«Υποτιμητική η πρόταση της ΑΕΚ»

«Υποτιμητική η πρόταση της ΑΕΚ»

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης χαρακτήρισε υποτιμητική την πρόταση της ΑΕΚ για τον Γεωργιάδη. Νέο ραντεβού Πανσερραϊκού και Ένωσης για το διεθνή μέσο.

Ο πρόεδρος της ομάδας των Σερρών μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα» και όπως υποστήριξε η πρόταση που του έκανε ο Σταύρος Αδαμίδης δεν ήταν τέτοια που να ανταποκρίνεται ούτε στην αξία του παίκτη αλλά ούτε και στο μέγεθος της Ένωσης. Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρίδης, δεν έχει σημασία το κλίμα στο οποίο έγιναν οι συζητήσεις αλλά το γεγονός ότι η συμφωνία δε δείχνει να κλείνει.

«Είμαστε σε μεγάλη απόσταση. Μας έγινε μια πρόταση που θεωρώ πως είναι υποτιμητική για το μέγεθος της ΑΕΚ και η οποία ασφαλώς δεν μας συγκίνησε. Το ζήτημα δεν είναι το κλίμα, αλλά αν θα κλείσει η συμφωνία. Η ΑΕΚ ήξερε πού ήρθε και με ποιον έχει να κάνει. Αν αυτή είναι η τελική της πρόταση, καλύτερα να χτυπήσει άλλη πόρτα», ήταν τα πρώτα λόγια του Πέτρου Θεοδωρίδη.

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού, δήλωσε: «Η πρόταση δεν έχει καν σχέση με αυτή του Δεκεμβρίου. Εγώ δεν έθεσα θέμα έμψυχων ανταλλαγμάτων. Αυτό είναι σε δεύτερη μοίρα. Θα ερμήνευα την κίνηση της ΑΕΚ για τον Γεωργιάδη με αυτά τα λεφτά σαν ένα είδος εντυπωσιασμού. Σαν ένα επικοινωνιακό τρικ που ενδεχομένως να σχετίζεται και με το κίνημα των Supporters».

Ο Πέτρος Θεοδωρίδης υποστήριξε ότι θα γίνει και νέα επαφή των δυο πλευρών, λέγοντας: «Θα γίνει μία νέα επαφή. Αν εξακολουθήσει να είναι η ίδια πρόταση, δεν θα πουλήσω. Θα κρατήσω τον Γεωργιάδη για να μας βοηθήσει να κερδίσουμε την άνοδο και μετά ας φύγει ελεύθερος. Θεωρώ ότι ακόμη και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, όταν ακούσει το όνομα της πρότασης, θα αντιληφθεί ότι ουσιαστικά είναι σαν να μην τον υπολογίζουν».

Από εκεί και πέρα, αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι δεδομένα θα επανέλθει η ΑΕΚ με νέα πρόταση στον Πανσερραϊκό καθώς η πρώτη που κατέθεσε η Ένωση ήταν στις 300.000 ευρώ συν δύο ποδοσφαιριστές ως έμψυχα ανταλλάγματα, με τον Πανσερραϊκό να αξιώνει σχεδόν τα διπλά χρήματα. Από το «δικέφαλο» θεωρούν ότι με μια προσφορά κοντά στις 400.000 ευρώ και με ποσοστό μεταπώλησης για τους Σερραίους, το θέμα θα κλείσει θετικά.



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved