«Περιμένουμε… τον Θρύλο»!

«Περιμένουμε… τον Θρύλο»!

Ο μάνατζερ του Λιούμπομιρ Φέισα μίλησε στο Onsports και υποστήριξε πως το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι υπαρκτό, αλλά όχι ακόμα επίσημο!

Ο Νίκολα Πόποβιτς υποστήριξε μέσω του Onsports  πως το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» για τον πελάτη του είναι γνωστό εδώ και κάποιο διάστημα, όμως δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι το οποίο περιμένει ωστόσο να συμβεί και όπως είπε χαριτολογώντας… «περιμένουμε τον Θρύλο»!

Παράλληλα, ο εκ των εκπροσώπων του Σέρβου μέσου, τόνισε ότι αν έπρεπε να εκφράσει την θέλησή του για το που θα πάει ο παίκτης έδωσε την ψήφο του… χωρίς συζήτηση, στον Ολυμπιακό. Όπως τόνισε μάλιστα ο Νίκολα Πόποβιτς, ο Φέισα ενδιαφέρεται να παίξει για ένα σύλλογο όπως οι πρωταθλητές Ελλάδας με μεγάλη δυναμική και εκδηλωτικό κόσμο έχοντας βέβαια μπροστά του και την προοπτική των ομίλων του Champions League.

«Ξέρουμε ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Φέισα είναι υπαρκτό και πως θέλουν τον παίκτη, όμως δεν υπάρχει ακόμα τίποτα επίσημο. Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί είμαστε σε μια διαδικασία όπου η δική μας πλευρά πρέπει… να μείνει σιωπηλή», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκολα Πόποβιτς στο Onsports.

Στη συνέχεια, ο μάνατζερ του Σέρβου αμυντικού χαφ τόνισε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική προοπτική για τον Φέισα, είναι ένας τεράστιος σύλλογος με δυναμική και παράδοση, έχει καταπληκτικό γήπεδο και φοβερούς οπαδούς. Κάθε παίκτης από τη Σερβία άλλωστε θα ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό, αυτό είναι δεδομένο».

Όσο για το αν υπάρχει ενδιαφέρον άλλων ομάδων, σχολίασε: «Υπήρξαν ομάδες που ήθελαν τον Φέισα, τόσο από την Αγγλία όσο και από την Ιταλία, όμως περιμένουμε προτάσεις όπως συμβαίνει και με τον Ολυμπιακό. Αν ζητηθεί η γνώμη μου, θα πω ξεκάθαρα πως προτιμώ ο παίκτης να πάει στον Ολυμπιακό».

Τέλος, για το αν η προοπτική του να αγωνιστεί ο Φέισα στους ομίλους του Champions League θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του, ο Νίκολα Πόποβιτς επισήμανε ότι είναι κάτι το καθοριστικό και πως ο πελάτης του αδημονεί να παίξει ξανά ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο για να δείξει την αξία του.

«Πριν τον τραυματισμό του, ο Φέισα ήταν ένας παίκτης «κλειδί» στην μεσαία γραμμή για την ομάδα του. Έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις και τώρα θέλει μετά από τόσο μεγάλο διάστημα αποχής να μπει ξανά στο γήπεδο και να δείξει ότι δεν έχει επηρεαστεί, ότι είναι ακόμα καλύτερος από πριν», ήταν η απάντηση του Σέρβου μάνατζερ, ο οποίος πρόσθεσε ότι το Champions League αποτελεί δέλεαρ.

«Όπως σας είπα, ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα που πάντα ελκύει τους Σέρβους ποδοσφαιριστές. Το Champions League σίγουρα θα είναι μια ευκαιρία για τον Φέισα. Περιμένουμε τον… Θρύλο! (σ.σ. γέλια) Όταν γίνει η επίσημη πρόταση, αν γίνει, θα μπορούμε να πούμε περισσότερα», κατέληξε ο Πόποβιτς.



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved