Πόλεμος για τον Ευαγγέλου

Πόλεμος για τον Ευαγγέλου

Πόλεμος έχει ξεσπάσει μεταξύ του Φιλοκτήτη και της ΠΑΕ ΑΕΛ για τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Σωκράτη Ευαγγέλου, ο οποίος προέρχονταν από τις Ακαδημίες της ΑΕΛ και πριν ταξιδέψει τώρα για Κρήτη έκανε ένα εντυπωσιακό πέρασμα από την Μελιβοία.

Οι διοικούντες του Φιλοκτήτη Μελιβοίας εξέδωσαν την ακόλουθη ανακοίνωση αναφορικά με το όλο ζήτημα που έχει δημιουργηθεί:

«Ενημέρωση των φιλάθλων μας και όλου του ποδοσφαιρικού κοινού της Λάρισας για την περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Συλλόγου μας Σωκράτη Ευαγγέλου».

Ο Ποδοσφαιριστής Σωκράτης Ευαγγέλου, εντάχθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών της περασμένης θερινής περιόδου στον Σύλλογό μας, ως ΕΛΕΥΘΕΡΗ μεταγραφή.

Γνωρίζαμε, ότι η Α.Ε.Λ για δικούς της λόγους το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα άφηνε (όπως και έγινε) από το δυναμικό των ομάδων της U20 και U17  ελεύθερους αρκετούς νεαρούς παίκτες.

Η περίπτωση του εν λόγω ποδοσφαιριστή κρίναμε ότι είναι ενδιαφέρουσα και με προτροπή του προπονητή μας κ. Μιλτιάδη Ζιάκα, ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να ενταχθεί στον Σύλλογό μας, το δε δελτίο της ελευθέρας μεταγραφής ο ποδοσφαιριστής το παρέλαβε ΜΟΝΟΣ του από τα γραφεία της ΠΑΕ Α.Ε.Λ.

Όπως μας ενημέρωσε ο ποδοσφαιριστής, του προτάθηκε να ενταχθεί σε άλλο Σωματείο της ίδιας κατηγορίας με τον Φιλοκτήτη (λόγω προσωπικής σχέσης ανθρώπου της Α.Ε.Λ με τον προπονητή του εν λόγω Σωματείου), αλλά η γνώμη του υπερίσχυσε,  γιατί όπως του τονίστηκε  η επιλογή θα ήταν του ιδίου, αφού έμενε ελεύθερος.,

Στην όλη διαδικασία εκφράστηκε από τον πρώην γενικό αρχηγό της Α.Ε.Λ. κ. Ζήση Ζιάγκα, ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ στον Πρόεδρό μας κ. Αντώνιο Δημηνίκο, η προσωπική του άποψη ότι, ο ίδιος πιστεύει στον ποδοσφαιριστή και αν η επιλογή τους αποδειχθεί λανθασμένη, δεν  θα υπήρχε η αντίρρηση να επιστρέψει και να ενταχθεί ξανά στην Α.Ε.Λ.

Ο Πρόεδρό μας φυσικά δεν αρνήθηκε αυτή την προοπτική.

Από όλα τα παραπάνω για το Σωματείο μας ισχύουν ότι:

* ΔΕΝ υπήρξε δανεισμός του ποδοσφαιριστή από την Α.Ε.Λ.

* ΔΕΝ υπήρξε οποιαδήποτε αθέτηση συμφωνίας με την Α.Ε.Λ.

Κατά την διάρκεια των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ομάδας μας όλοι μας διαπιστώσαμε, ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής «βγάζει μάτια» γεγονός που διαλαλούσαμε με κάθε τρόπο και σε κάθε κατεύθυνση.

Φροντίσαμε από μόνοι μας να είναι ενήμεροι για την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή και οι άνθρωποι της Α.Ε.Λ., οι οποίοι για τους δικούς τους λόγους, αυτό που βλέπαμε εμείς στον ποδοσφαιριστή Ευαγγέλου, αυτοί δεν το είχαν δει.

Ας το γνωρίσουν λοιπόν όσοι δεν το ξέρουν.

Διακηρυγμένη πρόθεση του Σωματείου μας και όλων των ανθρώπων του Φιλοκτήτη είναι, όπως ξεκάθαρα και έμπρακτα το εκφράσαμε πέρυσι με τον ποδοσφαιριστή μας Βασίλη Ρέντζα, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ αν μας ζητηθεί, τα ταλέντα μας να προωθούνται στην ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ την ΑΕΛ και ΟΧΙ σε άλλες ομάδες της Χώρας.

Στην περίπτωση του Σωκράτη Ευαγγέλου, όπως ΟΦΕΙΛΑΜΕ, αφού μας ζητήθηκε,  δόθηκε η δυνατότητα στους  ανθρώπους  της Α.Ε.Λ (υπήρξε συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τον Γενικό Αρχηγό της) να του προτείνουν την εκ νέου ένταξή του στην Α.Ε.Λ, ως επαγγελματία, χωρίς καμία δική μας οικονομική απαίτηση , αν φυσικά αξιολόγησαν, έστω και τώρα, ότι το αξίζει.

Από την συνάντηση αυτή το μόνο που προέκυψε, όπως μας το μετέφερε ο ποδοσφαιριστής, ήταν η άποψη των ανθρώπων της Α.Ε.Λ, ότι θα αξιολογηθεί από τον νέο προπονητή μετά τις 17 Ιουλίου!!!!!

Κάποιοι από εμάς ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αρκετά χρόνια και αυτό που διδαχθήκαμε, είναι πως, όταν ένα νέο παιδί, μετά από τεράστια προσπάθεια χρόνων, κόπους και θυσίες καταφέρνει να πετύχει του στόχους του, εμείς οφείλουμε να τον συγχαρούμε και να συνηγορήσουμε στην ΕΠΙΘΥΜΙΑ του.

Στον Σωκράτη σήμερα, προτάθηκε επαγγελματικό συμβόλαιο, «όχι από την ομάδα της καρδιάς του», όπως ξεκάθαρα δήλωσε, αλλά από ανθρώπους που ΔΕΝ ήξερε, αλλά πίστεψαν! σ’ αυτόν, αξιολόγησαν!  το ταλέντο του, τον έπεισαν! για τις προθέσεις τους, και του έδωσαν! απλόχερα την δυνατότητα να ζήσει το όνειρο!!!!

Ας ευχηθούμε λοιπόν:

* στον Σωκράτη να ζήσει το όνειρο.

* στον Φιλοκτήτη να αναδεικνύει ταλέντα

* και στην αγαπημένη μας Α.Ε.Λ να βρει τον δρόμο της…»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εντός της ημέρας αναμένεται να δώσει την δική της απάντηση στους Μελιβοιώτες.

Λάρισα: Αναστασία Ψύρρα



Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης: «Μας αρέσει ο ανήφορος - Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved