Παντελή: «Κάποιοι δεν είναι ξεκάθαροι»

Παντελή: «Κάποιοι δεν είναι ξεκάθαροι»

Ο Ανδρέας Παντελή άφησε «ανοικτό» το ενδεχόμενο να αποσύρει το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΠΑΕ Ηρακλής, σύμφωνα με δηλώσεις.

«Εγώ από την αρχή είμαι ξεκάθαρος με όλους. Φοβάμαι, όμως, ότι κάποιοι από τον Ηρακλή δεν είναι ξεκάθαροι μαζί μου», δήλωσε ο Ανδρέας Παντελή στην εφημερίδα Sportday.

Για το χρονικό της υπόθεσης του Ηρακλή: «Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες με πήραν τηλέφωνο από τον Ηρακλή και με ρώτησαν αν μπορώ να βοηθήσω. Δεν ζήτησα εγώ να επιστρέψω στον Ηρακλή. Μου το ζήτησαν. Τους είπα ότι "παρ' ότι είναι δύσκολα τα πράγματα, είμαι πρόθυμος να προσπαθήσω". Εξήγησα ότι πρέπει να προχωρήσουμε γρήγορα για να προλάβουμε να κάνουμε συμφωνίες με πιστωτές, αλλιώς ο Ηρακλής δεν μπορεί να είναι βιώσιμος και για να γίνει αυτό, πρέπει να αποκτήσω θεσμικό ρόλο για να κλείσω συμφωνίες και να αρχίσει η ομάδα να λειτουργεί. Τι πιο λογικό! Το πρώτο βήμα, για να προχωρήσει η διοικητική μετάβαση, είναι η διοίκηση να βγάλει μια ανακοίνωση στην οποία θα αναγγέλλεται η παρουσία μου στην ομάδα. Το δεύτερο, να υπογραφεί μια συμφωνία με τον Ρέμο που θα νομιμοποιεί την παρουσία μου στον Ηρακλή. Δεν έγινε τίποτα από τα δύο».

Για το αν υπάρχει κάποιος άλλος υποψήφιος αγοραστής: «Ακούω ότι συζητάνε και με κάποιον άλλο. Δεν ξέρω αν μιλάνε πράγματι με κάποιον και δεν θα με ενοχλούσε αν μου έλεγαν από την αρχή "ξέρεις, Ανδρέα, εκτός από σένα υπάρχει και κάποιος άλλος"».

«Αν μου το έλεγαν, εγώ δεν θα έμπαινα στη διαδικασία να ασχοληθώ με τον Ηρακλή, γιατί δεν είχα και δεν έχω καμία διάθεση να περάσω αυτά που πέρασα πέρυσι. Όταν μου ζήτησαν να έρθω, πίστεψα ότι είμαι η πρώτη επιλογή, όχι η δεύτερη. Δεν είμαι περίγελος κανενός. Θέλω να με σέβονται, όπως τους σέβομαι εγώ. Βλέπω ότι στον Ηρακλή ο καθένας, για τους δικούς του λόγους, έχει τη δική του στρατηγική».

Τέλος ο Ανδρέας Παντελή έστειλε και ένα μήνυμα… SOS για το μέλλον του «Γηραιού»: «Η ομάδα βουλιάζει, ο κίνδυνος του υποβιβασμού στη Δ' Εθνική δεν είναι μια υπερβολή, αλλά η πραγματικότητα, και στον Ηρακλή το σκέφτονται αν θα προσπαθήσουν να σώσουν την ομάδα. Ειλικρινά, δεν το καταλαβαίνω. Μου είπαν από την ομάδα ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει να ψάξω, αν είναι έτσι. Τους είπα να μου απαντήσουν μέχρι την Τρίτη τι θέλουν να κάνουν. Αν δεν υπάρξει ξεκάθαρη απάντηση, θα φύγω και η απόφασή μου θα είναι οριστική. Δεν έχω λόγο να βρίσκομαι κάπου όπου υπερισχύουν τα συμφέροντα κάποιων έναντι της ομάδας. Αυτά τα συμφέροντα έφεραν τον Ηρακλή εδώ που βρίσκεται σήμερα».



Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved