«Χρειάζεται σύμπνοια»

«Χρειάζεται σύμπνοια»

Οι Θεόφιλος Αρκουμάνης και Σωτήρης Σωτηρόπουλος με ανοικτή τους επιστολή υποστηρίζουν ότι χρειάζεται σύμπνοια στους «κυανέρυθρους» και έδειξαν αποκλειστικό χειριστή της υπόθεσης της μεταβίβασης των μετοχών, τον Γεράσιμο Βεντούρη.

Όπως υποστηρίζουν στην επιστολή τους, τα μέλη του ΔΣ της ομάδας της Νέας Σμύρνης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος και τα άλλα δύο μέλη της επιτροπής που έχουν οριστεί από τον Ερασιτέχνη έχουν την πλήρη ευθύνη για την υπόθεση της ανάμιξης των Κύπριων με τα διοικητικά του «ιστορικού» με αποτέλεσμα να μην έχουν ενημέρωση τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Έτσι, τόνισαν ότι είναι άδικες οι φραστικές επιθέσεις του κόσμου προς τα άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου καθώς δεν έχουν καμία ανάμιξη με την υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών και καμία ενημέρωση από την πλευρά του Γεράσιμου Βεντούρη. Τέλος, καταλήγοντας, τα μέλη του ΔΣ των «κυανέρυθρων» υποστήριξαν ότι χρειάζεται ενότητα μέχρι να τελειώσει το θέμα με τους επενδυτές.

Αναλυτικά η επιστολή

«Ανοικτή επιστολή για την ενημέρωση των φίλων του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ σχετικά με το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Αγαπητοί φίλοι,

Από επταμήνου με την οικειοθελή και ανιδιοτελή παρουσία μας συγκροτήθηκε το Δ.Σ. της ΠΑΕ. Οι καιροί κατά γενική ομολογία ήταν πάρα πολύ έως τραγικά δύσκολοι. Με συντονισμένες προσπάθειες που από κοινού έγιναν καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό στόχο επιτυχώς. Μετά την επιτυχή κατάληξη του αρχικού στόχου, προέκυψε το αδειοδοτικό πρόβλημα το οποίο πιστεύουμε το αντιπαρήλθαμε ανεξάρτητα αν και το συγκεκριμένο δημιούργησε μεγάλες τριβές στην οικογένεια του Πανιωνίου, που άλλοι προσπαθούσαν με κακόβουλη κριτική να επιρρίψουν ευθύνες και άλλοι προέτασσαν τα στήθη τους και επέμεναν για την εγκυρότητα του φακέλου. Μη γινόμενοι όμως πιστευτοί. Τέλος καλό, όλα καλά.

Ερχόμενοι πλέον στο θέμα της μεταβίβασης του πακέτου των μετοχών, είναι γνωστόν ότι αποκλειστικά και μόνο αρμόδιος και υπεύθυνος είναι ο ερασιτέχνης Πανιώνιος στον οποίο έχουν παραχωρηθεί οι μετοχές.

Η ΠΑΕ δια των μελών της παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο μέτρο που της επιτρέπουν, από τον Πρόεδρο, χωρίς να μπορεί να παρέμβει. Διότι για το συγκεκριμένο σκοπό έχει οριστεί από τον Ερασιτέχνη τριμελής επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Γεράσιμο Βεντούρη, Στέλιο Λογοθέτη, Κατερίνα Γιαβάση και οι οποίοι είναι οι μοναδικοί και μόνο υπεύθυνοι να ενημερώσουν όλους εμάς, μέλη Δ.Σ. της ΠΑΕ, φιλάθλους και όλους τους ενδιαφερόμενους.

Ως εκ τούτου οι κατά καιρούς και μόνον φραστικές επιθέσεις εναντίον μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ πιστεύουμε ότι αφενός σε κάποιο βαθμό είναι δικαιολογημένες λόγω της υπερβολικής αγωνίας που μας/σας διακατέχει για το τι μέλει γενέσθαι, αφετέρου όμως ειλικρινά πιστεύουμε ότι είναι άστοχες, διότι όπως αναφέρεται στην ίδια επιστολή αποκλειστικά υπεύθυνοι είναι ο ερασιτέχνης Πανιώνιος και δη η τριμελής επιτροπή.

Εν κατακλείδι η καλύτερη προσφορά που θα μπορούσε να παρασχεθεί στην ΠΑΕ απ’ όλους μας, θα ήταν και πρέπει να είναι η σύμπνοια μέχρις ότου και εάν επιτευχθεί ο στόχος της παραχώρησης των μετοχών. Τα προβλήματα αγαπητοί φίλοι λειτουργίας της ΠΑΕ είναι καθημερινά, υφίστανται και χρειάζεται απόλυτη ηρεμία για την επίλυσή τους.

Μετά τιμής

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ

Θεόφιλος Αρκουμάνης - Σωτήρης Σωτηρόπουλος».



Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 28 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved