«Άμεση επάνοδος»

«Άμεση επάνοδος»

Βέβαιος για την επιστροφή της Λάρισας στη μεγάλη κατηγορία εμφανίστηκε ο Κώστας Νεμπεγλέρας.

Ο 36χρονος μέσος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 και υποστήριξε ότι η ΑΕΛ θα είναι περαστική από τη Football League. Φυσικά, υπογράμμισε ότι η επιστροφή στη γενέτειρά του ήταν ό,τι καλύτερο. Αναλυτικά η συνέντευξη του Νεμπεγλέρα.

Για την μεταγραφή του στην Λάρισα: «Το θετικό που έκλεισε η μεταγραφή μου νωρίς είναι πως είσαι πιο χαλαρός στο υπόλοιπο διάστημα που απομένει. Είναι κάτι που ήθελα πάρα πολύ. Έρχεται στην καλύτερη στιγμή για μένα. Είναι ότι πιο ωραίο να προσφέρω στην ομάδα που με ανέδειξε, έτσι ώστε να επανέλθει εκεί που της αξίζει».

Για το γήπεδο της ΑΕΛ: «Είναι ένα πραγματικό στολίδι και είναι κρίμα που θα αγωνιζόμαστε την Β' Εθνική. Η Λάρισα θα είναι ομάδα Superleague και θα παίζει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, που θα ευχαριστιέται ο κόσμος που θα το βλέπει. Στα χαρτιά θα αγωνιζόμαστε στη Β' Εθνική και σύντομα ελπίζω να επιστρέψουμε».

Για τους λόγους της επιστροφής του: «Μίλησα με τον πρόεδρο και είδα πως οι προθέσεις του είναι να φτιάξει μια καλή ομάδα που θα την ευχαριστιόμαστε εμείς οι παίκτες, αλλά και ο κόσμος στο γήπεδο. Και που θα κάνει μόνο ένα πέρασμα στη Β' Εθνική».

Για το κλίμα στην ομάδα λόγω του υποβιβασμού:«Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να το ξεχάσεις. Είδα πως πρέπει γρήγορα να αλλάξει το αρνητικό κλίμα. Πρέπει να κοιτάξεις μπροστά, να διορθώσεις τα λάθη σου και να προχωρήσεις».

Για το πλάνο της νέας χρονιάς: «Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι μια ομάδα με πιο πολλούς Έλληνες παίκτες. Ο Έλληνας γνωρίζει πολύ καλύτερα τα πράγματα. Σίγουρα θα χρειαστούν και ξένοι που θα κάνουν τη διαφορά. Αυτό το ξέρει καλύτερο ο πρόεδρος και ο προπονητής».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Είναι διαφορετικό το πρωτάθλημα από τη Superlague. Πιο δυνατό, πιο πολλά μαρκαρίσματα, διαφορετικό στυλ παιχνιδιού και όχι τόσο καλά γήπεδα. Όμως αν έχεις φτιάξει μια καλή ομάδα, όλα αυτά μπορείς να τα ξεπεράσεις».

Για τον Ατρόμητο: «Πέρασα 2,5 χρόνια πολύ καλά στην ομάδα. Στο ποδόσφαιρο όλα έρχονται και παρέρχονται. Βαδίζει σε σωστές βάσεις και του χρόνου θα παρουσιάσει μια καλή ομάδα».


Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο:«Πως γίνεται να γνωρίζουμε εμείς αφού αυτοί που έχουν το τιμόνι στα χέρια τους δεν μπορούν να πάρουν αποφάσεις; Δεν ξέρουμε που θα καταλήξει αυτό. Δεν ξέρουμε πότε θα ξεκινήσει και πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Όλα είναι στον αέρα. Πρέπει να το γνωρίζουν οι ομάδες για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους. Κάθε προπονητής έχει το δικό του πλάνο και θέλει το δικό του χρόνο για να ετοιμάσει την ομάδα του».

 

 



Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Παναθηναϊκός AKTOR: Χωρίς Αταμάν και χωρίς Γκραντ οι "πράσινοι"
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ρίχνει «βόμβα» με τον Ζιντάν η Μπάγερν Μονάχου
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Ολυμπιακός: Συγκινητική στιγμή στην Πόλη - Η αγκαλιά του μπαμπά Τζολάκη στον ήρωα της πρόκρισης
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
Στην Τουρκία για την κηδεία του πατέρα του ο Εργκίν Αταμάν
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved