«Ομάδα με πνεύμα νικητή»

«Ομάδα με πνεύμα νικητή»

Το πνεύμα νικητή, η συμμετοχή στο Champions League και ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν οι τρεις λόγοι της επιλογής του Ολυμπιακού, όπως τόνισε ο Ιβάν Μαρκάνο, ο οποίος από το απόγευμα της Τετάρτης (15/6) βρίσκεται στην Ελλάδα.

Ο Ισπανός αμυντικός στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε αρχικά στους λόγους που τον έκαναν να επιλέξει τους «ερυθρόλευκους»: «Η αλήθεια είναι ότι είχα προτάσεις από την Ισπανία, αλλά επέλεξα τον Ολυμπιακό γιατί έχει πνεύμα νικητή, παίζει στο Champions League και επειδή γνωρίζω τον προπονητή».

Για το αν ο Βαλβέρδε έπαιξε ρόλο στην απόφασή του, τόνισε: «Έπαιξε καθοριστικό ρόλο η παρουσία του Βαλβέρδε. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μου είπε ότι με θέλει, είναι άνθρωπος που έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου».

Σε ερώτηση για το αν θα υπάρχει οψιόν αγοράς στο συμβόλαιό του, τόνισε πως δεν το γνωρίζει ούτε ο ίδιος: «Μου έχουν πει οτι είναι πολύ καλά εδώ. Αρχικά ήρθα για ένα χρόνο, θα δούμε. Είναι λεπτομέρειες του συμβολαίου μου, που δεν έχω υπογράψει ακόμη, θα δούμε».

Αναφερόμενος στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, τόνισε: «Εχω μιλήσει με τον προπονητή και άλλους ανθρώπους. Οι φίθλαθλοι του Ολυμπιακού είναι πολύ ζεστοί, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους».

Τέλος, σε ερώτηση για τη θέση που θα παίζει τη νέα χρονιά, είπε: «Είτε αριστερά είτε στο κέντρο της άμυνας, όπου με θέλει ο προπονητής μου».

Ο Ισπανός αμυντικός ήρθε συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπό του, Ινάκι Ιμπάνιεθ και η Τετάρτη (15/6) αναμένεται να είναι ημέρα ξεκούρασης για τον ίδιο. Ωστόσο, από την Πέμπτη (16/6) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους, ως δανεικός από την Βιγιαρεάλ, χωρίς να μπει κάποια οψιόν αγοράς.

Ο Μαρκάνο προορίζεται για αριστερό μπακ, εκτός κι αν έρθει κάποια πολύ καλή πρόταση για τον Όλοφ Μέλμπεργκ και πουληθεί ο Σουηδός, οπότε πιθανότατα θα καλύψει μια θέση στο κέντρο της άμυνας.



Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΠΑΟΚ: Αμφίβολος ο Ντεσπόντοφ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved