Συμπαράσταση από την Πάτμο

Συμπαράσταση από την Πάτμο

Φίλαθλος του Ηρακλή από την Πάτμο με επιστολή του εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους «κυανόλευκους» με αφορμή την υπόθεση της αδειοδότησης.

Οι αντιδράσεις από πλευράς Ηρακλή δεν περιορίζονται μόνο σε διοικητικό επίπεδο καθώς υπάρχουν και μεμονωμένες φωνές διαμαρτυρίας. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί ο φίλαθλος της ομάδας από την Πάτμο που έστειλε μήνυμα συμπαράστασης, το οποίο έχει αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΠΑΕ.

Αναλυτικά αναφέρεται: «Πραγματικά συγκλονιστικές είναι οι κινήσεις συμπαράστασης από πλευράς του κόσμου, στην προσπάθεια για οικονομική συνεισφορά προς την ομάδα, στις εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, που βιώνει, με χαρακτηριστικό παράδειγμα έναν φίλο του ΗΡΑΚΛΗ από την Πάτμο, ο οποίος προεγγράφη για εισιτήριο διαρκείας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου, μολονότι δεν συγκεντρώνει σημαντικές πιθανότητες να παρακολουθήσει αρκετούς αγώνες της αγαπημένης ομάδας του (ίσως και κανένα), λόγω της απόστασης από τον τόπο διαμονής του. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος των Ηρακλειδέων, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο σημείο της Επικράτειας, είναι το mail, που μας έστειλε ο συγκεκριμένος φίλος:

‘Προς την Διοίκηση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ
Σας αποστέλλω το παρόν mail με σκοπό να συμπαρασταθώ  στο δύσκολο αγώνα που κάνετε εσείς και όλοι οι φίλοι του ΗΡΑΚΛΗ στη Θεσσαλονίκη  και οπουδήποτε αλλού. Δυστυχώς μένω μακριά και δεν μπορώ να βοηθήσω κι εγώ , σαν απλός φίλος της ομάδας, στη δοκιμασία που περνά αυτό το καιρό ο σύλλογος μας. Οι μοναδικές ενέργειες που κάνω είναι να στέλνω mails σε διάφορα αθλητικά sites για την ομάδα μας. Πιστεύω ότι πρέπει να πολεμήσουμε μέχρι τη τελική δικαίωση και νίκη  στο δύσκολο  αγώνα που δίνουμε. Σ'  αυτή τη σκληρή  μάχη  είμαι κι εγώ δίπλα σας με τις πενιχρές δυνάμεις , που διαθέτω. Παρακάτω σας παραθέτω τα πλήρη στοιχεία μου και προτίθεμαι να βοηθήσω κι εγώ με τις μικρές δυνάμεις μου στις δύσκολες  μάχες  που δίνει η ομάδα μας.
Με εκτίμηση, Βέργος Παναγιώτης-Πάτμος’.

(Να σημειωθεί ότι σε μια αποστροφή του γραπτού λόγου του, ο φίλος από την Πάτμο εκφράζει άποψη σχετικά με το πρόβλημα, που θα δημιουργηθεί στον Media Partner της Super League, δηλαδή το συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτυο της NOVA, στην περίπτωση κατά την οποία δεν συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας ένας εμπορικός Σύλλογος, που εδρεύει στο δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας, όπως ο ΗΡΑΚΛΗΣ)».



Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved