Το νερό στ’ αυλάκι…

Το νερό στ’ αυλάκι…

Η υπογραφή που έβαλε ο Σάκης Κανούλας στο τριετές συμβόλαιο και η ένταξη του ταλαντούχου επιθετικού στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, η πρώτη απόκτηση ποδοσφαιριστή το φετινό καλοκαίρι που ανακοινώθηκε επίσημα από τους «κίτρινους», μου δίνει την καλύτερη πάσα.

Όπως αναφέρθηκα σε προηγούμενες τοποθετήσεις επί του θέματος, τα πάντα κυλούν βάσει του σχεδιασμού που έκαναν διοίκηση και προπονητής, γνωρίζοντας αφενός τις ανάγκες που έχει η ομάδα και αφετέρου τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης. Οι μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, αλλά και θα γίνουν στη συνέχεια έχουν ως στόχο την εύρυθμη λειτουργία, καθώς και την διασφάλιση της επόμενης μέρας.

Η αρχή ήταν πολύ καλή, καθώς υπάρχει ένας αρμονικός συνδυασμός της εμπειρίας και των αναμφισβήτητων ικανοτήτων ποδοσφαιριστών, όπως είναι ο Νέρι Καστίγιο και ο Καρίμ Σολτάνι και της επένδυσης στο μέλλον, όπως αυτή εκφράζεται μέσω του Κανούλα, αλλά και των τριών βασικών στελεχών της πρωταθλήτριας ομάδας Κ-20, Διούδη, Γιαννίτση και Γιαννιώτα, οι οποίοι υπέγραψαν πρόσφατα επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η απόκτηση παικτών, όπως ο Μεξικανός και ο Γαλλοαλγερινός, οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να δώσουν σημαντικές λύσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, είναι ένα πρώτο δείγμα γραφής που δείχνει την οργανωμένη και σοβαρή προσπάθεια που γίνεται για να αλλάξει επίπεδο ο Αρης και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα τη νέα χρονιά.

Και ρωτώ: Πείτε μου πόσες ομάδες της Super League, σήμερα, μέσα Ιουνίου, έχουν έρθει σε συμφωνία με ποδοσφαιριστές επιπέδου Καστίγιο και Σολτάνι, κάνοντας μια τόσο σημαντική επένδυση για την στελέχωση του ρόστερ τους.

Και μέσα σε όλα αυτά, ένα ακόμη σημαντικό στοιχεία που θα πρέπει να προσθέσουμε και το οποίο σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο είναι η επιθυμία των ίδιων των ποδοσφαιριστών να φορέσουν στην φανέλα με τον θεό του πολέμου στο στήθος και να αγωνιστούν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μπροστά σε αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο, που παραδίνει συνεχώς μαθήματα οπαδικής συμπεριφοράς και αφοσίωσης προς την ομάδα.

«Ήταν κάρμα να συναντηθούν οι δυο πλευρές και να επεκτείνουν τη συνεργασία τους», όπως ανέφερε εύστοχα ο Super 3 στην τοποθέτησή του μετά την συμφωνία της διοίκησης με τον Νέρι Καστίγιο για συμβόλαιο δύο χρόνων.

Κάτι που δείχνει -πέρα όλων των άλλων- και την υγεία που αποπνέει ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα.

Κύριοι, το νερό άρχισε να μπαίνει στ’ αυλάκι…



Ολυμπιακή φλόγα: Εντυπωσιακή υποδοχή στη Μασσαλία
Ολυμπιακή φλόγα: Εντυπωσιακή υποδοχή στη Μασσαλία
Χάντμπολ Γυναικών: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ
Χάντμπολ Γυναικών: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ
Ολυμπιακή Φλόγα: Έφθασε στη Μασσαλία το θρυλικό Belem
Ολυμπιακή Φλόγα: Έφθασε στη Μασσαλία το θρυλικό Belem
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
Χαλάει ο καιρός με πτώση θερμοκρασίας μέχρι το Σάββατο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved