«Έτοιμος για Champions League»

«Έτοιμος για Champions League»

Ο γιατρός που χειρούργησε τον Λιούμπομιρ Φέισα υποστηρίζει ότι ο νεαρός μέσος είναι έτοιμος να παίξει στο Champions League με τον Ολυμπιακό.

Ο δρ. Ούλριχ Μπόνις, μίλησε στην εφημερίδα «Γαύρος» και εμφανίστηκε σίγουρος για την επάνοδο του Φέισα στα γήπεδα. Όπως υποστήριξε, χαίρεται που ο νεαρός χαφ είναι κοντά στο να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού καθώς θα δείξει το ταλέντο του και την αξία του, όπως και το γεγονός ότι έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Αρχικά, ο Δρ. Μπόνις δήλωσε: «Δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα, διορθώθηκαν τα πάντα, ήταν πολύ καλά την τελευταία φορά που τον είδα. Κάτι που συνέβη πριν από περίπου έξι μήνες. Από τότε δεν έχει έρθει ξανά στην κλινική (Hessingpark), κάτι που είναι πολύ ευχάριστο. Σημαίνει ότι όλα πήγαν πολύ καλά και ότι η μετεγχειρητική πορεία ήταν άριστη. Η θεραπεία και το πρόγραμμα επανένταξης που κάναμε στον Λιούμομπιρ ήταν άψογα. Τον δοκιμάσαμε σε μία σειρά από δύσκολες ασκήσεις και έπρεπε να βγάλει μία επίπονη προπόνηση, έτσι ώστε να δοκιμάσουμε το πόδι του».

Ενώ για τους Πειραιώτες και το κατά πόσο πρέπει να ανησυχούν, συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει κανένας λόγο ανησυχίας από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Βεβαίως είναι απόλυτα λογικό, όταν ένας παίκτης έχει μείνει τόσο καιρό εκτός αγώνων, οποιαδήποτε ομάδα θα ήθελε να κάνει ενδελεχείς εξετάσεις για να διαπιστώσει την κατάσταση του παίκτη. Ωστόσο, δεν έχω καμία αμφιβολία. Θα διαπιστώσουν και ίδιοι ότι είναι απόλυτα υγιείς και πιστεύω ότι η μεταγραφή θα γίνει. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα στις ιατρικές εξετάσεις…»

Για το τι τραυματισμό είχε ο Φέισα, τόνισε: «Δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες για το πρόβλημα που είχε, αλλά ο λόγος που κάναμε την εγχείρηση ήταν για να φέρουμε τον παίκτη στο επίπεδο που έπαιζε νωρίτερα και για να μην έχει ξανά πρόβλημα στο συγκεκριμένο σημείο. Έκανε την επέμβαση και από την πρώτη στιγμή φάνηκε ότι όλα πήγαν καλά. Απλώς, έπρεπε να περιμένουμε και ο ποδοσφαιριστής έπρεπε να ακολουθήσει μία συγκεκριμένη διαδικασία που απαιτείται ύστερα από τέτοιου είδους επεμβάσεις».

Σε ερώτηση για το γιατί καθυστέρησε η επιστροφή του Φέισα στα γήπεδα, απάντησε: «Μην περιμένετε να σας πω εγώ τι διορθώσαμε στο γόνατό του και πιο ακριβώς ήταν το πρόβλημά του. Αυτό μπορώ να το κάνω μόνο εφόσον μου ζητήσει ο παίκτης ή η ομάδα του. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι ο Φέισα είχε έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό, ο οποίος χρειαζόταν πολύ ειδική μεταχείριση. Υπήρχαν επιπλοκές και γι’ αυτό χρειάστηκε αρκετός χρόνος για την πλήρη αποθεραπεία του. Καταφέραμε να επαναφέρουμε την λειτουργία του ποδιού του 100% και πλέον μπορεί να αγωνιστεί κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα».

Παράλληλα, ο γνωστός ορθοπεδικός ρωτήθηκε για το αν άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν επικοινωνήσει μαζί του και είπε: «Όχι δεν με έχει καλέσει κανείς από τον Ολυμπιακό. Από εσάς μαθαίνω ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ελληνική ομάδα για τον Φέισα και είναι σαφές ότι είμαι στην διάθεσή τους να τους ενημερώσω για ότι θέλουν. Αν επικοινωνήσουν μαζί μου και έχω την άδεια του παίκτη θα τους πω τα πάντα».

Τέλος, του ζητήθηκε να κάνει μια ευχή για τον Λιούμπομιρ Φέισα: «Ο Φέισα πέρασε έναν πολύ δύσκολο τραυματισμό και το γεγονός ότι είναι πλέον καλά σημαίνει πολλά. Είναι δυνατός και γι αυτό πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Ελπίζω, εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό να κληρωθεί με μία γερμανική ομάδα στο Champions League για να έχω την ευκαιρία να τον δω από κοντά. Γιατί είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν πριν τραυματιστεί».



Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Παναθηναϊκός AKTOR-Μακάμπι Τελ Αβίβ: Στο «ηφαίστειο» του ΟΑΚΑ το Game 1 των playoffs - Το πρόγραμμα
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η στιγμή της προσωρινής διακοπής - Έπεσε μπουκάλι στο κεφάλι του Μπέλλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved