«Καλύτερη μεταγραφή ο Βαλβέρδε»

«Καλύτερη μεταγραφή ο Βαλβέρδε»

Ο πολυνίκης αρχηγός του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, θεωρεί πως η πρώην του ομάδα θα ευνοηθεί από την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της.

Συγκεκριμένα, ο «Τζόλε» παραχώρησε συνέντευξη στην «Εξέδρα». Σε αυτή αναφέρθηκε συνολικά στα μεταγραφικά πλάνα και στο τωρινό ρόστερ των «ερυθρόλευκων», αλλά ξεκίνησε την αναφορά του με την καλύτερη κίνηση των Πειραιωτών:

«Πιστεύω ότι η καλύτερη μεταγραφή του Ολυμπιακού είναι ο Βαλβέρδε. Είναι σημαντικό κατά την άποψή μου που παρέμεινε στον πάγκο αυτός ο άνθρωπος και καλά έκανε ο κύριος Μαρινάκης που επέμεινε.

Αυτός ο προπονητής ταιριάζει στον Ολυμπιακό και στην ψυχολογία αυτής της ομάδας. Από την πρώτη χρονιά που είχε έρθει είχαμε ηρεμία και έχει τον δικό του τρόπο επικοινωνίας με τους ποδοσφαιριστές.

Έχει δώσει μία ταυτότητα στην ομάδα και ο καθένας ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο. Και το κυριότερο είναι δίκαιος στις επιλογές και τις αποφάσεις του. Τώρα θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει τη δουλειά που έχει αρχίσει, γιατί έναν προπονητή δεν μπορείς να τον κρίνεις από μία, δύο χρονιές».

Ακόμα, ο Τζόρτζεβιτς θεωρεί πως ο Ολυμπιακός θα είναι ακόμα καλύτερος την νέα σεζόν και εξήγησε γιατί:

«Φυσικά, γιατί με την παραμονή του Βαλβέρδε και με τις κινήσεις που βλέπω ότι προσπαθεί να κάνει η διοίκηση, τα πράγματα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός είναι σε καλό δρόμο. Και τη νέα περίοδο θα δούμε καλύτερα πράγματα με τις προσθήκες που θα δούμε. Ο Ολυμπιακός ήδη έχει καλούς παίκτες και μια καλή βάση. Δεν ξέρω ποιοι θα έρθουν, αλλά ο τρόπος που κινούνται στον Ολυμπιακό και ο σχεδιασμός μου δείχνουν ότι κάτι καλό θα βγει.

Ακόμα και οι παίκτες που άργησαν να έρθουν το περασμένο καλοκαίρι, φέτος κάνοντας προετοιμασία θα δείξουν καλύτερο πρόσωπο. Και φαίνεται ότι ο προπονητής θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του στην προετοιμασία. Είναι πολύ σημαντικό αυτό, γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν συνέβαινε, ενώ τώρα θα μπορεί να μονταριστεί και να δουλευτεί καλά η ομάδα κι αυτό θα βγει στο γήπεδο. Και μάλιστα από την αρχή της χρονιάς».

Ο «Τζόλε» σχολίασε ακόμα την προσπάθεια προσθήκης Ελλήνων στο ρόστερ:

«Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό της διοίκησης, και με αυτό το θέμα θα έπρεπε να έχουν ασχοληθεί στον Ολυμπιακό από τα προηγούμενα χρόνια. Φαίνεται ότι κάτι πάει να γίνει με τις ακαδημίες και βλέπουμε παιδιά να έχουν τα φόντα να προχωρήσουν. Το πλάνο για την απόκτηση Ελλήνων παικτών είναι σημαντικό, αν και για να λέμε την αλήθεια, δεν υπάρχουν και πολλοί αυτή την εποχή.

Δύο - τρία ονόματα που ακούω μπορεί να αντέξουν το βάρος της φανέλας του Ολυμπιακού. Εγώ θα ήθελα πολύ την ομάδα να στηθεί όπως ήταν στη αρχή της κυριαρχίας της, πριν από μερικά χρόνια, με πολλούς και καλούς Έλληνες και αυτοί να είναι η βάση. Ο Έλληνας παίκτης μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις και στις ιδιομορφίες του πρωταθλήματος. Σε συνδυασμό με τους καλούς ξένους που υπάρχουν μπορεί να γίνει ένα καλό πάντρεμα και να δημιουργηθεί μία πολύ καλή ομάδα. Και φαίνεται ότι αυτό θέλουν να κάνουν στον Ολυμπιακό».

Αναφέρθηκε επίσης στην αποχώρηση του Αντώνη Νικοπολιδη:

«Είναι σωστή η απόφασή του να ασχοληθεί με την προπονητική, γιατί τέτοιους ανθρώπους έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο. Έχει μεγάλη εμπειρία τόσα χρόνια στα γήπεδα. Αν και το επάγγελμα του προπονητή μόνο εύκολο δεν είναι. Ο Αντώνης έκανε μεγάλη καριέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι θα τα καταφέρει και σε αυτόν τον τομέα. Ξέρει τι κάνει και του εύχομαι κάθε επιτυχία. Για όλους μας είναι δύσκολο να ξεφύγουμε από αυτόν τον χώρο και το ίδιο ισχύει και για μένα. Θα δούμε τι θα κάνω. Και δίπλωμα έβγαλα και διάφορα σεμινάρια παρακολουθώ…».

Τέλος, κατέληξε αναλύοντας την μελλοντική αξία του Φετφατζίδη:

«Το «μικρό» και τα μάτια μας. Είναι τυχεροί στον Ολυμπιακό που υπάρχει αυτό το παιδί. Το μικρό και μάτια μας γιατί τη νέα χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερος και όσο περνάει ο καιρός θα βελτιώνει κάποια πράγματα».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved