Τελικό ραντεβού με Σαμαρά

Τελικό ραντεβού με Σαμαρά

Το τελικό ραντεβού με τον Γιάννη Σαμαρά θα κάνει την Πέμπτη (16/06) ο Δημήτρης Γόντικας, έτσι ώστε να δει αν ο παλαίμαχος επιθετικός θα δεχθεί να γίνει τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Προχωράει του Μπουμσόνγκ, υλοποιείται ο σχεδιασμός.

Παρά τα όσα υποστηρίζονταν για ραντεβού των δύο πλευρών την Τετάρτη (15/06) κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό από τη στιγμή που ο Γιάννης Σαμαράς ήταν στην Γαλλία για το τουρνουά της ομάδας Εφήβων του Παναθηναϊκού και επέστρεψε οδικώς μέσω Ολλανδίας.

Συναντιούνται και... αποφασίζει

Έτσι, αναμένεται την Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ να γίνει το ραντεβού του υπευθύνου Ακαδημιών με τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού. Οι πιέσεις προς το πρόσωπο του Σαμαρά για να αναλάβει φαίνεται ότι τελεσφορούν τα τελευταία 24ωρα και ο άλλοτε φορ του «τριφυλλιού», πιθανότατα θα πει το «ναι».

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι το αν θα διατηρήσει τη θέση του ως υπεύθυνος και των τμημάτων υποδομής, κάτι που επιθυμεί ο ίδιος. Πιθανότατα οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό να αποδεχθούν αυτή τη λύση και να προχωρήσουν έτσι με τον Γιάννη Σαμαρά στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Από εκεί και πέρα και μόλις ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο ζήτημα, θα γίνει προσπάθεια να υπάρξει και τοποθέτηση γενικού αρχηγού στην ομάδα, με το όνομα του Κώστα Μαυρίδη να είναι πολύ ψηλά στη λίστα, καθώς διατηρεί άριστες σχέσεις και με τον Γιάννη Σαμαρά, οπότε θα μπορούν να έχουν καλή συνεργασία.

Προχωράει του Μπουμσόνγκ

Ακόμα και εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ σε ομάδα της Γερμανίας, με την Μάιντς να έχει μπει στο «κόλπο» από το βράδυ της Τετάρτης (15/06) και να διεκδικεί το Γάλλο από την Κολωνία που φέρεται να έχει συμφωνήσει με το «τριφύλλι». Παράλληλα, υπήρξαν σενάρια και για εμπλοκή της Εβιάν στην μεταγραφή, κάτι που ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Υλοποιείται ο σχεδιασμός

Αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η πώληση του έμπειρου αμυντικού, θα γίνει σύμφωνα με πληροφορίες και η πρώτη προσθήκη στο ρόστερ του «τριφυλλιού» με έναν μέσο, από την Πορτογαλία πιθανότατα, να είναι προ των πυλών του Παναθηναϊκού. Αυτό, άλλωστε, προβλέπει και το πλάνο των Γόντικα - Φερέιρα που θέλει για κάθε πώληση να γίνεται άμεσα και μία προσθήκη.

Οι πωλήσεις, άλλωστε, είναι βασική προϋπόθεση, τόσο για τις μεταγραφές, όσο και για την βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Παράλληλα, οι παίκτες για τους οποίους θα κινηθεί το «τριφύλλι» αναμένεται να είναι ηλικίας 21 ως 25 ετών, έτσι ώστε να αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας τα επόμενα χρόνια, ενώ όταν θα αρχίσει να παίρνει την τελική του μορφή το ρόστερ, αναμένεται να γίνουν προτάσεις σε ποδοσφαιριστές με υψηλά συμβόλαια για να γίνουν περικοπές.



Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Λαμία-ΠΑΟΚ 1-1: Πισωγύρισμα και ο τίτλος απομακρύνεται
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ιστιοπλοΐα: Διεκδικούν πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες οι Β. Κοκκαλάνης, Λ. Τσορτανίδης
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved