«Στόχος το πρωτάθλημα»

«Στόχος το πρωτάθλημα»

Η ΑΕΚ πάντα έχει στόχο της την κατάκτηση της κορυφής και αυτό δεν αλλάζει ποτέ, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Σταύρο Αδαμίδη.

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΙ» παραχώρησε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, με αφορμή μια «ξενάγηση» στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. Φυσικά, δεν μπορούσαν να λείψουν οι δηλώσεις για τους στόχους της ομάδας, το κλίμα στα αποδυτήρια, τις αποχωρήσεις των Σκόκο, Μπλάνκο και Τζιμπούρ αλλά και την παρουσία του κόσμου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για το προπονητικό: «Καταρχήν το κτήριο και όλο το προπονητικό κέντρο είναι «πράσινο». Αυτό σημαίνει ότι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού υπάρχει 3-5 βαθμών θερμοκρασία διαφορά από το εξωτερικό περιβάλλον και τον χειμώνα 3-5 παραπάνω από ότι η εξωτερική θερμοκρασία και με λιγότερο κόστος. Το γυμναστήριο είναι υπερσύγχρονο. Τα περισσότερα από τα όργανα είναι καινούργια, είναι το μεγαλύτερο σε εμβαδόν από κάθε άλλη ομάδα. Έχω ρωτήσει για αυτό και ήθελα να είμαι σίγουρος ότι είναι μεγαλύτερο από αυτό του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού (σ.σ. γέλια). Είναι μύθος ότι το 80% των τραυματισμών μίας ομάδας είναι σε αγώνες και το άλλο 20% είναι στις προπονήσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής μας τόσων χρόνων στους Θρακομακεδόνες, το 80% των τραυματισμών μας συνέβαινε κατά τη διάρκεια της προπόνησης και το 20% στους αγώνες. Από την ημέρα που μετακομίσαμε στα Σπάτα έχει κάτι αλλάξει. Το προπονητικό κέντρο στους Θρακομακεδόνες ήταν ντροπή για μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ. Το πολύ σημαντικό που βλέπω είναι πως όλα τα παιδιά έρχονται με μεγάλη όρεξη στην προπόνηση».

Για τα αποδυτήρια: «Στα αποδυτήρια περνάνε πάρα πολύ καιρό κατά την παραμονή τους στο προπονητικό κέντρο. Τα αποδυτήρια, από φέτος, αποπνέουν μεγάλη υγεία. Κάθε φορά που μπαίνει κανείς εδώ μέσα καταλαβαίνει ότι είμαστε μία οικογένεια. Πολλά πράγματα συμβαίνουν εδώ μέσα, πολλά συζητιούνται, πάρα πολύ λίγα βγαίνουν στην δημοσιότητα. Αυτή είναι επιτυχία και αποτέλεσμα των αποδυτηρίων».

Για την αποχώρηση του Σκόκο, Μπλάνκο και Τζιμπούρ: «Προτεραιότητα φέτος, όχι μόνο της ΑΕΚ αλλά όλων των ομάδων, είναι να χτίσουν πάνω σε σωστές οικονομικές βάσεις. Η ΑΕΚ πρέπει να εξυγιανθεί οικονομικά. Εγώ και η διοίκηση πρέπει να λέει πάντα την αλήθεια στον κόσμο και αυτό κάνουμε αι φέτος. Φτιάχνουμε μία ομάδα με έντονο το ελληνικό στοιχείο. Μία προσπάθεια που ξεκινήσαμε πέρσι και θα συνεχίσουμε και φέτος. Η ΑΕΚ θα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική και η ΑΕΚ θα είναι πάρα πολύ καλή φέτος. Για τον Τζιμπούρ έχω μιλήσει και για τη δικαστική διαμάχη που είχαμε τότε. Ο Ίσμαελ έχει προσφέρει και αυτός πάρα πολλά στην ΑΕΚ. Το ξέρουμε, του το αναγνωρίζουμε απόλυτα. Του κάναμε μία πάρα πολύ καλή πρόταση, μεγαλύτερη των οικονομικών δυνατοτήτων της ΑΕΚ. Θέλαμε να μείνει μαζί μας, δυστυχώς αποφάσισε να αποχωρήσει. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας τους και πάντα θα αποτελεί μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Το φετινό Κύπελλο κατακτήθηκε μετά από πολύ κόπο, μετά από μεγάλες εκτός έδρας νίκες στη Λάρισα, στην Τούμπα, με τον Παναθηναϊκό, φυσικά με τον Ατρόμητο. Τα έκτροπα όντως πολύ δυσάρεστα. Είναι από πολύ μικρή μάζα, τα καταδικάσαμε αμέσως. Στόχος της ΑΕΚ φέτος είναι να φύγουν από το γήπεδο της ΑΕΚ και από τα ελληνικά γήπεδα γενικότερα. Προσθέσαμε ένα τρόπαιο φέτος και στόχος μας είναι να προσθέσουμε και άλλα τρόπαια στην μεγάλη ιστορία της ΑΕΚ. Ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ είναι ένα πρωτάθλημα και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ».

Για τα γήπεδα: «Είναι υπερσύγχρονα. Είναι τα καλύτερα στην Ελλάδα από πλευράς ποιότητας. Καθένα από αυτά κόστισε περίπου 400.000 ευρώ. Υπάρχει μία υποδομή 3,5 περίπου μέτρων από κάτω. Έχει αποστραγγιστικά και όσο και να βρέξει το γήπεδο μέσα σε 5 λεπτά στεγνώνει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα όταν παίζαμε με την Ζενίτ, τους δώσαμε τα γήπεδα ώστε να προπονηθούν και αμέσως μετά, ο προπονητής της Ζενίτ, ο κ. Σπαλέτι μας είπε πως είναι από τα καλύτερα γήπεδα που έχει δει ποτέ, αν και δεν το εκτίμησε (σ.σ. γέλια). Άριστης ποιότητας και το βλέπεις και στις προπονήσεις. Πολύ ποιοτικότερες Φυσικά έχουμε και φώτα στα γήπεδα, που δεν είχαμε στους Θρακομακεδόνες. Πολλές φορές τα γήπεδα τα χρησιμοποιεί και η δεύτερη ομάδα. Τώρα έχουμε δύο και θέλουμε να φτιάξουμε και ένα τρίτο. Αυτό θα έχει εξέδρες και ένα ακόμα σετ αποδυτηρίων».

Για τον κόσμο: «Έχω πει πολλές φορές ότι οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Νίκο Νοτιά, γιατί είναι το πρώτο έργο υποδομής της ΑΕΚ, μετά από 30 χρόνια και δεν έχει εισπράξει ούτε ένα ευρώ. Η ΑΕΚ είναι σε μία δύσκολη καμπή, τα προβλήματα είναι πολλά, όμως φως στο τούνελ και η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Θα πρέπει ο κόσμος να σταθεί δίπλα στην ομάδα που αγαπάει. Και αυτή είναι η ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι σκληρή, όμως αν ο κόσμος στηρίξει την ομάδα και η ομάδα αυτή έχει ανάγκη της στήριξης και έχει ανάγκη αυτόν τον κόσμο να την αγκαλιάσει. Και αυτός ο κόσμος είναι πάρα πολύ μεγάλος και αυτός ο κόσμος θα δώσει πάλι τη λύση».



Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Με... Super Χίροου το Μαϊάμι «λύγισε» τους Σέλτικς κι έκανε το break στη Βοστώνη
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: «Τελικός» για την ισοφάριση στο ΟΑΚΑ - Η ώρα και το κανάλι
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Με πόνους στο στήθος στο νοσοκομείο ο Τέβες
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
Αρχίζει καριέρα προπονητή ο Φαν Πέρσι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved