«Μεγάλο πείσμα ο Ζαγοράκης»

«Μεγάλο πείσμα ο Ζαγοράκης»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τις προσπάθειες του Θοδωρή Ζαγοράκη στα διοικητικά του ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Με αφορμή την συμπλήρωση τεσσάρων χρόνων από την ημέρα που ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανάλαβε ως πρόεδρος στον ΠΑΟΚ, μίλησε στον «Libero 107,4» το μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Παναγιώτης Ποικιλίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γεγονός ότι ακριβώς πριν 4 χρόνια, ανέλαβε ο Θοδωρής Ζαγοράκης: «Επί πολλά χρόνια, έζησα πολλές καλές στιγμές αλλά και κακές. Πριν τέσσερα χρόνια που δέχτηκα το τηλεφώνημα από τον Ζαγοράκη, για να βοηθήσω, δέχτηκα να συμμετέχω και εγώ. Μια τετραετία, που αν εξαιρέσουμε την πρώτη χρονιά, που και εμείς καινούργιοι ήμασταν, δε γνωρίζαμε κάποια πράγματα, που ήταν πάρα πολύ δύσκολη, με πολλά προβλήματα, όχι μόνο οικονομικά, αλλά και οργανωτικά και αγωνιστικά. Η επόμενη τριετία ήταν πάρα πολύ όμορφη για μένα. Ήμουν χαρούμενος και περήφανος που υπηρετούσα αυτόν το σύλλογο που αγάπησα από πολύ μικρός».

Για το αν υπήρχε κάποια προεργασία τότε: «Ήταν ξαφνικά όλα. Είχα πάει στο σπίτι του και φεύγοντας το συζητήσαμε. Ειπώθηκαν κάποια πράγματα και εγώ ήθελα να βοηθήσω. Στην πρόταση ενός καταξιωμένου ποδοσφαιριστή δε μπορούσα να αρνηθώ».

Για το αν ήταν επιλογή Ζαγοράκη, ο ίδιος: «Δε μπορώ να το ξέρω αυτό. Από τη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο, πήγα σπίτι του και μιλήσαμε για τα θέματα του ΠΑΟΚ και από τότε συνεχίζω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου από ότι μου ζητηθεί. Επί 2,5 χρόνια ήμουν υπεύθυνος συνδέσμων και σιγά-σιγά όλα φάνηκαν ότι δουλεύουν καλά στο οργανωτικό, στο αγωνιστικό και στο οικονομικό».

Για την πρώτη κακή χρονιά: «Η πρώτη χρονιά ήταν πολύ δύσκολη σε όλους τους τομείς. Μπαίναμε στα γραφεία όλοι μαζί και αναρωτιόμασταν πως θα τα βγάλουμε πέρα. Είχαμε τότε τον Γιάννη Παπαδόπουλου και τον παρακαλούσαμε ουσιαστικά να μας πει κάτι καλό. Καθρέφτης ήταν το αγωνιστικό και όταν αυτό δεν πηγαίνει καλά πώς να πάνε τα υπόλοιπα. Το ξεπεράσαμε όμως, γιατί όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί ως έναν βαθμό και συνεχίζουμε».

Για την κορυφαία και τη χειρότερη στιγμή: «Θα ξεκινήσω από το δεύτερο. Την πρώτη χρονιά που αναλάβαμε με τις συνεχόμενες ήττες, δε μπορούσαμε να το αντιληφθούμε. Αλλά το πείσμα του προέδρου έφερε και τις επιτυχίες, όπως την πρόκριση μέσα στην Πόλη, που ήταν κάτι πάρα πολύ ευχάριστο και μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε. Δεν είναι μόνη πρόκριση στη Φενέρ. Οι νίκες στο «Γ. Καραϊσκάκης» που κάποτε χάναμε με κατεβασμένα χέρια και τώρα νικούσαμε ήταν και αυτές πολύ σημαντικές».

Για το αν άλλαξε ο Ζαγοράκης σε σχέση με πριν 4 χρόνια: «Αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι εμένα με ξάφνιασε, γιατί ήταν ένας ποδοσφαιριστής και ξαφνικά έγινε πρόεδρος σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Διοικητικά ένιωθα ότι ήταν χρόνια. Το λέω και το εννοώ. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση, πως χειριζόταν τα θέματα της ομάδας και η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να δουλεύει με αυτόν τον τρόπο. Συνεχίζει στον ίδιο ρυθμό και αυτό δεν είναι κομπλιμέντο».

Για το αν o Ζαγοράκης έχει την ίδια διάθεση να συνεχίσει: «Τώρα έχει περισσότερη. Αυτό διακρίνω από τα λεγόμενα του και έχει ακόμα μεγαλύτερη διάθεση να συνεχίσει. Είναι κίνητρο η ομάδα του ΠΑΟΚ, ο Ζαγοράκης είναι πολύ πεισματάρης και πιστεύω ότι θα συνεχίσει έτσι».

Για το αν ο ΠΑΟΚ κάνει τώρα μία νέα αρχή: «Θα είναι μία καινούργια τριετία, με ένα νέο πλάνο, αλλά δε θέλω να πω κάτι γιατί μέσα στην εβδομάδα θα τα πει ο πρόεδρος. Δε συμβαίνει μόνο στον ΠΑΟΚ, αλλά παντού. Ωστόσο είναι καλύτερο να τα πει ο ίδιος».

Για τη συνέχεια: «Υπήρξαν στιγμές που και εγώ μπορεί να είπα κάτι στον πρόεδρο, αλλά αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι θα συνεχίσει με το ίδιο πείσμα και την ίδια διάθεση στη διοίκηση του ΠΑΟΚ».



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved