Κανένα εμπόδιο για Supporters

Κανένα εμπόδιο για Supporters

Κανονικά προχωράει η κίνηση των Supporters καθώς ξεπεράστηκε και το εμπόδιο με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η πολυαναμενόμενη έγκριση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου των Supporters είναι πλέον γεγονός και η κίνηση για την επόμενη μέρα στην ΑΕΚ προχωράει κανονικά. Αυτό δήλωσε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» ο πρόεδρος του Club, Μάκης Κασνακίδης, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ανταπόκριση των φιλάθλων της ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τη συμμετοχή των φιλάθλων στο εγχείρημα των Suuporters: «Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση, όπως μου είπε ο κ. Αδαμίδης και στο τελευταίο ταξίδι στη Ρόδο. Τελειώνοντας το θέμα με την έγκριση και τις πιστωτικές κάρτες πιστεύουμε πως αυτό θα βοηθήσει πάρα πολύ. Προσπαθούμε οι πιστωτικές να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για άτοκες δόσεις».

Σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τη Morgan Stanley υπογράμμισε: «Δεν θέλω να πω πως προσπαθούν να μας κάνουν κακό. Το θέμα που βγήκε σήμερα δεν ξέρω πώς βγήκε έτσι ξαφνικά. Ισχύει από το 2006 το θέμα της Morgan Stanley χωρίς να έχε μεσολαβήσει τίποτα, δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό. Ίσως έμαθαν πως τελειώνουν με την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Οι μετοχές όσων υπέγραψαν τότε τη συμφωνία με τη Morgan Stanley είναι δεσμευμένες. Αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να τις μεταβιβάζεις εφόσον αυτός που τις παίρνει το ξέρει. Αυτό δεν σε εμποδίζει να ψηφίζεις ή να αποφασίζεις. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου μπορούμε να κάνουμε χωρίς τη Morgan Stanley. Έχουν γίνει αυξήσεις κάθε χρόνο, τέσσερις μέχρι τώρα και δεν έχει πει τίποτε. Σε κάθε αύξηση φυσικά και μειώνεται το ποσοστό της, Αν ήθελε την ΑΕΚ θα την είχε πάρει και μακάρι μνα το έκανε, αλλά δεν νομίζω να έχει τέτοιες βλέψεις. Οι μετοχές των καινούριων μετόχων δεν είναι δεσμευμένες».

Ερωτηθείς για το θέμα της συμμετοχής των Supporters στο ΔΣ της ΠΑΕ απάντησε: «Έχουμε σίγουρα δύο μέλη και με την αύξηση τρεις. Αν πάρουμε και τις μετοχές άλλων παλιών μετόχων θα φτάσουμε στο 40% και αν φτάσουμε πάνω από 50% βγάζουμε Δ.Σ. Ανά 10% έχεις και ένα μέλος. Η γενική συνέλευση των «Supporters» θα βγάζει το δικό μας Δ.Σ και από αυτό θα βγαίνουν τα μέλη που θα συμμετέχουν στο ΔΣ της ΠΑΕ».

Όσο για τη νέα Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 1η Ιουλίου για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου υπογράμμισε: «Τα χρήματα που θα δοθούν στην ΑΕΚ θα είναι μόνο μέσω αύξησης Μ.Κ δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος για να συμβεί αυτό. Δεν ξέρω το σκεπτικό για την επιλογή της 1ης Ιουλίου. Ξέρω ότι το ζήτησε ο κ. Παππάς αλλά δεν τον ενδιαφέρει να μετοχοποιήσει σε μεγαλύτερο ποσοστό δεν έχει λογική κάτι τέτοιο τη στιγμή που επιθυμεί να δώσει και το 18%».



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved