Κασναφέρης: «Κοινή συναινέσει»

Κασναφέρης: «Κοινή συναινέσει»

Ο Γιώργος Κασναφέρης υποστήριξε πως η συνεργασία του με την Ξάνθη λύθηκε μετά από επιθυμία τόσο του ίδιου, όσο και της ακριτικής ΠΑΕ.

Μιλώντας στο «Xanthi Reds», ο άλλοτε διαιτητής και team manager της Ξάνθης τόνισε πως το γεγονός ότι ήθελε να περνά περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του τον απέτρεψε από το να παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο στους Ακρίτες και έτσι αποφάσισε από κοινού με τον Χρήστο Πανόπουλο να μην συνεχίσουν την συνεργασία τους.

«Πρόκειται όντως για συναινετικό διαζύγιο. Ο κ. Πανόπουλος με τίμησε, προσφέροντάς μου συμβόλαιο συνεργασίας και για τον επόμενο χρόνο. Μια πρόταση όμως, που απαιτούσε συγχρόνως την καθημερινή μου παρουσία στην Ξάνθη, κάτι που, όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, ήταν αδύνατο για εμένα», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Κασναφέρη.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Η οικογένειά μου βρίσκεται ήδη από πέρσι στην Αθήνα και δεν ήταν εύκολο πλέον να αλλάξει αυτό και για την επόμενη περίοδο. Τόσο η οικογένειά μου, όσο και η δουλειά μου ήταν η αιτία να πάρω την απόφαση να μη αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του κ. Πανόπουλου. Συνεπώς, από την στιγμή που δεν υπήρχε άλλη λύση, αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ευχαριστώ και πάλι για την στήριξη που είχα στην ομάδα και τα 3 χρόνια που εργάστηκα στην Ξάνθη».

Για το ρόλο του την περσινή σεζόν, σχολίασε: «Την περσινή σεζόν, σαν Β΄ Αντιπρόεδρος, η δουλειά μου και η έδρα μου ήταν να είμαι στην Αθήνα. Πράγματι, όταν με κάλεσε ο κ. Πανόπουλος να επιστρέψω, ένιωσα ότι ήταν υποχρέωσή μου να το κάνω και το έκανα με μεγάλη χαρά. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα εξαρτηθεί από το πώς θα είναι τότε -επαγγελματικά πάντα- τα πράγματα για εμένα. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης, ότι αν είναι στις δυνατότητές μου θα το κάνω. Το σίγουρο είναι ότι η Σκόντα Ξάνθη για εμένα δεν ήταν απλά δουλειά, ήταν κάτι παραπάνω και το ξέρουν όλοι αυτό στην ομάδα. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Το μόνο που ξέρω και μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι φεύγω με τις καλύτερες εντυπώσεις».

Ενώ για το τι άλλαξε με την παρουσία του, επισήμανε: «Θα σας πω ότι το πιο σημαντικό ήταν να αλλάξει το κλίμα στα αποδυτήρια. Πιστεύω ότι τόσο εγώ, όσο και ο Νίκος Παπαδόπουλος το καταφέραμε σε μεγάλο βαθμό. Οι σχέσεις μας με τα παιδιά είχανε ξεφύγει από τις καθαρά επαγγελματικές σχέσεις, ήταν και φιλικές, στον βαθμό που επιτρέπετε βέβαια. Ο καθένας από το ρόλο του ήξερε καλά τι πρέπει να κάνει. Αυτή η σχέση και αυτή η χημεία που αποκτήσαμε ήταν ξεκάθαρο ότι έβγαινε και στο γήπεδο».

Σε ερώτηση για τις αποχωρήσεις παικτών από την Ξάνθη, απάντησε: «Κοιτάξτε, έχουν φύγει παιδιά όπως ο Κωστούλας και ο Κιντάνα, που είχαν σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια και αυτό δεν το συναντάς εύκολα. Αν και νιώθω ότι δεν μπορώ να είμαι αντικειμενικός, λόγω της σχέσης που είχα με τα συγκεκριμένα παιδιά, θεωρώ ότι θα λείψουν από την ομάδα. Βέβαια, υπάρχουν και ποδοσφαιριστές σαν τον Βάλλα, τον Λυμπερόπουλο, τον Φλίσκα, τον Πόι, που συνεχίζουν στην ομάδα και ξέρουν να «δημιουργούν» καλά αποδυτήρια. Γιατί τα αποδυτήρια της Ξάνθης ήταν πολύ καλά».

Για το τι θα άλλαζε αν έμενε στην Ξάνθη, υποστήριξε: «Θα μου επιτρέψεις να μη απαντήσω στην συγκεκριμένη ερώτηση. Από την στιγμή που φεύγω από την ομάδα θεωρώ ότι δεν θα ήταν σωστό να πω, θα ήταν σαν να υποδεικνύω κάτι και δεν το θέλω. Να είστε σίγουροι ότι τόσο ο κ. Πανόπουλος όσο και οι συνεργάτες του έχουν μεγάλη εμπειρία και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Μπορώ, όμως, να ευχηθώ κάτι, να τελειώσει η ομάδα με τον προπονητή που θα ξεκινήσει την φετινή σεζόν».

Ενώ τέλος, για την δική του συνέχεια σχολίασε: «Σίγουρα θα είναι στο ποδόσφαιρο. Είμαι πολλά χρόνια στο χώρο. Η Σκόντα Ξάνθη μου έδωσε την ευκαιρία να τον γνωρίσω και από ένα άλλο πόστο. Είναι η δουλειά που μου αρέσει και με εκφράζει απόλυτα. Βέβαια σημαντικό ρόλο για εμένα όπως προανέφερα θα παίξει το να βρίσκομαι κοντά στην οικογένειά μου».



Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved