«Η ιστορία ξαναγράφεται...»

«Η ιστορία ξαναγράφεται...»

O Super 3 κάνει εκτενή αναφορά στο site του συνδέσμου για το νέο πολύ μεγάλο φιλικό του Άρη με την Μπόκα Τζούνιορς, που βρίσκεται στα «σκαριά».

Η νέα μαγική βραδιά που ετοιμάζονται να ζήσουν οι οπαδοί του Άρη, εφόσον οριστικοποιηθεί η διεξαγωγή του δεύτερου ιστορικού φιλικού με την Μπόκα Τζούνιορς στο «Κλεάνθης Βικελίδης», από τα ξημερώματα της Παρασκευής (17/6) κάνει τον γύρο του κόσμου. Ο Super 3 κάνει εκτενή αναφορά στο site του συνδέσμου στη σπουδαία αναμέτρηση με την ομάδα-θρύλο της Λατινικής Αμερικής.

Αναλυτικά το κείμενο:

«Όταν θέλεις να ανακοινώσεις ένα σπουδαίο νέο, ο εκτενής πρόλογος και οι περιστροφές κρίνονται περιττές. O ΑΡΗΣ ήρθε σε συμφωνία με την Boca Juniors και δυο χρόνια μετά τον πρώτο φιλικό αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων, με πρωτοβουλία των Aργεντίνων αυτή τη φορά, ο ΑΡΗΣ και η Boca Juniors θα βρεθούν αντιμέτωποι ξανά.

Η ομάδα-θρύλος της Αργεντινής θα φιλοξενηθεί από τον ΑΡΗ στην Θεσσαλονίκη για διάστημα 3-4 ημερών ενώ ο διεθνής φιλικός αγώνας θα δοθεί στο Κλ. Βικελίδης με επικρατέστερες ημερομηνίες την 25η ή 26η Ιουλίου, πριν συνεχίσει την Ευρωπαϊκή της περιοδεία με επόμενο σταθμό το Λονδίνο όπου θα λάβει μέρος στο Emirates Cup που διοργανώνει η Arsenal (30 και 31 Ιουλίου).

Επιλέγει, λοιπόν, η ευρωπαϊκή της «πρεμιέρα» να γίνει απέναντι σε μια ομάδα που την νιώθει «hermano», όπως λένε οι Αργεντίνοι χαρακτηριστικά, και σε ένα γήπεδο που έζησε μια τρομερή βραδιά, δυο χρόνια πριν.

Και μόνο στο άκουσμα αυτής της είδησης, τα συναισθήματα που σε κατακλύζουν είναι περηφάνια, τιμή και δικαίωση για το επίπεδο διεθνών σχέσεων που έφτασε ο ΑΡΗΣ. Για το ποια είναι η εικόνα που έχει διαμορφώσει στο παγκόσμιο στερέωμα ο σύλλογος, ώστε μία από τις πιο φημισμένες ομάδες του πλανήτη, η θρυλική Boca Juniors (η ομάδα που μαζί με τη Milan μοιράζεται την πρώτη θέση, παγκοσμίως, σε επίπεδο κατάκτησης διεθνών τίτλων, με 18 τρόπαια) θεωρεί τον ΑΡΗ ακλόνητο σύμμαχό της στην Ευρώπη και να επιλέγει για δεύτερη φορά μέσα σε μια τριετία, τη Θεσσαλονίκη και το «Bombonera» της Ευρώπης για να παίξει τον πρώτο φιλικό της αγώνα, στην Ευρώπη.

Δεν ξέρουμε, πόσοι θεώρησαν ότι ο φιλικός αγώνας του 2009 ήταν μια «αρπαχτή» για τη Boca ή μια συμπτωματική συγκυρία για τον ΑΡΗ που ήθελε να κλείσει ένα μεγάλο φιλικό για τη θερινή περίοδο και κατόρθωσε να δελεάσει τους «Xeneizes» για να έχει, αυτό, επιτυχία, αλλά είμαστε πεπεισμένοι ότι δεν υπάρχει κανείς, πια, που να μην αναγνωρίζει τον ισχυρό δεσμό που συνδέει τους δυο συλλόγους.

Δεν μπορεί πλέον να υπάρχει κανείς που να μην αντιλαμβάνεται ότι η δήλωση του πρόεδρου της Boca, Ameal: «ο ΑΡΗΣ είναι η πόρτα της Boca στην Ευρώπη» κατά την υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας των δυο πλευρών, δεν ήταν μια τετριμμένη φιλοφρόνηση που είθισται να αποδίδεται στα πλαίσια της καλής φιλοξενίας, αλλά μια ειλικρινής αποτύπωση αυτού που μόλις ξεκινούσε ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Είναι, βεβαίως, μια μεγάλη επιτυχία και για τον αθλητικό οργανισμό που λέγεται «ΑΡΗΣ» ο οποίος κατά την τελευταία διετία 2009-2011 έχει διευρύνει την αναγνωρισιμότητα του, σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει ξεφύγει από τα στενά πλαίσια της Ελλάδας και έχει εξελιχθεί σε μια ποδοσφαιρική ομάδα που έχει διακριτή εικόνα και σαφές στίγμα.

Ο φιλικός αγώνας με την Boca το 2009, η εντυπωσιακή πορεία στο φετινό EuropaLeague, και η εκ νέου διεξαγωγή φιλικού με τη μεγάλη ομάδα της Νότιας Αμερικής είμαστε βέβαιοι πια ότι έχουν κάνει τον ΑΡΗ πασίγνωστο, ανά την υφήλιο. Δεν μπορεί να υπάρχει οπαδός ή έστω απλά ποδοσφαιρόφιλος που να μην έχει μάθει ποιος είναι ο ΑΡΗΣ μας. Από τα πιο βασικά (χρώματα, προέλευση) μέχρι πιο σύνθετες πληροφορίες για το σύλλογο.

Στις σύνθετες πληροφορίες υπάρχει ο SUPER 3. Εδώ «εμφανιζόμαστε» εμείς, μετά το φαντασμαγορικό υπερθέαμα που δώσαμε τη δυνατότητα στον πλανήτη να απολαύσει στο αξέχαστο βράδυ της 5ης Αυγούστου 2009. Τότε που το Κλ. Βικελίδης έμοιαζε με ηφαίστειο, με το Ring of Fire να γράφει ιστορία και να μετατρέπεται σε «must» στο Youtube, σ’ έναν αγώνα που, καθ’ υπερβολή, χαρακτηρίστηκε «το φιλικό του αιώνα» καθώς κατεγράφησαν ρεκόρ διάθεσης «υλικών» κερκίδας που δύσκολα θα ξεπεραστούν!

Με τον μεγάλο Ντιέγκο Μαραντόνα, να φτάνει στο σημείο να στέλνει, εκστασιασμένος με την εικόνα που είχε το γήπεδο κατά την είσοδο των ομάδων, μήνυμα σε τηλεοπτικό σταθμό της Αργεντινής που μετέδιδε τον αγώνα με το οποίο υποκλινόταν στο θέαμα που αντίκριζε στις κερκίδες, με τον Μπατάλια να δηλώνει ότι ένιωθε σαν να βρισκόταν στο «Bombonera» με τον Μπιάνκι να μη μπορεί να συνειδητοποιήσει όσα έζησε εκείνη τη βραδιά και να προτρέπει την UEFA να είναι πιο ανεκτική σε τέτοιες φαντασμαγορικές εικόνες, με τον ΑΡΗ να εισπράττει τον σεβασμό όλων όσων είδαν, από την τηλεόραση, αυτά που έλαβαν χώρα εκείνη τη βραδιά.

Η Ιστορία ξαναγράφεται κι όσοι έχασαν εκείνη την μαγική βραδιά, θα έχουν μια δεύτερη ευκαιρία για να βιώσουν το οπαδικό μεγαλείο του ΑΡΗ και τη χαρά να υποδέχεται έναν ποδοσφαιρικό μύθο.

Το αξίζει ο λαός του ΑΡΗ σε μια χρονιά που δεν υπάρχει ευρωπαϊκή συμμετοχή και η στεναχώρια είναι μεγάλη, να παίξουμε έναν «διηπειρωτικό» αγώνα.

ΑΡΗΣ-Boca Juniors λοιπόν!!!

Όσοι τυχεροί προλάβετε.

Πλησιάζει η βραδιά που θα ξαναδημιουργήσουμε οπαδικές αναμνήσεις μιας ζωής...»



Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε το Game 1 των playoffs Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Η καρδιά των Πρωταθλητών Νάγκετς! Ανατροπάρα at the buzzer από το -20 κόντρα στους Λέικερς
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σάουνα
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
MMA: Iρανός κλώτσησε ring girl και τον «πλάκωσαν» στο ξύλο οι θεατές!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved