Μπρέσκα: «Δεν φεύγω»

Μπρέσκα: «Δεν φεύγω»

Την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου θέλει να κλείσει ο Μάριο Μπρέσκα, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε οπαδικό site.

Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο ενός ακόμη έτους με τη θεσσαλική ομάδα, με δηλώσεις του στο οπαδικό site volosfans.com αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε, αλλά και σε αυτή που έρχεται, ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου, στην ομάδα που νιώθει ότι οι φίλαθλοί του τον αγαπούν.

Διαβάστε μέρος των δηλώσεων του Μάριο Μπρέσκα στο volosfans.com:

Για το αν θα μείνει στον Ολυμπιακό Βόλου και τη νέα σεζόν: «Φυσικά. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο. Όλα πήγαν περίφημα και δεν υπάρχει λόγος να φύγω».

Για τον αν θα κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου: «Τα πάντα εξαρτώνται από την φυσική μου κατάσταση και το πόσο ακόμα μπορώ να παίζω καλά. Έχω πει στον εαυτό μου πως θέλω να τελειώσω την καριέρα μου σε μια ομάδα που με αγαπάνε οι φίλαθλοι. Και καταλαβαίνω πως οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου με αγαπάνε. Τους ευχαριστώ όλους, αλλά και τους φίλους μου που με δέχτηκαν τόσο καλά στον Βόλο. Θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος αν του χρόνου βγαίνοντας από την φυσούνα αντικρίζω παντού κόκκινα, όπως έγινε σε τρία- τέσσερα παιχνίδια φέτος. Αυτό, ξέρετε, δίνει άλλη ώθηση στον ποδοσφαιριστή».

Για το αν θα φύγει σε περίπτωση που δεχτεί πρόταση από άλλη ομάδα: «Όχι. Θα έμενα στον Βόλο».

Ποια θεωρεί καλύτερη και χειρότερη στιγμή της χρονιάς που πέρασε: «Όλη η σεζόν ήταν καταπληκτική. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω την καλύτερη στιγμή, αφού ήταν πολλές. Ούτε και μου έμεινε χαραγμένο κάτι αρνητικό μέσα στον χρόνο».

Πότε πίστεψε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι κοντά στην έξοδό του στην Ευρώπη: «Η πορεία μας όλο τον χρόνο στην Σούπερ Λίγκα ήταν καλή, χωρίς μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Από την μέση της σεζόν και μετά είχαμε καλά αποτελέσματα εκτός από καλές εμφανίσεις. Το πιστέψαμε από τότε πως η ομάδα δεν πάει απλά για να μείνει. Βέβαια, μετά το 0-1 της Καβάλας η πίστη μας για Ευρώπη ήταν ακόμα μεγαλύτερη».

Αν είναι δύσκολο για τους παίκτες που ξεκινούν νωρίς τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις: «Δύσκολα θα είναι, αλλά όλοι μας είμαστε καλοί επαγγελματίες και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αντεπεξέλθουμε».

Οι στόχοι για τη νέα σεζόν: «Περιμένουμε μια πιο δύσκολη σεζόν από την περσινή. Στόχος είναι να πάμε ακόμα ψηλότερα από φέτος και να προσελκύσουμε περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο. Προσωπικός μου στόχος είναι να πετύχω ακόμα περισσότερα γκολ».

Για τον κόσμο: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, αφού ήμασταν η έκτη ομάδα με τον περισσότερο κόσμο στο πρωτάθλημα. Αλλά όπως η ομάδα βάζει στόχους για κάτι παραπάνω έτσι και ο κόσμος του Βόλου πρέπει να κάνει το ίδιο».



Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι»
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι»
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved