Υπομονή για τον επιθετικό

Υπομονή για τον επιθετικό

Από τους τέσσερις παίκτες που σκοπεύει να αποκτήσει ο Ατρόμητος, ο επιθετικός θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο τελευταίος που θα ανακοινωθεί...

Στο Περιστέρι έχουν συγκεκριμένες ανάγκες τις οποίες γνωρίζουν εδώ και καιρό. Ο Γιώργος Δώνης επιθυμεί ενίσχυση με έναν αριστερό μπακ (δεν έχει κανέναν καθαρόαιμο ο Ατρόμητος), έναν εσωτερικό μέσο, έναν στόπερ και έναν περιφερειακό επιθετικό.

Παρότι όλοι θεωρούνται απαραίτητοι και πρόθεση της ομάδας των Δυτικών Προαστίων είναι να αποτελούν λύσεις πρώτης γραμμής, για τον επιθετικό υπάρχουν ιδιαιτερότητες. Οι Περιστεριώτες χρειάζονται οπωσδήποτε παίκτη που θα έχει εύκολο το γκολ, κάτι που δεν είχαν τα δύο τελευταία χρόνια με τις γνωστές συνέπειες στο σκοράρισμα.

Αυτός είναι και ο λόγος που σαρώνουν την αγορά για να βρουν την πλέον αξιόπιστη λύση. Οταν βέβαια οι πόροι είναι περιορισμένοι, η διαδικασία διαρκεί και περισσότερο καιρό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δώνης έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις, ωστόσο προχωρημένες επαφές δεν έχουν γίνει με κανέναν από τους εκλεκτούς.

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα λοιπόν, το πιθανότερο σενάριο θέλει τον Ατρόμητο να κλείνει πρώτα τα άλλα τρία ανοιχτά μέτωπα και να αφήνει τον επιθετικό για το τέλος. Αλλωστε, θεωρείται... νόμος στο ποδόσφαιρο ότι οι φορ προσαρμόζονται ελαφρώς πιο εύκολα στα νέα αγωνιστικά δεδομένα από τους παίκτες που καλύπτουν άλλες θέσεις...

Δανεικός ο Καραγκιολίδης

Από τη στιγμή που ο Ατρόμητος είχε στο ρόστερ τον Ιτάνζ και απέκτησε και τον Ράντμαν, ήταν προφανές ότι ο Φώτης Καραγκιολίδης θα αποτελούσε και τη νέα σεζόν τρίτη επιλογή. Στο Περιστέρι πιστεύουν στις ικανότητές του και θέλουν να του δώσουν παιχνίδια. Η απόφαση που έχει παρθεί λοιπόν είναι να δοθεί δανεικός και τη θέση του τρίτου γκολκίπερ να καλύψει ο νεαρός Ραχιώτης, ο οποίος έχει ούτως ή άλλως αφήσει καλές εντυπώσεις στο διάστημα που προπονείται με την πρώτη ομάδα.

Επιστρέφει ο Δώνης

Την Κυριακή (19/06) αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος βρέθηκε αυτές τις μέρες στη Ρόδο μαζί με τον Μάκη Αγγελίνα προκειμένου να παρακολουθήσουν σεμινάρια προπονητικής. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, ο τεχνικός των Κυανόλευκων θα συναντηθεί με τον Γιάννη Αγγελόπουλο προκειμένου να "τρέξουν" τα μεταγραφικά, αλλά και να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας.



Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ αποκλειστικά στην COSMOTE TV
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Flash Bets αποκλειστικά στη Novibet!
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
Diamond League: Το απόγευμα αγωνίζονται Τεντόγλου-Στεφανίδη
Γιώργος Λυγγερίδης: Παραδόθηκε ηγετικό μέλος της «Θύρας 7» στην Αστυνομία
Γιώργος Λυγγερίδης: Παραδόθηκε ηγετικό μέλος της «Θύρας 7» στην Αστυνομία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved