«Κύριοι, δεν αξίζει...»

«Κύριοι, δεν αξίζει...»

Απογοητευμένος από τις εξελίξεις στον Πανιώνιο ο Γιώργος Κατσιφαράκης, που τόνισε ότι είπε στους Κύπριους να αποσυρθούν καθώς δεν αξίζει τον κόπο να ασχολούνται.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm» ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου και επί χρόνια παράγοντας των «κυανέρυθρων», υποστήριξε πως δεν είναι δυνατόν οι ιθύνοντες της ομάδας της Νέας Σμύρνης να μη δείχνουν καλή πίστη στις προθέσεις των Κύπριων επενδυτών και να γίνονται όλα όσα ταλαιπωρούν τον τελευταίο καιρό τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για την επιστολή του κ. Τσολακάκη: «Ήταν δημόσια επιστολή, δεν την πήρα στα χέρια μου. Μετά την επιστολή του κ. Τσολακάκη, ο Πανιώνιος στο τέλος του χρόνου θα έχει ξεπεράσει την Ελλάδα και θα έχει λύσει το οικονομικό του πρόβλημα. Η πληροφορία μου από όσους εργάζονται στον Πανιώνιο, αναφέρει τραγικές καθυστερήσεις στις πληρωμές. Αν ο κ. Τσολακάκης έχει καταφέρει να ισοσταθμίσει έσοδα και έξοδα, δεν χρειάζεται κανείς, ούτε Κύπριοι, ούτε επενδυτές, ούτε τίποτα».

Για τα «στρατόπεδα» στον Πανιώνιο: «Δεν υπάρχουν μόνο δύο, υπάρχουν τρία τέσσερα. Δεν γίνεται να βάλει όρους ο πωλητής στον αγοραστή. Ο αγοραστής έρχεται και σου λέει, θέλω το προϊόν σου, πόσα θέλεις. Η τιμή καθορίστηκε στην Γενική Συνέλευση, όταν ο κ. Τσακίρης παρέδωσε τις μετοχές».

Για τις διαφωνίες των υποψήφιων αγοραστών: «Εγώ θα ρωτήσω κάτι. Χθες ρώτησα 30 διαφορετικά σοβαρά άτομα του χώρου αλλά και έξω από αυτόν. Μου είπαν όλοι ότι δε θα εμφανιζόμουν ποτέ σαν σοβαρός άνθρωπος σε μια ανοικτή Γενική Συνέλευση, όχι για τα μέλη. Το πρόβλημα των ανθρώπων λοιπόν είναι το ποιοι είναι από πίσω. Όλοι έχουμε ακούσει να βγαίνουν ονόματα και να τα διαψεύδουν όταν δεν ισχύουν. Διαψεύστηκαν τα ονόματα των Λανίτη και Παρασκευαΐδη;»

Για το τι θεωρεί ότι κάνουν λάθος οι διοικούντες: «Η ιστορία μου 30 χρόνια στον Πανιώνιο αμφισβητείται από το γεγονός ότι δεν είπα ότι έρχονται από εμένα οι επενδυτές, για να μην επηρεάσω καταστάσεις; Πλανώνται πλάνη οικτρά όσοι πιστεύουν ότι κάτι θα καταφέρουν. Καθυστερούμε όσο δεν πάει, έχουμε τον προπονητή χωρίς να του πούμε τι θα γίνει, μια εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας, το έλλειμμα του Ερασιτέχνη έχει ξεπεράσει το 1 εκατ. ευρώ και το πρόβλημά μας είναι τα πρόσωπα;»

Για το γιατί δεν θέλουν να εμφανιστούν δημοσίως οι Κύπριοι: «Ξέρει κανένας Έλληνας ποιος είναι για παράδειγμα ο πρόεδρος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Είπαμε να φτιάξουμε ένα μοντέλο διοίκησης, να διατηρήσουμε τον προπονητή γιατί τον εμπιστευόμαστε και να προχωρήσουμε».

Για το πώς μπορεί να πορευτεί χωρίς μεταβίβαση μετοχών ο Πανιώνιος: «Αυτή η οικονομική ανάλυση που αναρτήθηκε στο σάιτ της ομάδας, είναι για γέλια. Κυκλοφορεί ένας προϋπολογισμός για την επόμενη χρονιά, που αναφέρει : Τσολακάκης 1 εκατ. ευρώ. Αν έμπαιναν τα χρήματα όπως συμφωνήσαμε, συν τα χρήματα των επενδυτών θα είχαμε 7,5 εκατ. ευρώ και θα μας ζήλευαν όλοι πλην του Ολυμπιακού».

Για το αν αληθεύει ότι σκέφτονται την απόσυρση του ενδιαφέροντος: «Τι να σας πω, ότι έπαθα κατάθλιψη; Οι άνθρωποι απογοητεύτηκαν. Τα ονόματά τους είναι συγκεκριμένα και γνωστά. Σήμερα έχουν μια συνάντηση για να συζητήσουν τι ειπώθηκε στην Γενική Συνέλευση, εγώ δυστυχώς τους είπα, ‘κύριοι δεν αξίζει τον κόπο καλύτερα να αποσυρθείτε γιατί θα εκτεθείτε περισσότερο’. Δεν είναι δυνατό να υπάρχει συγκεκριμένη πρόταση και οι άνθρωποι του Πανιωνίου να μην πιστεύουν τους ανθρώπους και να νομίζουν ότι πωλούν την Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα».



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved