«Φοβερό κλαμπ ο Άρης»

«Φοβερό κλαμπ ο Άρης»

Ο Καρίμ Σολτάνι μίλησε για τη συμφωνία του με τον Άρη, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του τυχερό για την ευκαιρία που του δόθηκε.

Ο 26χρονος Γαλλοαλγερινός επιθετικός παραδέχτηκε ότι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την πλευρά του για να συνεργαστεί με τον Άρη, τονίζοντας ότι η επιθετική φιλοσοφία που έχει περάσει στην ομάδα ο Σάκης Τσιώλης, είναι κάτι το οποίο του αρέσει, ενώ στόχος του είναι να βοηθήσει τον Άρη να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά «σαλόνια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην «Εξέδρα»:

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος. Δεν έχουμε τελειώσει 100%, αλλά αυτό θα γίνει. Ο Άρης είναι ένα πολύ μεγάλο κλαμπ, με φοβερούς οπαδούς και φυσικά θέλω πολύ να αγωνιστώ στην ομάδα. Θα έλεγα ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα, υπό την έννοια ότι ο Άρης εξέφρασε το ενδιαφέρον του, αλλά έντονο ενδιαφέρον είχα κι εγώ. Μιλήσαμε, συμφωνήσαμε και πλέον θα υπογράψουμε» τόνισε αρχικά.

Μάλιστα ενημερώθηκε μέσω της εφημερίδας για την υπόθεση του Νέρι Καστίγιο λέγοντας: «Σοβαρά; Είναι εξαιρετικός παίκτης και θα κάνουμε καλό δίδυμο».

Για τον Σάκη Τσιώλη είπε: «Έκανε πολύ καλή δουλειά τόσο στον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά και στον Άρη. Η πρώτη ομάδα του είχε μόλις προαχθεί στη μεγάλη κατηγορία και όμως έπαιξε τόσο καλά. Είναι προπονητής που του αρέσει το γρήγορο ποδόσφαιρο, θέλει ποδοσφαιριστές με ταχύτητα και νομίζω ότι εγώ είμαι ένας από αυτούς. Μου αρέσει να αγωνίζομαι σε ομάδες που έχουν επιθετική φιλοσοφία, οπότε αυτή του Άρη μου αρέσει».

Για τα ξεσπάσματα που του «φόρτωσαν» τρεις κόκκινες κάρτες την περασμένη σεζόν είπε: «Ναι, αυτό είναι αλήθεια. Πολλές φορές παίζει ρόλο και το κατά πόσο θα σου βγουν ορισμένα πράγματα στο γήπεδο. Στον Ηρακλή περάσαμε δύσκολες καταστάσεις, οι οποίες πήγαζαν από το οικονομικό. Από ένα σημεία και μετά ήταν δύσκολο για τον αθλητή να επικεντρωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν υπήρχε σταθερότητα και έβγαινε εκνευρισμός. Οι αντιδράσεις του αθλητή εξαρτώνται και από το περιβάλλον στο οποίο λειτουργεί. Σε κλίμα ηρεμίας δεν υπάρχει εκνευρισμός. Όλα έχουν να κάνουν με τη σταθερότητα που επικρατεί σε μια ομάδα».

Σχολιάζοντας το γκολ του Γιάκομπ που ουσιαστικά στέρησαν από τον Άρη τους τρεις βαθμούς και κατ’ επέκταση την συμμετοχή του στο Europa League σχολίασε: «Κάθε παίκτης θέλει να παίζει σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Δεν πειράζει. Θα φροντίσουμε όλοι εμείς να εξασφαλίσουμε στην ομάδα την παρουσία της στην Ευρώπη τη μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.

Για τους προσωπικούς στόχους που έχει θέσει με τον Άρη υπογράμμισε: «Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να έχει καλή χρονιά, αλλά είναι υποχρεωμένος να δίνει βάση στον στόχο της ομάδας. Δεν υπάρχει το «εγώ», αλλά η ομάδα. Αυτό που θέλω να είναι να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του προπονητή και του κόσμου, κυρίως όμως να πετύχει η ομάδα τους στόχους που θα θέσει».

Για το γεγονός ότι πέρυσι αγωνίστηκε και στις τέσσερις θέσεις της επίθεσης σχολίασε: «Το θέμα δεν είναι σε ποια θέση θα παίζεις, αλλά πώς θα είσαι ωφέλιμος για την ομάδα.  Ο προπονητής έχει άποψη για μένα από τη στιγμή που και οι δύο λειτουργήσαμε στο ίδιο πρωτάθλημα. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα να παίξω είτε αριστερά, είτε δεξιά, είτε στην κορυφή ή ακόμα και πίσω από τον σέντερ φορ. Αυτό είναι δουλειά του προπονητή και η δική μου είναι να αποδεικνύω στο χορτάρι τις ικανότητές μου.

Τέλος σχολιάζοντας τη Θεσσαλονίκη και τη ζωή του στη συμπρωτεύουσα τόνισε: «Η Θεσσαλονίκη είναι πανέμορφη πόλη και ήθελα να μείνω. Παρουσιάστηκε και η μεγάλη ευκαιρία του Άρη και νομίζω ότι στάθηκα τυχερός. Δεν χρειάζομαι χρόνο προσαρμογής».



Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Λίβερπουλ: Συμφωνία με Σλοτ, αυτός ο αντικαταστάτης του Κλοπ
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved