«Απαραίτητη η κάρτα»

«Απαραίτητη η κάρτα»

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ηρακλής καλεί τον κόσμο της ομάδας να μεταβεί στα γραφεία της Μίκρας.

Στόχος είναι οι οπαδοί του Ηρακλή να προμηθευτούν την κάρτα φιλάθλου, διότι η ΓΓΑ το κρίνει απαραίτητο ώστε να έχουν δικαίωμα εισόδου στο Καυτανζόγλειο για τα παιχνίδια της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Με δεδομένες τις επιταγές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για ισχύ του καθεστώτος της Κάρτας Φιλάθλου από τη νέα αγωνιστική περίοδο, 2011-2012, η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει τη σχετική διαδικασία για τους φίλους της ομάδας, διαδικασία, η οποία άρχισε από το περασμένο καλοκαίρι, με αποτέλεσμα αρκετοί Ηρακλειδείς να είναι ήδη έτοιμοι για την παρουσία τους στο γήπεδο κατά τη νέα αγωνιστική χρονιά, έχοντας στα χέρια τους την απαραίτητη κάρτα.

Όσοι δεν εξασφάλισαν μέχρι τώρα την έκδοσή της, θα πρέπει να περνούν, από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:00 έως τις 16:00, από τα Γραφεία της ΠΑΕ στην Μίκρα (τηλ: 2310 478800), προκειμένου να αποκτήσουν Κάρτα Φιλάθλου. Για αυτόν το σκοπό απαιτείται, απλώς, η παρουσία του ιδίου του ενδιαφερομένου και η ταυτότητά του.

Η διαδικασία είναι άμεση και ο φίλαθλος θα αποχωρεί από τα Γραφεία με την Κάρτα Φιλάθλου ανά χείρα, καθώς εκδίδεται αυτομάτως από το ειδικό ηλεκτρονικό σύστημα, που εγκαταστάθηκε από την περασμένη περίοδο, με μέριμνα της ΓΓΑ. Να σημειωθεί ότι οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας για τη νέα περίοδο (2011-2012) θα διατηρούν ηλεκτρονικώς ενσωματωμένο το διαρκείας τους στην Κάρτα Φιλάθλου, με συνέπεια, όταν προεγγράφονται να μπορούν παράλληλα να εκδώσουν και την Κάρτα Φιλάθλου, ενώ όταν έρθει η ώρα της παραλαβής της κάρτας διαρκείας, θα απαιτείται μόνο η ηλεκτρονική ενσωμάτωση του διαρκείας στην Κάρτα Φιλάθλου, την οποία ήδη θα κατέχουν.

Σύμφωνα με την απόφαση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, η επίδειξη Κάρτας Φιλάθλου θα είναι απαραίτητη για την είσοδο στο γήπεδο, είτε με την κατοχή εισιτηρίου διαρκείας, είτε απλού εισιτηρίου, από τη νέα αγωνιστική περίοδο».



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved