«Δεν πωλείται ο Βέλλιος. Ανανεώνει ή φεύγει».

«Δεν πωλείται ο Βέλλιος. Ανανεώνει ή φεύγει».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, επανέλαβε για μια ακόμη φορά, πως ο Απόστολος Βέλλιος δεν παραχωρείται σε καμία ομάδα.

Σε μια συνέντευξη Τύπου που κράτησε περισσότερο από μια ώρα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Γιάννης Τάκης, ανέλυσε όλα τα προβλήματα του «γηραιού» και τα ζητήματα που απασχολούν τους «κυανόλευκους». Από τα χρέη της ΠΑΕ που μειώθηκαν κατά τρία εκατομμύρια ευρώ, ως την περίπτωση του Απόστολου Βέλλιου, που τελικά δεν πωλείται.

Αρχικά ο Γιάννης Τάκης δήλωσε: «Το νόημα της σημερινής συνέντευξης είναι ότι αρχίζει η διαδικασία της αδειοδότησης που ταλαιπώρησε την ομάδα και πρέπει να κάνουμε μια ενημέρωση για το που πάει ο Ηρακλής και που βρίσκεται. Είναι ευκαιρία να συζητήσουμε αυτά που απασχολούν τους φιλάθλους και για την τρέχουσα ενημερότητα που απασχολεί τον κόσμο και βρίσκει το σωματείο σε δύσκολη θέση. Είναι μια διαδικασία που θα γίνει πιο σκληρή φέτος. Είμαστε όλοι σε μια κρίση, αλλά γίνεται μια προσπάθεια από τη FIFA και την UEFA να περιοριστούν τα προβλήματα κακοδιαχείρισης σε όλες τις χώρες».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του «γηραιού» πρόσθεσε: «Αν πάθεις, πρέπει να μάθεις. Εμείς σήμερα στείλαμε στην ΕΠΟ το 30% του φακέλου, όπως προβλέπει ο κανονισμός. Φιλοδοξούμε να ολοκληρώσουμε στο χρόνο που πρέπει τη διαδικασία και να έχουμε ήρεμο Απρίλιο. Τώρα είμαστε πιο έμπειροι και υποψιασμένοι, αλλά δε λύνονται εύκολα τα προβλήματα. Έχουμε προβλήματα και εκκρεμότητες κι αυτές λύνονται μόνο με χρήματα. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με όσους τους οφείλει χρήματα ο Ηρακλής. Τους ευχαριστώ όλους για την καλή διάθεση και την υπομονή που έχουν δείξει, Έλληνες και ξένοι, παίκτες και προπονητές. Θα καταφέρουμε να λύσουμε αυτές τις εκκρεμότητες και φιλοδοξώ ότι δε θα μας απασχολεί επί μακρόν το θέμα της αδειοδότησης. Είναι σαφές ότι κάθε χρονιά θα είναι πιο σκληρή για τα οικονομικά δεδομένα. Είναι ευκαιρία να σκεφτούμε με βάση τα δεδομένα τι ομάδα θέλουμε, πως μπορούμε να την φτιάξουμε και που πηγαίνουμε. Οι εποχές άλλαξαν και πρέπει να προσαρμοστούμε γρήγορα».

Ακολούθως, αναφέρθηκε στα χρέη προς την ΕΠΟ που τακτοποιήθηκαν: «Στο θέμα της ΕΠΟ, είναι μια από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία αυτών των επτά ετών γιατί ήταν μεγάλο το χρέος όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό τακτοποιήθηκε και με μέρος του ποσού που καταβλήθηκε, αλλά και με ρυθμίσεις για το μέλλον. Ο Ηρακλής πλέον δεν οφείλει τίποτα και έχει τακτοποιηθεί απέναντι στην ΕΠΟ. Δε μπορούσαμε να μην αποδεκτούμε το χρέος, ανεαξάρτητα από το τι το δημιούργησε. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, γιατί δε θα μπορούσαμε να έχουμε δελτία για τους ποδοσφαιριστές που θέλαμε να αγωνιστούν στην ομάδα μας».

Όσο για τις μεταγραφές, συπλήρωσε: «Στις μεταγραφές κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε για τις ανάγκες του σωματείου αλλά και για να μπορούμε να τους πληρώνουμε. Όλα τα παιδιά και παρελθόν έχουν και δυνατότητες. Μαζί με τους υπόλοιπους που έχουμε θα αποδείξουν στα 12 ματς που απομένουν την αξία τους και την μεταγραφή τους στον Ηρακλή».

Σε ότι αφορά το γήπεδο της Μίκρας, ανέφερε: «Σε ότι αφορά το γήπεδο της Μίκρας, που θα πάει τον Ηρακλή μπροστά στα επόμενα 100 χρόνια, έχουμε δεσμευτεί σαν ΠΑΕ να κάνουμε πρόταση στον Ερασιτέχνη για το πώς θα προχωρήσει ουσιαστικά η διαδικασία κατασκευής αυτού που έχουμε ανάγκη: Του γηπέδου του Ηρακλή. Ο χώρος είναι του Ερασιτέχνη, δεν είναι της ΠΑΕ. Την επόμενη εβδομάδα που θα γίνει νέα διοίκηση στον Ερασιτέχνη θα κάνει το χώρο ότι θέλει, κι εμείς έχουμε υποχρέωση να κάνουμε την σκέψη μας πρόταση. Έχουμε δεσμευτεί για αυτό, να πούμε το πώς φανταζόμαστε την αξιοποίηση της Μίκρας».

Οι δηλώσεις του κ. Τάκη συνεχίστηκαν με αναφορά στη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες: «Να μην ξεχνάμε τους αφανείς ήρωες. Πάμε πάρα πολύ καλά στις ακαδημίες, γίνεται εξαιρετική δουλειά από τους προπονητές και τα παιδιά που είναι εκεί. Σύντομα θα δούμε κι άλλους σαν τον Κατσικά και τον Βέλλιο στην πρώτη ομάδα. Γίνεται δουλειά σε βάθος και με πολύ προσοχή. Είδα ότι παρεξηγήθηκαν κάποιες δημόσιες τοποθετήσεις της ΠΑΕ. Εμείς και εμπιστοσύνη έχουμε στους παίκτες μας και στους προπονητές μας. Είναι μια προσπάθεια που άρχισε με προβλήματα τον Αύγουστο. Για κανένα δεν είναι ευχάριστο να κατεβάζει το κεφάλι μετά τις ήττες. Αλλά η προσπάθειά μας δε σταματάει και δεν αλλάζουν οι στόχοι. Στόχος ήταν να υπάρξουμε και να πάμε όσο καλύτερα μπορούμε. Αποκλειστήκαμε από βατό αντίπαλο στο Κύπελλο αλλά δε μας επηρεάζει. Στόχος είναι να γίνει ένας κορμός και το χρόνου να πάμε ψηλότερα όπως θέλουμε να βλέπουμε τον Ηρακλή».

Ενώ για τον Απόστολο Βέλλιο, πρόσθεσε: «Χθες σύμφωνα με τους νόμους, του κοινοποιήσαμε μια πρόταση που εκτιμούμε ότι του αξίζει γιατί είναι φέρελπις και ικανός ποδοσφαιριστής. Ελπίζω ότι καταλαβαίνει, έχει δηλώσει ότι γουστάρει να είναι στον Ηρακλή κι έχει την ευκαιρία την Παρασκευή 14:30 να υπογράψουμε τα συμβόλαια και να το αποδείξει».

Ο κ. Τάκης ανέφερε ακόμα πως: «Να πω στον κόσμο ότι κι εμείς είμαστε φίλαθλοι. Την ίδια απογοήτευση έχουμε, όλη στη διοίκηση. Κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να φτιάξουμε την ομάδα από τα χαλάσματα που παραλάβαμε το καλοκαίρι. Μια αξιοπρεπής ομάδα, μια εταιρεία που δε σέρνετε για χρέη στα δικαστήρια και να μην έχει ανάγκη αλλοδαπούς σωτήρες. Είδαμε τα αποτελέσματα πέρσι. Σίγουρα θα υπάρχουν και δύσκολες μέρες και καταστάσεις που δεν αρέσουν. Σαν Ηρακλής έχω σιχαθεί τη λέξη υπομονή, όμως πρέπει να πω ότι μόνο υπομονή και καθαρό μυαλό χρειάζεται. Η ομάδα θέλει τη στήριξη του καθενός από εμάς παντού. Έτσι θα καταφέρουμε σε όλα τα επίπεδα Ηρακλής, γιατί σήμερα είμαστε ΠΑΕ αλλά και αύριο θα είμαι Ηρακλής σε όλα τα αθλήματα, θέλω να περάσω ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε κάθε έναν φίλαθλο, παρά τα άσχημα αποτελέσματα. Δε σταματάει η προσπάθεια, δεν απογοητευόμαστε από τις κακές εμφανίσεις. Στηρίζουμε και στηριζόμαστε στην αγάπη και την τρέλα που κουβαλάμε για την ομάδα μας. Στο τέλος θα είμαστε καλύτερα από ότι τώρα, με άνεσεη χρόνου για να σχεδιάσουμε καλύτερα την επόμενη».

«Ο Ερασιτέχνης αποφασίζει για τη Μίκρα»

Σε ερώτηση που έγινε για την πρόταση περί γηπέδου, ο κ. Τάκης απάντησε: «Θα καταθέσουμε μια πρόταση το πώς φανταζόμαστε ότι θα αξιοποιηθεί η Μίκρα, όπως τη σκεφτόμαστε εμείς. Όχι ενός εργολάβου. Έχουμε κάποιες συζητήσεις με ανθρώπους που εκδηλώνουν ενδιαφέρον αλλά δε μπορώ να πω περισσότερα. Εμείς σαν ΠΑΕ δεν αποφασίζουμε, ανήκει στον Ερασιτέχνη. Η πρόταση δεν έχει ακουστεί ως τώρα. Στον Ερασιτέχνη έχουν τη διάθεση να το αξιοποιήσουν και πρέπει να το δούμε πως θα γίνει. Εγώ θεωρώ ότι η Μίκρα είναι πρωτεύουσα ανάγκη. Αν ο Ερασιτέχνης αποφασίσει ότι πρέπει και μπορεί να αξιοποιήσει τη Μίκρα, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε τη διαδικασία. Να μπούμε σε αυτή. Είναι σημαντικό να το λέμε ότι πρέπει να κάνουμε γήπεδο, πρέπει να το λέμε και πρέπει να πάμε σε αυτές τις κατευθύνσεις».

«Ο Ρέμος μένει μεγαλομέτοχος»

Στη συνέχεια ο Γιάννης Τάκης αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο: «Ο κ. Ρέμος έχει δώσει μια υπόσχεση ότι δε θα δώσει τις μετοχές σε κάποιον που να μπορεί να βοηθήσει τον Ηρακλή. Αυτό δε μπορεί να γίνει γραπτό και για αυτό δε μπορώ να αποκλείσω την περίπτωση ξένου επενδυτή, αφού αυτός είναι μεγαλομέτοχος και ορίζει το τι θα γίνει. Έχει δώσει την υπόσχεση αλλά δε μπορώ να αποκλείσω τίποτα. Μπορεί να εμφανιστεί ένας Λαντάνι ή οποιοσδήποτε άλλος. Είμαστε σε συζητήσεις να πάμε σε αυτή την κατεύθυνση, μέσω της ΑΜΚ. Να πάει ο Ηρακλής σε μια εταιρεία όπου μέτοχοι θα είναι οι φίλαθλοί του. να είναι ο κυρίαρχος φορέας και κάτοχος των μετοχών. Να μην χρειαζόμαστε σωτήρες, τους είδαμε πέρσι. Ο Ρέμος έχει δώσει αυτά που συμφωνήσαμε το καλοκαίρι. Δηλαδή 300.000 ευρώ».

Ενώ πρόσθεσε: «Τα υπόλοιπα πήγαν από την ΠΑΕ Ηρακλής και τα έσοδά της. Ο Ρέμος την τελευταία φορά που έδωσε χρήματα στον Ηρακλή ήταν 48 ώρες πριν εμφανιστεί να τραγουδήσει στη Θεσσαλονίκη. Τότε ήταν η τελευταία φορά. Έχει δώσει περισσότερα χρήματα. Απλά είπα την τελευταία φορά που έδωσε. Από τον Μάιο ως τον Αύγουστο έδωσε γύρω στις 500.000 ευρώ. Έχουν αναλυθεί αυτά, με επίσημα νούμερα. Έχουμε επαφές με τους ανθρώπους του και με τον ίδιο. Καμιά φορά τους βλέπουν και σαν επενδυτές όσοι δε γνωρίζουν. Υπάρχουν συγκεκριμένοι τρόποι να πιέσεις; Πείτε μου τι εννοείται πίεση; Να το κάνουμε αν είναι εφικτό. Δεν υπάρχει αντίρρηση, να έρθει να πάρει την ΠΑΕ. Αν δεν έρθει όμως και έρθει ένας Λαντάνι; Τι να συζητήσουμε τότε…».

«Μειώσαμε τα χρέη, αλλά…»

Σε ότι αφορά τα ποσά που χρωστά ο Ηρακλής και το αν μειώθηκαν τα χρέη, απάντησε: «Τον Μάιο χρωστούσαμε περίπου 11,5 εκατ. ευρώ παντού. Το σύνολο ήταν αυτό. Σήμερα χρωστάμε περίπου 8,5 εκατ. ευρώ. Τον Οκτώβριο με αφορμή το κλείσιμο του πρώτου εξαμήνου της διοίκησης πρωτοδικείου σε μια ανοικτή εκδήλωση στο «Κατσάνειο» δείξαμε με νούμερα τα έξοδα και τα έξοδα του Ηρακλή. Το τι πληρώσαμε και από δαπάνες του παρελθόντος. Το Μάρτιο στην αδειοδότηση θα έχει γίνει ενημέρωση του τι είναι υποχρεωτικό, τι έχει πληρωθεί και τι έχει διακανονιστεί. Δε φοβάμαι τι διαφάνεια. Έτσι ξέρεις τι γίνεται. Η αδιαφάνεια κάνει κακό στα σωματεία, όχι η διαφάνεια. Η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ είναι μια συμφωνία τριών χρόνων. Ισχύει για φέτος και για άλλα δύο χρόνια. Εμείς θέλαμε να υπογράψει ο ΟΠΑΠ για να πάρουμε τη διαφήμιση».

Ενώ εξήγησε ότι: «Με τα έσοδα που έχουν διασφαλιστεί στον Ηρακλή, χρειαζόμαστε 3,5 χρόνια για να απαλλαγούμε από τα χρέη. Περίπου 700.000 ευρώ έχουν δοθεί σε παίκτες για παλιά χρέη. Δεν είναι μόνο οι Τουμά και Μπόσνιακ που πήραν 250.000 ευρώ, είναι κι άλλοι. 250.000 έχουν πάρει οι προμηθευτές, τόσα και η λίγκα γιατί κι εκεί είχε χρέη, 50.000 στο Καυτανζόγλειο γιατί κι εκεί είχε χρέη. Υπάρχει μεγάλη λίστα. Ο Ηρακλής σε όποιον μιλούσε ελληνικά ,χρώσταγε».

Για να αναφερθεί και σε άλλα χρέη λέγοντας: «Είναι μέρος του προβλήματος το γεγονός ότι οι προπονητές στις ακαδημίες ήταν απλήρωτοι 14 μήνες. Μετά το Σεπτέμβριο έχουμε αρχίσει να πληρώνουμε. Και σε προπονητές που έχουν φύγει και στους νέους. Ξέρω ότι αντέδρασαν οι γονείς, γιατί οι άνθρωποι πλήρωναν. Αλλά ήταν απόρροια τις προηγούμενης κατάστασης. Ο Παντελή και ο Λαντάνι δε θα ασχολούνταν ποτέ με τις ακαδημίες. Είναι δύσκολο να τους χρωστάμε, τηρείται σε γενικές γραμμές το διάγραμμα που έχουμε βάλει».

Σε ερώτηση για τα χρέη προς τον Κωφίδη, ανέφερε: «Είναι μια περίπτωση ξεχωριστή αυτή του Σάββα Κωφίδη, θα τη βρούμε τη λύση με τον Σάββα».

Ενώ υπογράμμισε επίσης ότι… «δεν υποτίθεται ότι γίνεται εξυγίανση, γίνεται εξυγίανση. Για να μην μένουν εντυπώσεις. Το χρέος στην ΕΠΟ ήταν 770.400 ευρώ και σήμερα είναι μηδέν. Αυτό είναι εξυγίανση. Σας λέω συγκεκριμένα νούμερα και παραδείγματα. Αυτή είναι η διαφορά. Οι άνθρωποι που δουλεύουν στον Ηρακλή ήταν 12 μήνες απλήρωτοι τώρα είναι 15 μέρες. Τώρα πληρώνουμε 2,5 ομάδες. Αυτό δεν αντέχεται. Είμαστε όμηροι των χρεών. Θα ήταν πολύ εύκολο αν είχαμε τα χρήματα τη μέρα που τα θέλαμε. Αν είχαμε και χρήματα για μεταγραφές».

«Ή ανανεώνει, ή φεύγει το καλοκαίρι»

Αναφορικά με τον Απόστολο Βέλλιο, υποστήριξε και πάλι πως… «Για μας είναι σημαντικό ότι αυτός που θα φοράει τη φανέλα του Ηρακλή, θέλει να παίζει στον Ηρακλή. Δεν έχει σημασία πότε γίνεται η πρόταση, και πότε θα απαντήσει. Επαγγελματίας είναι, αξιολογεί όπως θέλει αυτός. Θα λήξει το συμβόλαιό του και θα πάει όπου έχει επιλέξει. Δεν έχει σημασία το που. Είναι 19 χρονών κι έχει μεγαλώσει στον Ηρακλή. Ο πατέρας του το ίδιο. Είναι κάποια πράγματα που τα χειριστήκαμε λάθος και εμείς κι αυτός. Είναι ευκαιρία να τραβήξουμε μια γραμμή και να δούμε τι θα γίνει. Εμείς θέλουμε, αν θέλει κι αυτός δεν υπάρχει θέμα».

Για την πρόταση της ΑΕΚ: «Θα πρέπει η ΑΕΚ να μιλήσει επίσημα. Όσοι ενδιαφέρθηκαν για παράδειγμα το καλοκαίρι, μίλησαν επίσημα. Η Φούλαμ, η Μπολόνια ακόμα και ο Ολυμπιακός. Αν δεν πει επίσημα κάτι, τι να κάνουμε»;

Για το αν πωλείται ο Βέλλιος τόνισε: «Δεν πωλείται. Τελείωσε. Δεν παραχωρείται. Ή ανανεώνει, ή φεύγει το καλοκαίρι ελεύθερος. Δεν αρκεί να λέμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να το αποδεικνύουμε και με τις συμπεριφορές μας. Με την Μπολόνια, νομίζω ο ίδιος επέλεξε να μείνει στον Ηρακλή. Για την ΑΕΚ δεν έχω ιδέα τι έγινε. Ότι διαβάζω στις εφημερίδες. Για το θέμα του Βέλλιου ο Ηρακλής χθες έκανε επίσημη τοποθέτηση. Το αν είχε ή όχι διάθεση, ήταν δική μας υπόθεση. Εμείς θέλουμε να έχουμε παίκτες που θέλουν να παίζουν στην ομάδα. Τοποθετηθήκαμε δημόσια και επίσημα».

Για τον Ζοέλ Επαλέ και τις υπόλοιπες μεταγραφές, απάντησε: «Για τον Επαλέ περιμένουμε ένα χαρτί σήμερα ή αύριο το πρωί να πάει στην ΕΠΟ από το Μπακού και θα είναι εντάξει. Ο Καϊτά μας ενδιέφερε, αλλά δυστυχώς φαίνεται ότι δεν ήταν να έρθει στον Ηρακλή φέτος. Υπάρχει μια δυστοκία. Κάναμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε και με την Αίγυπτο και με τη Νιγηρία και περιμένουμε τον παίκτη. Είναι κρίμα, τον θέλαμε στον Ηρακλή αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Ο Βιτκόφσκι, είναι ένας τερματοφύλακας για τον οποίο είχαμε καλές πληροφορίες,  είναι μια χώρα που έχει σχολή στους τερματοφύλακες, έρχεται να δυναμώσει την τριάδα μας. Έχουμε δύο καλούς, και κρίθηκε ότι μπορεί να έχουμε ακόμα ένα καλό πορτιέρο».

Για το αν θέλει να συνεχίσει στην προεδρία, παρά τη φθορά: «Είναι λογικό, δε με ξαφνιάζει και δε μου κάνει αίσθηση. Δημιουργείται φθορά και γκρίνιες. Η θητεία μας τελειώνει 17 Ιουνίου. Αυτός είναι ο προορισμός μας. Φιλοδοξώ οι επόμενοι να έχουν μια ΠΑΕ αδειοδοτημένη και να χρωστά λιγότερα. Δεν είναι θέμα αν θα είμαι υποψήφιος ή όχι. Όσοι έχουν χρόνο και ψυχικά αποθέματα να συνεχίσουν θα το κάνουν. Δεν είμαστε ιδιοκτήτες του Ηρακλή. Κι εμένα μου λείπει να κάνω τον προπονητή της εξέδρας, κι εγώ Ηρακλής είμαι».

Για το κατά πόσο είναι εφικτή η πρόταση για το γήπεδο και αν υπάρχουν μακέτες; «Μακέτες έχουμε, λεφτά για να χτίσουμε δεν έχουμε. Η πρόταση που θέλουμε να κάνουμε είναι να περάσουμε από το στάδιο της μακέτας σε αυτό τον έργο. Δε φτάνει η χρηματοδότηση από τον Ηρακλή. Αυτό είναι ευχολόγιο. Ένα τέτοιο γήπεδο θα κάνει 40 με 45 εκατ. ευρώ. Θα κάνετε υπομονή για να δείτε το πλάνο. Δεν έχουμε Άραβες επενδυτές, που είναι και επίκαιροι, για να μπορέσουμε να κάνουμε το γήπεδο»!

Για το αν περίμενε περισσότερη στήριξη από τον κόσμο; «Εγώ στεναχωριέμαι που δε βλέπω γεμάτο το Καυτανζόγλειο γιατί αυτός ήταν ο στόχος . δεν δίνω άδικο στον κόσμο, φιλοδοξώ να γυρίσουμε σε καλύτερες μέρες, να βελτιωθεί η ομάδα και να επιστρέψει ο κόσμος. Στεναχωριέμαι όμως σα διοίκηση, για τους Ηρακλειδείς της γενιάς μου. Έχουμε βιώσει στιγμές του Ηρακλή και πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να μαζέψουμε τον κόσμο. Ελπίζω να μη συσπειρωθούμε πάλι πριν το χείλος του γκρεμού. Ο σύλλογος έχει προβλήματα, και το μπάσκετ, και το βόλεϊ. Ο κόσμος είναι ταλαιπωρημένος. Θα ήθελα να είναι περισσότερος στο γήπεδο. Τι να κάνουμε παραπάνω, έχουμε το πιο χαμηλό διαρκείας. Νομίζω ότι  σιγά-σιγά θα τα καταφέρουμε».

Για τις σχέσεις του Ηρακλή με άλλες ομάδες της Λίγκας; «Είναι καλύτερα τα πράγματα σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές και τους μάνατζερ. Σε ότι αφορά τη λίγκα, είναι ένας συνεταιρισμός που όλοι είναι έναντίον όλων. Υπάρχουμε στη Λίγκα, συμμετέχουμε. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε 100 φίλους. Μια ψήφος είναι κι αυτή του Ηρακλή».



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved