Τα όμορφα και ζεστά βράδια του καλοκαιριού

Τα όμορφα και ζεστά βράδια του καλοκαιριού

Όταν αγαπάς την δημοσιογραφία και αυτό που κάνεις (λειτούργημα όπως το μάθαμε από τους δασκάλους μας, επάγγελμα γιατί μέσω των υπηρεσιών που προσφέρεις για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κόσμου προσπαθείς να εξασφαλίσεις τα προς το ζην -ρε, φίλε, θα μου πει κάποιος, μεγάλη κουβέντα άνοιξες τώρα…)

...όσα χρόνια κι αν περάσουν σε αυτό το μετερίζι (προσωπικά έχω μπει αισίως στην τρίτη δεκαετία) με τις όποιες δυσκολίες, επιτυχίες ή αποτυχίες, βραδιές, όπως η αποψινή, δεν τις αλλάζεις με τίποτε.

Είναι αυτά τα όμορφα και ζεστά βράδια του καλοκαιριού, τα οποία έχουν δική τους δημοσιογραφική-μεταγραφική γοητεία. Είναι η στιγμή που σηκώνεις το τηλέφωνο για να κάνεις ρεπορτάζ και ακούς από την άλλη άκρη… «κλείσαμε τον τάδε, ήρθαμε σε συμφωνία με το δείνα». Και το μεταφέρεις αμέσως γιατί ξέρεις ότι ο οπαδός περιμένει πως και πως να ακούσει και να διαβάσει για μεταγραφές.

Είναι η εποχή που ο οπαδός κάνει όνειρα και μέσα στο μυαλό του πλάθει την ομάδα που θα επιθυμούσε να δει ο ίδιος εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Μια ομάδα ανταγωνιστική, που να τον «γεμίζει» και έχει τις προϋποθέσεις να φτάσει ψηλά. Καθημερινά ανοίγοντας τον υπολογιστή ή ξεφυλλίζοντας μια εφημερίδα ή ακούγοντας έναν ραδιοφωνικό σταθμό γίνεται αποδέκτης διάφορων μηνυμάτων. Διαπιστώνει μια «παρέλαση» ονομάτων, υποψήφιων μεταγραφικών στόχων. Όλα αυτά, όπως είναι λογικό, δημιουργούν προσδοκίες.

Και όταν έρχεται η ώρα να μεταφέρεις μια «τελειωμένη» μεταγραφική είδηση, γνωρίζεις πολύ καλά ότι θα δώσεις χαρά και ικανοποίηση. Όμως η ικανοποίηση είναι και δική σου όταν ξέρεις ότι το προηγούμενο διάστημα τον ενημέρωσες σωστά και έδωσες την πραγματική διάσταση του γεγονότος. Άλλωστε σε αυτή την... περίεργη δουλειά που αποφάσισες να ακολουθήσεις και να υπερασπιστείς, δεν μπορείς να κρυφτείς από πουθενά. Κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή κρίνεσαι και, μάλιστα, αυστηρά.

Κάπως έτσι αισθάνθηκα (σπάνια μιλάω επί προσωπικού –επιτρέψτέ μου να το κάνω για πρώτη και τελευταία φορά- αλλά το επιβάλει η συνείδηση και η αξιοπρέπειά μου ως επαγγελματία και άνθρωπο) μεταφέροντας από το Onsports, μια πλήρης ειδησεογραφική ιστοσελίδα, που μπορεί να μπήκε πρόσφατα στην καθημερινότητα όλων μας, αλλά –πιστέψτε με- έχει καταφέρει ήδη τόσα πολλά, τα οποία κάποιοι άλλοι δεν τα έχουν καταφέρει για χρόνια ολόκληρα, την συμφωνία του Αρη με τους Καρίμ Σολτάνι και Νέρι Καστίγιο, αλλά και το τι προηγήθηκε μέχρι να φτάσουμε στο happy end.

«Μ’ ένα σπάρο, δύο τρυγόνια», λοιπόν.  Δύο μεταγραφές ουσίας, δύο ικανότατοι ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει την δική τους κατάθεση στο ποδοσφαιρικό μας «χρηματιστήριο».

Ο «χορός» άνοιξε…  Χωρίς τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα από αυτούς που κινούν τα μεταγραφικά νήματα στον Αρη. Ο σχεδιασμός προχωράει κανονικά και η ομάδα ετοιμάζεται για την επόμενη χρονιά, δυνατή και ανταγωνιστική. Σας το είχαμε πει από την πρώτη στιγμή. Απλά ήθελε λίγη υπομονή.

Να είστε σίγουροι ότι θα έρθουν και άλλα όμορφα και ζεστά καλοκαιρινά βράδια. Το θέμα είναι να μην βρίσκονται κάποιοι στην παραλία και μετρούν τα άστρα…



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο σχολιαστής της EuroLeague αποθεώνει το ΟΑΚΑ - «Έτρεμα από αδρεναλίνη»
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Δείπνο συσπείρωσης από τον Λουτσέσκου πριν το μεγάλο ντέρμπι τίτλου
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
NBA: Πάσχει από παράλυση Bell ο Τζοέλ Εμπίντ
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved