με την περίπτωση του Ζοέλ Τσιμπάμπα, η παραμονή του θεωρείται εδώ και καιρό δεδομένη όμως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστός ο τρόπος. Το πιο πιθανό είναι να υπάρξει εκ νέου δανεισμός από την Λεχν Πόζναν έχοντας τις ίδιες απολαβές με πέρυσι. Για τον φόβο των Ιουδαίων πάντως οι διοικούντες των «βυσσινί» έχουν βάλει στο συμβόλαιό τους ρήτρες, οι οποίες κάνουν λόγο για αφαίρεση χρημάτων κατά 10% σε περίπτωση που καθυστερήσει να επιστρέψει κάποια ημέρα. Οπότε για κάθε μέρα που δεν θα δηλώνει παρών στις υποχρεώσεις του θα του αφαιρείται το 10% από τις απολαβές του.

Λάρισα: Αναστασία Ψύρρα



Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved