Ολυμπιακός… σχεδιασμός

Ολυμπιακός… σχεδιασμός

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού υλοποιείται με ταχύτατο ρυθμό. «Τελειώνει» εντός 24ωρου του Σάντσες, φημολογία για την «βόμβα» στο λιμάνι.

Οι «ερυθρόλευκοι» τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχουν αρχίσει και υλοποιούν κατά γράμμα τον σχεδιασμό που έχουν κάνει οι Ερνέστο Βαλβέρδε, Εδουάδρο Μαθία και φυσικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στον Ολυμπιακό ήδη άρχισαν να κλείνουν «τρύπες» στο ρόστερ, με την απόκτηση των Χαβίτο, Κονστάντσο και Μαρκάνο, ενώ θέλουν να τελειώσουν και με το θέμα του κεντρικού χαφ, όπου έχει προβάδισμα για να αποκτηθεί ο Σάντσες.

Τελεσίγραφο για τον Κολομβιανό

Οι Πειραιώτες, σύμφωνα και με όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Κολομβιανού στην εφημερίδα «Πρωταθλητής», έχουν δώσει τελεσίγραφο, τόσο στον παίκτη, όσο και στην Βαλενσιέν να απαντήσουν στην πρότασή τους ως την Παρασκευή (17/06) και το θέμα αναμένεται να τελειώσει είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο σύντομα, αφού ο Βαλβέρδε έχει κάνει σαφές από το ξεκίνημα της φετινής χρονιάς ότι θέλει στην έναρξη της προετοιμασίας να έχει όσο το δυνατό μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ στη διάθεσή του και να μην περιμένει μεταγραφές της τελευταίας στιγμής.

Δεύτερος πορτιέρο και Φορτούνης

Σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα της απόκτησης παικτών από την ελληνική αγορά, οι «ερυθρόλευκοι» πιθανότατα να στραφούν σε αυτή τη λύση για τον δεύτερο τερματοφύλακα. Έτσι ο Σήφης Δασκαλάκης παραμένει το φαβορί με τους Ελευθερόπουλο και Κωνσταντόπουλο να είναι πάντα στη λίστα.

Ερωτηματικό από εκεί και πέρα παραμένει η περίπτωση του Κώστα Φορτούνη. Ο νεαρός μέσος του Αστέρα Τρίπολης απασχολεί τους πρωταθλητές και δεδομένα θέλουν να τον αποκτήσουν, ωστόσο δεν είναι εύκολες οι διαπραγματεύσεις με τους Αρκάδες. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», η τελευταία πρόταση του Ολυμπιακού έχει να κάνει με την παραχώρηση του Ντένις Έπσταϊν στην Τρίπολη και την έλευση Φορτούνη στο λιμάνι.

«Βροχή» τα ονόματα, φήμες για «βόμβα»

Όσο για τις υπόλοιπες θέσεις, στις οποίες θέλει να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός, καθημερινά ακούγεται σωρεία ονομάτων και στα γραφεία στην Πλατεία Αλεξάνδρας έρχονται… «βουνό» τα φαξ με προτάσεις για ποδοσφαιριστές. Τελευταία από αυτές ήταν αυτή του μάνατζερ των Μαρκάνο, Βαλβέρδε, Ινάκι Ιμπάνεθ, που αφορούσε στον Αντούριθ, τον οποίο η Βαλένθια παραχωρεί με 3 εκατ. ευρώ, αλλά ίσως είναι εφικτός και ο δανεισμός του.

Παράλληλα, η Βιγιαρεάλ μετά το «deal» με τον Μαρκάνο πρότεινε και άλλους παίκτες στον Ολυμπιακό σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», με τα ονόματα των Άλντιντορ, Χουάν Κάρλος, Μοντέρο και Ματίγια να έρχονται στο προσκήνιο. Την ίδια ώρα, διατηρούνται στην επικαιρότητα και ονόματα παικτών που σε περίπτωσή απόκτησής τους θα κάνουν αίσθηση.

Οι Πιζάρο, Μουντάρι, Ντιαρά, Βαλντέζ και Γέστε παραμένουν ψηλά στην «ερυθρόλευκη» επικαιρότητα κι αυτό που προκύπτει από τις πληροφορίες από το λιμάνι είναι ότι στον Ολυμπιακό πρώτα θα τελειώσουν με τις απαραίτητες κινήσεις για την ενδυνάμωση του ρόστερ και την κάλυψη των αναγκών της ομάδας, και στη συνέχεια δεν αποκλείουν να υπάρξει και η μεταγραφική… έκπληξη που θα «ταράξει» τα νερά.



Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ολυμπιακός - Άστον Βίλα: Με 1.600 φιλάθλους οι Άγγλοι στο «Γ. Καραϊκάκης»
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
Ο Γουόρνικ δικαιώνει Παναθηναϊκό και Αταμάν για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στο Game1 με τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved