Τελική ευθεία…

Τελική ευθεία…

Από την Τρίτη (14/06) αρχίζουν να μπαίνουν στην τελική ευθεία οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Πιέσεις σε Σαμαρά να αναλάβει τεχνικός διευθυντής. Παίρνει παίκτη μόλις πουλήσει Μπουμσόνγκ.

Μετά την… καταιγίδα της περασμένης εβδομάδας με την άρνηση του Ζήση Βρύζα να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή, τα όσα έγιναν στο ΔΣ και τις αναταραχές που προκλήθηκαν στο «τριφύλλι», ακολούθησε ένα ήρεμο τριήμερο. Από σήμερα (14/06), ωστόσο, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και να ολοκληρωθούν κάποια βασικά ζητήματα που αφορούν στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού.

Ο Σαμαράς, ο Φαλκς και ο… Φερέιρα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα μέλη της διοικούσας επιτροπής έχουν αποφασίσει να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια σε ό,τι αφορά την πιθανότητα να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διεθυντή ο Γιάννης Σαμαράς. Ο άλλοτε επιθετικός των «πρασίνων» είναι διστακτικός ωστόσο, αφού δε θέλει να αφήσει την αντίστοιχη θέση που κατέχει στις ακαδημίες του «τριφυλλιού». Όπως και να έχει, ο Σαμαράς θα επιστρέψει σήμερα στην Ελλάδα από τη Γαλλία και το διεθνές τουρνουά, όπου παρακολούθησε την ομάδα εφήβων να παίρνει τη δεύτερη θέση και μετά τις επαφές που θα έχει με τον Γόντικα, θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τι θα κάνει.

Σε περίπτωση που το «όχι» του Σαμαρά είναι οριστικό, τότε οι διοικούντες του Παναθηναϊκού θα κάνουν μια ύστατη προσπάθεια να πείσουν τον Σταν Φαλκς να αφήσει τη Βίσλα Κρακοβίας και να έρθει στο «τριφύλλι». Εκτός, πάντως, της συνεργασίας του Ολλανδού με τους Πολωνούς, εμπόδιο είναι και το υψηλό κασέ του. Έτσι, αν τελικά δεν αποκτηθεί τεχνικός διευθυντής θα υλοποιηθεί το σενάριο που θέλει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να έχει αυξημένες αρμοδιότητες. Σε μια τέτοια περίπτωση θα προσληφθεί γενικός αρχηγός, με τον Κώστα Μαυρίδη να έχει το προβάδισμα.

Ο Ζεσουάλδο πάντως δουλεύει…

Ο Φερέιρα, πάντως, δεν μένει με σταυρωμένα τα χέρια στην Πορτογαλία. Ήδη έχουμε αναφέρει τις επαφές του με τον γενικό διευθυντή της Πόρτο, ενώ καθημερινά τα δημοσιεύματα από την ιβηρική χώρα αναφέρουν πως ο 65χρονος τεχνικός κάνει τις κατάλληλες ενέργειες, για να μπορέσει να πάρει στον Παναθηναϊκό τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Φερέιρα έχει δώσει το «ΟΚ» και για την επιστροφή του Μαρσέλο Μάτος, ενώ ενημερώθηκε και για την επιστροφή του Ματίας Μπιέρσμιρ και θα περιμένει να κρίνει τον Σουηδό στην προετοιμασία. Από εκεί και πέρα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν φαίνεται αρνητικός στο να παραχωρηθεί ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, που θα είναι και ο πρώτος παίκτης του «τριφυλλιού», που θα ανοίξει το… χορό των πωλήσεων.

Σε περίπτωση που ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός παραχωρηθεί, κάτι που μπορεί να γίνει και εντός της εβδομάδας, τότε ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει άμεσα σε μια προσθήκη παίκτη, πιθανότατα ενός εκ των προτάσεων του Φερέιρα, που θα αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Άλλωστε, έχει γίνει σαφές από την ΠΑΕ πως δεν θα  υπάρξει καμία μεταγραφή, αν δεν υπάρξει πώληση παίκτη, αφού δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για προσθήκες ως τώρα.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved