«Πιο δυνατοί επιθετικά του χρόνου»

«Πιο δυνατοί επιθετικά του χρόνου»

Θετικές χαρακτήρισε ο Αντώνης Σαπουντζής τις δύο πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Άρη.

Σύμφωνα με τον Αντώνη Σαπουντζή, η συμφωνία με τους Νέρι Καστίγιο και Καρίμ Σολτάνι ενισχύει σημαντικά –κυρίως- στο επιθετικό κομμάτι τον Άρη ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κιτρίνων», που μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου, δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας τη νέα χρονιά.

«Οι δύο πρώτες κινήσεις της ομάδας είναι θετικές. Οι Καστίγιο και Σολτάνι είναι δύο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, με στοιχεία επιθετικού παιχνιδιού. Επίσης έχουν ποδοσφαιρικό θράσος, κάτι που χρειάζεται σε κάθε ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες θα δημιουργήσουν ένα πολύ καλό σύνολο. Τέτοιου είδους κινήσεις δείχνουν ότι υπάρχει σοβαρότητα και πλάνο στην ομάδα. Όταν βλέπουμε στο ξεκίνημα τέτοιες κινήσεις, καταλαβαίνουμε ότι ο Αρης κοιτάει το κάτι παραπάνω», είπε στην αρχική του τοποθέτηση και συμπλήρωσε:

«Η ομάδα χρειαζόταν κάποιες επιθετικές λύσεις γιατί σε αρκετά παιχνίδια της περσινής χρονιάς υστερούσαμε στο γκολ. Για αυτό άλλωστε πέρασε κατ’ ανάγκη ο Νέτο μπροστά. Κάθε ομάδα χρειάζεται να έχει ποικιλία στις επιθέσεις της τόσο από τα άκρα όσο και από τον άξονα. Πιστεύω ότι με αυτούς του δύο παίκτες ο ΑΡΗΣ θα είναι πιο δυνατός επιθετικά την νέα χρονιά».

Μιλώντας πιο συγκεκριμένα για το Νέρι Καστίγιο, ανέφερε:
«Πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή. Πέρυσι δεν πρόλαβε να δείξει αυτά που περίμενε η ομάδα και ο κόσμος. Δεν ήταν καλά προετοιμασμένος και του έλειπε η φυσική κατάσταση. Έχει όμως θράσος στο παιχνίδι του, δίνει λύσεις στο σκοράρισμα, είναι διεισδυτικός, γρήγορος και μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στην ομάδα για να κάνει τη διαφορά».

Σχετικά για τον Καρίμ Σολτάνι, σχολίασε:
«Το μόνο καλό που παρουσίασε ο Ηρακλής την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ήταν αυτός ο παίκτης. Σε πολλά παιχνίδια έκανε τη διάφορα και τα πήρε πάνω του. Έχει σχεδόν τα ίδια στοιχεία με τον Καστίγιο. Είναι πολύ καλός μεσοεπιθετικά. Αποτελεί μια πάρα πολύ καλή κίνηση των ανθρώπων του Αρη».
Αναφερόμενος στις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας και το που πρέπει να εστιάσει, υπογράμμισε:

«Η κάθε ομάδα χρειάζεται μεταγραφές. Ο αρμόδιος πάνω σε αυτό το θέμα είναι ο κ. Τσιώλης. Η περσινή χρονιά μας έδειξε ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα στον επιθετικό τομέα. Εκεί άλλωστε έχουν εστιάσει και οι άνθρωποι του Αρη. Επίσης πρέπει να αποκτηθεί και ένας πολύ καλός αμυντικός».

Ερωτηθείς για την προώθηση παικτών της Κ-20 την πρώτη ομάδα, απάντησε: «Είναι πολύ θετικό. Έπρεπε να γίνει ακόμα πιο νωρίς διότι το να φέρνεις κάθε χρόνο πολλούς ξένους παίκτες, αμφιβόλου αξίας, δεν είναι καλό για την ομάδα. Το να ανεβάσει ο Αρης παίκτες από την πρωταθλήτρια δεύτερη ομάδα στη πρώτη, δίνει κίνητρο και στα υπόλοιπα νέα παιδιά για να συνεχίσουν να δουλεύουν ακόμα περισσότερο. Αυτά τα παιδιά πρέπει κάποια στιγμή να ανδρωθούν και να πάρουν παιχνίδια. Πρέπει να βασιστούμε στα δικά μας παιδιά».



ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΠΑΟΚ-Μπριζ 0-2: Αξεπέραστο εμπόδιο οι εξαιρετικοί Βέλγοι
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
ΕΠΟ: «Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή»
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved