«Ο Άρης το ντέρμπι της Κυριακής»

«Ο Άρης το ντέρμπι της Κυριακής»

Την πεποίθησή του πως ο Άρης θα αναδειχθεί νικητής, εξέφρασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων», Θωμάς Κυπαρίσσης.

Ο Θωμάς Κυπαρίσσης, φιλοξενήθηκε στο στούντιο του επίσημου ραδιοφωνικού συλλόγου του Άρη, μιλώντας για το ερχόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά και για την επιτυχημένη ευρωπαϊκή πορεία που διαγράφει η ομάδα.

Αρχικά μίλησε για την δική του θητεία στους «κίτρινους» λέγοντας: «Θυμάμαι έντονα το παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που είχε ολοκληρωθεί 4-0 (4η αγωνιστική την περίοδο του 2000) γιατί το πρώτο γκολ το είχα βάλει εγώ παρά την καλή απόδοση των αντιπάλων μέσα στον αγωνιστικό χώρο, στο πρώτο ημίχρονο.

Ήταν πολύ ωραία βραδιά για μένα. Γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτά τα παιχνίδια σημαίνουν πολλά, ειδικά για τους οπαδούς, πέρα από τη βαθμολογική σημασία. Η νίκη είναι το καλύτερο δώρο στους φίλου της ομάδος.

Είναι μοναδικές στιγμές γιατί σε τέτοιες αναμετρήσεις οι παίκτες  ταυτίζονται με τους οπαδούς και θεωρώ ότι για την καλή σχέση που έχω με την ομάδα του ΑΡΗ έπαιξε ρόλο αυτό το παιχνίδι».

Αναφορικά με το κυριακάτικο ντέρμπι με τον «Δικέφαλο», στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πρόσθεσε: «Θα είναι όπως όλα τα ντέρμπι. Δεν παίζει καμιά σημασία η βαθμολογική θέση απλά πάντα το προβάδισμα βρίσκεται στον γηπεδούχο. Υπάρχει “ψυχολογικό ντοπάρισμα” στους παίκτες . Θα κριθεί στη δύναμη, στο πάθος το οποίο θα περισσεύει από τους παίκτες του ΑΡΗ. Κι ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και καλό προπονητή αλλά θεωρώ ότι αυτό το ματς ο ΑΡΗΣ θα το κερδίσει καθαρά».

Τέλος, αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή πορεία του Άρη είχε να πει: «Χαίρομαι πραγματικά την πορεία του. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που έκανε ο ΑΡΗΣ και πιστεύω πως υπάρχει συνέχεια. Η Ατλέτικο Μαδρίτης διαθέτει πενταπλάσιο μπάτζετ κι όμως ο ΑΡΗΣ την απέκλεισε. Όλα γίνονται. Μπορεί στην επόμενη φάση το πλεονέκτημα να το έχει η Μάντσεστερ Σίτι αλλά θεωρώ τον ΑΡΗ ομάδα για σεμινάριο μέχρι στιγμής»

Στη τελική του τοποθέτηση,ο Θωμάς Κυπαρίσσης, μίλησε για τα σχέδια του σε επαγγελματικό επίπεδο, υπογραμμίζοντας πως αν και έχει στα χέρια του το δίπλωμα του προπονητή, ενδιαφέρεται περισσότερο να ασχοληθεί με το μανατζάρισμα ποδοσφαιριστών.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved