«Ήθελα νέες προκλήσεις»

«Ήθελα νέες προκλήσεις»

Το ότι ήθελε νέες προκλήσεις στην καριέρα του και για αυτό αποχώρησε από την Τρίπολη, επισήμανε στο Onsports ο Νίκος Αναστασόπουλος. «Να πάει στο εξωτερικό», δήλωσε για τον Φορτούνη.

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας κάτω από τα δοκάρια του Αστέρα Τρίπολης, ο Νίκος Αναστασόπουλος έμεινε ελεύθερος και δηλώνει έτοιμος για… νέες περιπέτειες. Ο έμπειρος τερματοφύλακας υποστήριξε πως ήθελε μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και τόνισε ότι ήδη υπάρχουν ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει.

Τελευταία που φέρεται ως ενδιαφερόμενη για να τον αποκτήσει, είναι η Κέρκυρα με τον Νίκο Αναστασόπουλο να δηλώνει θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους «Φαίακες». Τέλος, ο 32χρονος πορτιέρο μίλησε και για τον Κώστα Φορτούνη που είναι το πρόσωπο των ημερών στην Τρίπολη και υποστήριξε ότι καλύτερο για τον νεαρό μέσο θα είναι να φύγει για το εξωτερικό.

«Είμαι ελεύθερος και είμαι έτοιμος για νέες περιπέτειες!», ήταν τα πρώτα λόγια του Νίκου Αναστασόπουλου στο Onsports και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το συμβόλαιό μου είχε ένα χρόνο ακόμα αλλά ήθελα κι εγώ να φύγω, ήταν πολλά τα χρόνια στην Τρίπολη και ήθελα να δοκιμάσω μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου, να κάνω κάτι καινούριο».

Αναφορικά με το αν υπάρχουν προτάσεις, επισήμανε: «Προτάσεις έχουν γίνει, δε μπορώ όμως να αποκαλύψω κάτι τώρα, δε θα ήταν σωστό ούτε για εμένα, ούτε για τις ομάδες που με έχουν προσεγγίσει. Θα τα δούμε όλα με τον καιρό, όταν πρέπει. Νομίζω πάντως ότι καλό θα προκύψει, αφού για την ώρα η μεταγραφική κίνηση πάει αργά και πρέπει να περιμένουμε λίγο».

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, η Κέρκυρα είναι μια από τις ομάδες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Νίκο Αναστασόπουλο. Ο έμπειρος πορτιέρο δήλωσε αρκετά θετικός στο ενδεχόμενο να ταξιδέψει στο νησί του Ιονίου και να παίξει για λογαριασμό των «Φαιάκων».

«Κάθε πρόταση από υγιή σωματεία σαφώς και με ενδιαφέρει. Η Κέρκυρα είναι μια ομάδα με πολλούς Έλληνες παίκτες, σοβαρή διοίκηση και στόχο να καθιερωθεί στη Super League βάζοντας κάθε χρόνο και ένα λιθαράκι παραπάνω στις προσδοκίες της», ήταν τα λόγια του Νίκου Αναστασόπουλου που ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν έχει ακόμα επαφές με τους «Φαίακες».

«Επαφές με την ομάδα δεν έχω, έχω μάθει πως ακούγεται το ενδιαφέρον. Μου έχουν πει βέβαια για πάρα πολλές ομάδες ότι ακούγονται. Τον Άρη, τον Παναιτωλικό, τα Γιάννενα, τη Λάρισα. Προτάσεις έχω από κάποιες ομάδες αλλά δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, είναι πολύ νωρίς».

Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε τον Νίκο Αναστασόπουλο και για την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη και κατά πόσο μπορεί ο νεαρός μέσος να ανταποκριθεί σε μια ενδεχόμενη μετακίνησή του σε ομάδα του εξωτερικού.

«Σίγουρα μπορεί. Εγώ από την πλευρά μου το έχω πει και στον Κωστάκη (σ.σ. Φορτούνη), ότι δεν πρέπει να πάει σε ομάδα της Ελλάδας», είπε κατηγορηματικά ο Νίκος Αναστασόπουλος και πρόσθεσε: «Πρέπει να πάει στο εξωτερικό εκεί θα τον προσέξουν. Το να πάει στον Ολυμπιακό και να παίξει 10 παιχνίδια, αν τα παίξει κι αυτά, δε θα του κάνει καλό. Λένε κάποιοι ότι είναι στο χέρι του να παίξει 20 και 30 ματς, αλλά δεν είναι έτσι, ξέρουμε ότι δεν δίνετε η προσοχή που πρέπει στα ταλέντα από τις ελληνικές ομάδες. Αν πάει στη Γερμανία ή την Ιταλία, ας είναι 18 και 19 χρονών, θα τον βάλουν να παίξει, να δείξει τι αξίζει».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved