«Προσβλητική η προσφορά»

«Προσβλητική η προσφορά»

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης υποστήριξε πως η ΑΕΚ πρόσφερε μόνο 250.000 ευρώ για τον Γιώργο Γεωργιάδη, πρόταση που θωρήθηκε προσβλητική για τον παίκτη και τον Πανσερραϊκό.

Ο πρόεδρος των «λιονταριών» μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra» και υποστήριξε πως η ΑΕΚ διαφοροποίησε την πρότασή της σε σχέση με αυτά που έδινε για τον διεθνή μέσο τον Ιανουάριο, ενώ αποκάλυψε πως τα χρήματα που πρόσφερε η Ένωση ήταν μόλις 250.000 ευρώ, ποσό που ο κ. Θεοδωρίδης θεώρησε προσβλητικό τόσο για τον Γεωργιάδη όσο και για τον Πανσερραϊκό.

«Ο υποβιβασμός έχει μεγάλα προβλήματα γιατί πρέπει να ξεκαθαρίσεις το υπάρχον ρόστερ. άλλο προγραμαμτισμό κάνεις στη super league. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν αποχωρήσει, πρέπει να εξοφληθούν και πρέπει να δούμε που βρισκόμαστε», ήταν τα πρώτα λόγια του Πέτρου Θεοδωρίδη που στη συνέχεια δήλωσε: «Μη νομίζετε ότι είναι μεγάλα τα έσοδα που μπορούμε να έχουμε. Τα έσοδα δε φτάνουν ούτε καν για την Football League, ποια κάβα να έχουμε;»

Όσο για το αν έφταιξε η επιθετική γραμμή για τον υποβιβασμό του Πανσερραϊκού σχολίασε: «Εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα της ομάδας ήταν αμυντικό, δεν είχαμε καλή αμυντική λειτουργία δεν ήταν πρόβλημα του σέντερ φορ. Με τις μικρές ομάδες που χάσαμε, αν είχαμε κάνει ισοπαλίες θα είχαμε σωθεί. Ο Πανσερραϊκός έπαιξε ένα ωραίο και επιθετικό ποδόσφαιρο που ευχαρίστησε τους φιλάθλους, όμως αυτό το ποδόσφαιρο δεν εκτιμάται στην Ελλάδα».

Η συζήτηση στη συνέχεια πέρασε στο θέμα του Γιώργου Γεωργιάδη και στις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ. Ο Πέτρος Θεοδωρίδης εξαπέλυσε επίθεση τόσο κατά της διοίκησης του «δικεφάλου» όσο και κατά οπαδικών εφημερίδων που όπως υποστήριξε παίζουν παιχνίδια σε βάρος της ομάδας του και του νεαρού ποδοσφαιριστή.

«Να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Εγώ κάθισα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την ΑΕΚ γιατί τον Ιανουάριο μου έκαναν μια πρόταση και πίστευα ότι θα ξεκινήσουμε από εκεί. Βέβαια, αρχίζοντας με την ίδια πρόταση η ΑΕΚ θα ήθελε να την μειώσει και εγώ από την πλευρά μου να απαντήσω», είπε αρχικά ο Πέτρος Θεοδωρίδης.

«Με την πρόταση που έκαναν τώρα δεν συζητάμε, δεν τιμάει ούτε την ΑΕΚ, ούτε τον ποδοσφαιριστή, ούτε τον Πανσερραϊκό. Μπορεί η ΑΕΚ να την έκανε αυτή την πρόταση για επικοινωνιακούς λόγους. Με την λογική τους, κι εγώ θέλω να πάρω τον Σισέ από τον Παναθηναϊκό αλλά δεν μπορώ. Γιατί να κάνω πρόταση;», ήταν τα λόγια του στη συνέχεια.

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης πρόσθεσε ακόμα πως: «Εγώ είχα σαν αρχή την πρόταση που μου έκανε η ΑΕΚ τον Ιανουάριο. Αυτή την πρόταση του Ιανουαρίου η ΑΕΚ την έχει αφήσει στην άκρη. Ξεκινάει από μια νέα βάση, με περιορισμένα και χαμηλά δεδομένα. Αν έχει τέτοιο σκεπτικό, δεν μπορούμε να ταλαιπωρούμαστε και να διαβάζουμε ότι γράφεται στις εφημερίδες. Είναι και υποτιμητικό για τον παίκτη. Είναι διεθνής, 23 ετών, τον προσβάλει πιστεύω μια τέτοια πρόταση».

Σε ερώτηση για το αν θα γίνει νέα επαφή με την ΑΕΚ, σχολίασε: «Θα ξαναμιλήσουμε αν η ΑΕΚ καταλάβει ότι έχει κάνει ένα φάουλ μεγάλο και θα προσπαθήσει να επανορθώσει. Την πόρτα δεν την κλείνουμε σε κανέναν, αλλά το να μιλάμε έτσι απλά για να κάνουν κάποιοι τα παιχνίδια τους, δεν έχει νόημα».

Ενώ για το αν υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, τόνισε: «Υπάρχει ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, και θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν υπάρχουν αυτά τα υποτιμητικά σχόλια των εφημερίδων που λένε ότι ο Θεοδωρίδης κάνει κόλπα για να δώσει τον παίκτη στον Ολυμπιακό. Να κοιτάξουνε αλλού αυτοί που κάνουν τα σχόλια. Αν το Δεκέμβριο με την πρόταση που μου έκαναν ζητούσα περισσότερα χρήματα, τότε να μιλούσαν. Ας τα κάνει αλλού αυτά η Ώρα των Σπορ. Εγώ για λόγους δεοντολογίας, δεν δημοσιοποίησα την πρόταση».

Ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού υπογράμμισε επίσης ότι: «Λένε κάποιοι ότι ο παίκτης μπορεί να φύγει βάσει νόμου. Η ρήτρα του ποδοσφαιριστή λοιπόν, επειδή λένε πράγματα χωρίς να γνωρίζουν, είναι 2 εκατ. ευρώ. Ας την πληρώσουν και να τον πάρουν. Δεν μπορούμε να λέμε ότι θέλουμε λοιπόν. Τον παίκτη θα τον δώσουμε με μια προσφορά που να αντικατοπτρίζει την αξία του. Αν αξίζει ένας διεθνής παίκτης 23 ετών 250.000 ευρώ, τότε το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν αξίζει τίποτα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια πως: «Πρέπει να λέμε τις αλήθειες, να μην βλέπουμε μόνο όσα λένε οι οπαδικές εφημερίδες. Έβαλαν στο τραπέζι ότι η ΑΕΚ δίνει ανταλλάγματα. Η ΑΕΚ να τα ξεφορτωθεί θέλει αυτά τα ανταλλάγματα. Ας μας ικανοποιήσει εμάς οικονομικά και θα βρεθεί λύση, εμείς δε θέλουμε να κόψουμε το δρόμο στους ποδοσφαιριστές».

Όσο για το σενάριο που θέλει τους Ανάκογλου και Γεωργιάδη να πωλούνται «πακέτο», τόνισε: «Όλα είναι πιθανά, θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες. Υπάρχουν και προτάσεις από το εξωτερικό και για τους δύο».

Για το θέμα του προπονητή, απάντησε: «Δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε του χρόνου, θα δούμε. Ο Ουρίμπε έρχεται αύριο στις Σέρρες να συζητήσουμε το πλάνο της νέας χρονιάς. Στην πρώτη μας συνάντηση είχε πει ότι θα προτείνει κάποιους ποδοσφαιριστές, αύριο θα έχουμε νέα».

Ενώ για το αν θα στηριχθεί σε παιδιά από την περιφέρεια των Σερρών, απάντησε: «Οπωσδήποτε, γνωρίζετε καλά ότι στην Football League οι περισσότερες ομάδες έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν παιδιά από την περιοχή τους, αυτό θα κάνουμε κι εμείς».

Τέλος, ο Πέτρος Θεοδωρίδης επανήλθε στο θέμα Γεωργιάδη και σχολίασε: «Δεν είμαι παράλογος. Τον Ιανουάριο είχαν κάνει πρόταση όπως σας είπα, δε χρειάζεται να πούμε το ποσό, όμως τώρα η πρόταση δεν είχε καμία σχέση».



Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Παπαπέτρου στο Onsports.gr: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, ευχαριστούμε τον κόσμο μας»
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Ρέντη: Στον εισαγγελέα οι κατηγορούμενοι χούλιγκαν - Απολογούνται οι πρώτοι 10 από τους 67
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Μακάμπι: Εξαιρετικά αμφίβολος για το Game 3 o Μπόλντγουιν -Στην Κροατία για θεραπείες
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
Σαββατοκύριακο με μεγάλα παιχνίδια, αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved