«Μήνυση σε όποιον έβλαψε…»

«Μήνυση σε όποιον έβλαψε…»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Κωνσταντίνος Γωγάκος μίλησε στην ΕΤ3 και αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί στον Ηρακλή, όπως και στο τι μέλει γενέσθαι από εδώ και πέρα.

Ο επικεφαλής του ΓΣ άφησε να εννοηθεί ότι όποιος έπαιξε με τον «Γηραιό» και το δημιούργησε πρόβλημα θα «κυνηγηθεί» νομικά.

Αναλυτικά, όσα είπε στο Κρατικό κανάλι:

«Ο Ηρακλής έκανε την προσφυγή σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ. Χθες ήρθε η επιβεβαίωση ότι ήμασταν εμπρόθεσμοι γιατί αρχικά φοβηθήκαμε ότι θα υπάρξει πρόβλημα λόγω του λουκέτου στην ΕΠΟ. Έχει δύο αιτήματα ένα για την απόρριψη του φακέλου αδειοδότησης κι ένα για τον άδικο υποβιβασμό. Καλούμε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα να παρευρεθούν στο δικαστήριο της Λοζάνης και εντός των επόμενων 10 ημερών θα κατατεθεί ο σχετικός φάκελος με τις μαρτυρίες και το βίντεο από την συζήτηση που έγινε στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων της βουλής.

Από την Τρίτη αρχίζουν οι ποινικολόγοι που θα καταθέσουν μηνύσεις σε όποιον έβλαψε και δυσφήμισε τον Ηρακλή. Έχουμε ζητήσει από την γενική γραμματεία αθλητισμού να ασκήσει έλεγχο νομιμότητας και διαχειριστικό έλεγχο στην ΕΠΟ για τα σκάνδαλα με τους στημένους αγώνες όπως έκανε στην ελληνική ομοσπονδία άρσης βαρών με το σκάνδαλο του ντόπινγκ. Μέχρι τώρα δεν έγινε τίποτα για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και περίμενα από τον κ. Πιλάβιο μετά την αναστολή της λειτουργίας της ΕΠΟ να καθίσει με όλους τους αρμόδιους φορείς σε ένα τραπέζι για να βγάλουμε άκρη και όχι μόνο να συναντιέται με τον κ. Μπιτσαξή και τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου. Υιοθετώ την πρόταση του κ. Λιάνη να πραγματοποιηθεί ημερίδα στο ολυμπιακό μουσείο Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα της ΕΠΣΜ με θέμα το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ με παρόντες τους πρώην υφυπουργούς αθλητισμού Λιάνη, Ιωαννίδη και Ορφανό τους πρώην Γ.Γ.Α. Κουκοδήμο , Δουβή και φορείς όλων των ομάδων της Θεσσαλονίκης αλλά και του κ. Πιλάβιου. Η συζήτηση πρέπει να γίνει πριν την επανέναρξη των λειτουργιών της ΕΠΟ αλλιώς δεν θα έχει καμία σημασία.

Μετά το αίτημα των βουλευτών Καράογλου, Αυγενάκη και Λέκκα για νέα κλήση του προέδρου της ΕΠΟ στην επιτροπή μορφωτικών υποθέσεων ζητήσαμε κι εμείς από την πρόεδρο την κ. Αράπογλου να επανεξεταστεί η υπόθεση με στόχο το άνοιγμα των φακέλων από μία ανεξάρτητη δημόσια αρχή, τον συνήγορο του πολίτη που αντί να αναλώνεται σε συναντήσεις με αξιωματούχους της ΟΥΕΦΑ καλό θα ήταν να αποκαλύψει ποιες είναι οι 21 ομάδες με τις πλαστές ασφαλιστικές ενημερότητες.

Τελευταία πολλοί εκφράζουν την άποψη ότι μπορεί να δημιουργηθεί ένα πρωτάθλημα αγανακτισμένων την βρίσκω πολύ καλή ιδέα και εφαρμόσιμη. Μπορεί να προχωρήσει σε ερασιτεχνική μορφή όπως τα πρωταθλήματα που διοργανώνονται σε ενώσεις αλλά σε πανελλήνια βάση. Θα προτείνω να συζητηθεί στην ημερίδα αφού δεν είναι μόνο ο Ηρακλής ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα, αλλά και πολλές άλλες ομάδες που έχουν προβλήματα και παράπονα έτσι μπορεί ο αριθμός να φτάσει και τις 20 υποψήφιες ομάδες. Είμαι σίγουρος ότι ένα τέτοιο εγχείρημα θα φέρει και ικανοποιητικά έσοδα αφού μπορεί να προκαλέσει το ενδιαφέρον τηλεοπτικών σταθμών και υποψήφιων χορηγών».



Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
Ένα 24ωρο με τη Μαρίνα Σάττι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved