«Πρωταθλητές στις χορηγίες»

«Πρωταθλητές στις χορηγίες»

Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Αρης, Γιώργος Ελευθερούδης, μίλησε για την αυξημένη κίνηση που παρουσιάζουν τα εισιτήρια διαρκείας, καθώς και για το θέμα των χορηγιών.

Την ικανοποίησή του για την αυξητική στάση που παρουσιάζει τα τελευταία εικοσιτετράωρα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά (από νωρίς σήμερα το πρωί (13/6) κατά δεκάδες οι οπαδοί του Αρη προσέρχονται στο Aris Mobile) εξέφρασε ο Γιώργος Ελευθερούδης. Ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, που μίλησε στον «Libero», αναφέρθηκε ακόμη στο θέμα των χορηγιών, καθώς και στην προετοιμασία.

«Το ευχάριστο είναι ότι έχει πάρα πολύ κίνηση. Είναι εντυπωσιακή και δεν το περιμέναμε ούτε εμείς. Είναι πολύ σημαντικό γιατί μία τέτοια μέρα, που είναι αργία, ο κόσμος έρχεται και αγοράζει διαρκείας», τόνισε ο κ. Ελευθερούδης και πρόσθεσε: «Αν αναλογιστεί ότι ο Αρης για πρώτη φορά φέτος δεν έχει ανανεώσει, ούτε ανακοινώσει κάποιο παίκτη, σε συνδυασμό με τα εισιτήρια διαρκείας, αυτά είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Έχουν ξεπεράσει εδώ και 2-3 μέρες τα 1.000 σε μία πολύ δύσκολη περίοδο για όλους μας. Είμαστε ευχαριστημένοι και μέρα με τη μέρα πάμε καλύτερα. Πρώτη φορά δώσαμε τόσο μεγάλο διάστημα προσφορών, πάνω από έναν μήνα. Η διαφορετικότητα της διοίκησης είναι αυτό που ζούμε και δημιουργούμε τώρα. Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι η ψυχολογία του φιλάθλου τονίζεται από τις μεταγραφές. Και σε συνδυασμό ότι θα γίνουν το επόμενο χρονικό διάστημα θα πάμε ακόμα καλύτερα».

Αναφερόμενος στον τομέα των χορηγιών, σχολίασε: «Ο Αρης βρίσκεται σε ένα σημείο, που είναι από τα καλύτερα στην ιστορία του. Η περσινή χρονιά ήταν κορυφαία. Φτάσαμε να έχουμε 29 χορηγούς, αύξηση 30% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Αν καταφέρουμε, που θεωρώ ότι θα γίνει, να ξεπεράσουμε τα περσινά δεδομένα, πιστεύω ότι όλη η διοίκηση θα πρέπει να πάρει βραβείο. Σε μία τέτοια δύσκολη οικονομικά περίοδο ο Αρης δεν θα έχει σημείο στην φανέλα του που θα μείνει ακάλυπτο».

Για την προετοιμασία της ομάδας, είπε: «Ο Αρης στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο κάνει την πιο ακριβή και πιο επικερδή προετοιμασία. Θα γίνει τριπλή προετοιμασία με το Καρπενήσι 15 μέρες, όπως και σε ένα από τα πιο ακριβά αθλητικά κέντρα αυτό του Ζέεφελντ, αλλά και 10 μέρες περίπου στην Ιταλία, όπου θα παίξει δύο πολύ δυνατά φιλικά, τα οποία ήδη έχει δεσμεύσει και θα υπογραφεί το συμβόλαιο. Το θέμα αν θα μεταδοθούν είναι καθαρά του ατζέντη, αφού ο Άρης παίρνει χρήματα».
Τέλος, το μεγάλο φιλικό στις 17 Αυγούστου στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Γιώργος Ελευθερούδης, δήλωσε: «Ο Αρης φέρνει μεγάλα ονόματα. Έχει φέρει το μεγαλύτερο όνομα της Λατινικής Αμερικής και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου την Μπόκα Τζούνιορς. Το χρονικό διάστημα 30 με 4 του μήνα είναι προσκεκλημένη στην Αγγλία στο "Emirates tournament", στο γήπεδο της Άρσεναλ. Έχουμε πρόταση από την Ιντεπεντιέντε να την φέρουμε Θεσσαλονίκη, την οποία δεν έχουμε βγάλει προς τα έξω. Έχουμε συζητήσεις και με δύο μεγάλες ομάδες της Ιταλίας και υπάρχει περίπτωση να έρθουν».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved