Λεφτά… δεν υπάρχουν

Λεφτά… δεν υπάρχουν

Για την Ελλάδα η ατάκα «λεφτά υπάρχουν» ειπώθηκε μία φορά και μας «έκαψε» όλους. Για τον Ηρακλή δεν θα ειπωθεί ποτέ.

Όταν φτάνουν οι κυανόλευκοι στο σημείο να περιμένουν από τις προεγγραφές των διαρκείας να συγκεντρώσουν χρήματα για να δοθούν στις νομικές «μάχες», τότε άπαντες καταλαβαίνουν πώς έχει η κατάσταση.

Ο Ηρακλής έχει μπροστά του ένα πολύ δύσκολο στόχο της παραμονής στην Σούπερ Λίγκα μέσω CAS ή άλλων νομικών κινήσεων, αλλά έχει επίσης και ένα βουνό προβλημάτων το οποίο μεγαλώνει και αφορά κυρίως τα οφειλόμενα προς τους παίκτες.

Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά νομίζω ότι τα 500.000 ευρώ που προτίθεται να βάλει ο Ανδρέας Παντελή (αν τελικά αναλάβει την ΠΑΕ) θα αποδειχθούν πολύ λίγα. Ήδη μετράμε τέσσερις προσφυγές (Πίτου Γκαρσία, Ζοτ, Ζερκά, Ρομάν) και δεν αποκλείεται κατά την διάρκεια της εβδομάδας να αυξηθούν.

Από την στιγμή που κόπασε κάπως το θέμα της αδειοδότησης και πέρασαν λίγες μέρες χωρίς να συμβαίνει επίσημα κάτι, τα τηλέφωνα έπεσαν «βροχή» για παλιές οφειλές. Προς το παρόν είναι τηλέφωνα προς την νυν διοίκηση Πρωτοδικείου, η οποία δεν μπήκε στην ΠΑΕ για να πληρώσει τα «σπασμένα» των προηγούμενων, αλλά για να παλέψει για την αδειοδότηση.

Δεν περιμένει κανείς από τους νυν διοικούντες να βάλουν χρήματα. Λεφτά δεν υπάρχουν και αν δεν βρεθεί άμεσα μία λύση ο Ηρακλής θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Δεν ξέρω αν ο Ανδρέας Παντελή μπορέσει να βγάλει τον Ηρακλή από το αδιέξοδο. Από την Τρίτη και μετά θα ξεκαθαρίσει το συγκεκριμένο θέμα, καθώς θα γίνει νέο ραντεβού. Όποιος και να αναλάβει την ΠΑΕ όμως, θα πρέπει να γνωρίζει καλά πως τα χρήματα που χρειάζονται είναι πολλά και θα κληθεί να τα βγάλει πέρα.
Καθόλου εύκολο εγχείρημα, καθώς ποιος «τρελός» θα βρεθεί να αναλάβει όλες αυτές τις ευθύνες και τις οφειλές προς πρώην και νυν παίκτες; Τώρα που λέω και για πρώην, ενημερώνομαι ότι οφείλονται χρήματα ακόμα και στον Ντάνι Φερνάντες.

Η προηγούμενη διοίκηση του Γιάννη Τάκη συμφώνησε με τους παίκτες για διακανονισμούς, αλλά από ότι φαίνεται αυτοί δεν τηρήθηκαν, καθώς κατατέθηκαν προσφυγές και ετοιμάζονται κι άλλες.

«Πώς κάναμε μεταγραφές ενώ χρωστούσαμε σε παίκτες; Αν δεν είχαμε λεφτά, να μην κάναμε», λένε φίλαθλοι του Ηρακλή και άντε να τους απαντήσεις τώρα. Θυμάμαι πάντως ότι ο κόσμος ζητούσε μεταγραφές για το… κάτι παραπάνω και όταν έλεγα πως πάνω από όλα πρέπει να μπει το οικονομικό και μετά το αγωνιστικό, γινόμουν κακός και γραφικός.

Όλοι αυτοί οι παίκτες, είτε έπαιξαν καλά είτε όχι, απαιτούν ή θα απαιτήσουν τα χρήματα τους. Υπάρχουν χρήματα; Όχι! Υπάρχουν τρόποι να βρεθούν; Θα φανεί από αυτούς που θα αναλάβουν. Αν δεν προχωρήσει το θέμα του Παντελή, υπάρχουν δύο σενάρια τα οποία πάντως δεν είναι της ώρας…



Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Τα τουρκικά πρωτοσέλιδα για τον αποκλεισμό της Φενέρμπαχτσε από τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Μάρκος Σεφερλής: Στο αεροδρόμιο τα ξημερώματα για να υποδεχθεί τον Ολυμπιακό
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved