Ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό

Ικανοποιημένος στον Παναθηναϊκό

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onsports, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δεν έχει πρόθεση να φύγει από τον Παναθηναϊκό εκτός αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό που θα ικανοποιεί τόσο τους «πράσινους» όσο και το διεθνή μέσο.

Τα μεταγραφικά σενάρια από την Ιταλία, εδώ και καιρό εμπλέκουν τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο από την Τζένοα και δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι Γενοβέζοι είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τον μέσο των «πρασίνων» καταθέτοντας επίσημη πρόταση. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έχει γίνει, καθώς δεν έχει φτάσει καμία προσφορά από τους Ιταλούς στα γραφεία της «πράσινης» ΠΑΕ.

Πως προέκυψε το σενάριο…

Ένα ταξίδι του εκπροσώπου του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην Ιταλία, ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Τζένοα. Ο Αντώνης Αποστολόπουλος πράγματι είχε επαφές με ιταλικές ομάδες, όχι όμως για να διαπραγματευτεί ή να μεσολαβήσει σε πιθανή πώληση του Χριστοδουλόπουλου στους Ιταλούς.

Οι Ιταλοί ωστόσο, γνωρίζοντας τον Έλληνα μάνατζερ και το ποιους παίκτες εκπροσωπεί, πήραν το έναυσμα να γράψουν περί ενδιαφέροντος της Τζένοα για τον άσο του Παναθηναϊκού. Ενδιαφέρον βέβαια, μπορεί και να υπάρχει αφού όλες οι ομάδες έχουν στα υπόψη τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να τους απασχολήσουν μελλοντικά, σε καμία περίπτωση όμως δεν έχουν υπάρξει επαφές με την ελληνική ομάδα ή με τον ποδοσφαιριστή.

Μένει στο «τριφύλλι», τον τιμά το εξωτερικό…

Μπορεί πολλοί να έχουν αναφέρει κατά το παρελθόν ότι ο Χριστοδουλόπουλος «ψάχνεται» για να φύγει στο εξωτερικό, όμως κάτι τέτοιο – τουλάχιστον στην παρούσα φάση – δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. «Ο Λάζαρος είναι μια χαρά στον Παναθηναϊκό», όπως λένε άνθρωποι από το στενό περιβάλλον του διεθνούς άσου και είναι προφανές ότι ο Χριστοδουλόπουλος είναι διατεθειμένος να δείξει ακόμα περισσότερα από τα όσα μπορεί να κάνει, παίζοντας με την πράσινη φανέλα.

Ο διεθνής μέσος του «τριφυλλιού» άλλωστε δεσμεύεται με συμβόλαιο από τον Παναθηναϊκό και δεν σκέφτεται να αποχωρήσει. Σίγουρα βέβαια δεν αποκλείει την προοπτική του να παίξει στο εξωτερικό, όπως κάθε ποδοσφαιριστής έτσι κι αυτός σίγουρα θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητές του, δε σκοπεύει ωστόσο να πιέσει καταστάσεις και να φύγει προς… το άγνωστο.

Στο μυαλό του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου είναι να παίξει σε υψηλό επίπεδο με τον Παναθηναϊκό και να δείξει ότι δίκαια θεωρείται ένα από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες στην ηλικία του, με την προοπτική του εξωτερικού να μένει για την ώρα στο πίσω μέρος του μυαλού του. «Θα πρέπει να έρθει μια σοβαρή πρόταση που θα ικανοποιεί την ομάδα του και τον ίδιο από θέμα πρεστίζ», λένε άνθρωποι που ξέρουν καλά τον Έλληνα μέσο, αναφορικά με το πώς θα μπορούσε να γίνει μια πιθανή μετακίνησή του στο εξωτερικό.



Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Χωρίς Μπάλντγουϊν στο Game 2 με τον Παναθηναϊκό
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
Super League: "Αγκαλιά" με τον τίτλο η ΑΕΚ!
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 3-0: Βήμα τίτλου με εμφάνιση... Πρωταθλήτριας για την «Ένωση»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved