Αναβολή στην αύξηση του ΜΚ

Αναβολή στην αύξηση του ΜΚ

Το θέμα της αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου τελικά δεν συζητήθηκε στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ και μετατέθηκε για την 1η Ιουλίου.

Ολοκληρώθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, κατά την οποία όμως δεν συζητήθηκε το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Το συγκεκριμένο ζήτημα θα ξεκαθαρίσει την 1η Ιουλίου ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πλέον το ΔΣ θα αποτελείται από 3 ως 21 μέλη, ενώ οι Supporters θα έχουν δικαίωμα εκπροσώπησης με 1 μέλος εφόσον κατέχουν το 10%, με 2 για το 20% και με 3 μέλη στο ΔΣ όταν φτάσουν να έχουν το 30% της ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σήμερα, την 17/06/2011, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ και έλαβε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα αρμοδιότητάς της:

Α. Αποφασίστηκε η μεταβολή της έδρας της εταιρείας από το Δήμο Αθηνών Αττικής, οδός Αργοστολίου 15, στο Δήμο Σπάτων Αττικής επί της παρόδου oδού Ρεθύμνης, Θέση Μαζαρέκο και τη διεξαγωγή με την επιμέλεια του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας των σχετικών ενεργειών, γνωστοποιήσεων κλπ ενώπιον της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.) της Super League, καθώς και της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (Ε.Ε.Α.) σύμφωνα με το άρθρο 66 παρ. 2 και 3 του ν. 2725/1999.

Β. Αποφασίστηκε όπως τροποποιηθεί το άρθρο 23 του Καταστατικού της Εταιρίας, σχετικά με τη σύνθεση και θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου, και όπως γίνει αύξηση των μελών του από τρία (3) μέχρι εννέα (9) πλέον σε τρία (3) μέχρι είκοσι ένα (21) μέλη. Επιπλέον, όπως η εταιρεία με την επωνυμία «SUPPORTERS CLUB ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «SUPPORTERS CLUB A.E.» έχει δικαίωμα διορισμού ενός (1) μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ εφόσον κατέχει το 10% των μετοχών της εταιρείας, επιπλέον ενός (1) μέλους εφόσον κατέχει το 20% των μετοχών της εταιρείας και συνολικά τριών (3) μελών εφόσον κατέχει το 30% των μετοχών της εταιρείας, δηλ. το μέγιστο το 1/3 το συνολικού αριθμού των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Γ. Αποφασίστηκε η χορήγηση των ήδη γνωστοποιηθέντων δια του τύπου, καθώς και τυχόν άλλων που κριθούν από το Διοικητικό Συμβούλιο, εταιρικών προνομιών στην εταιρεία με την επωνυμία «SUPPORTERS CLUB ΑΝΩΝΥΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το διακριτικό τίτλο «SUPPORTERS CLUB Α.Ε.» και την παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΕΚ για τη σύναψη σχετικής σύμβασης με την ως άνω εταιρεία προς υλοποίηση της ανωτέρω απόφασης.

Δ. Αποφασίστηκε η αναβολή της συζήτησης των θεμάτων 3, 4 και 5 της ημερησίας διάταξης (σχετικά με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) για την 01/07/2011, ημέρα Παρασκευή στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα.

Για την ΠΑΕ ΑΕΚ,
Το Διοικητικό Συμβούλιο».



Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον θριαμβευτή Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved